Şimdi Ara

Amiral Cem Gürdeniz'in tutuklanması Yunanistan'da sevinçle karşılandı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
11.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Da’yı ayırdım canım. Bitişik yazdığımı fark ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabi

    Canan Kaftancıoğlu ve Kılıçdaroğlu'na burada ağır eleştriler yazdığım halde beni kendi tebanız gibi sanan bir garip insanlarsınız. Oğlum siz şaka mısınız? Trol diye sana derler. Kayıtsız şartsız düşüncelerinizi bir partiye bağlamışsınız. MHP'ye senin AKP'ye verdiğinden daha fazla oy vermişimdir. Şu anda da oy değil havasını alır. Ben niye bir tane partiye beynimi kiraya vereyim? Size de tavsiye ederim. Azıcık eleştirel düşünün. AKP'ye laf atıyorum Ekrem İmamoğlu diyorsunuz. Bana ne ulan benim şehrimin bile belediye başkanı olmayan bir adamdan? Konunun Ekrem le ne alakası var??

    Konunun baya bir alakası var, konu başlığından anlaşıldığı gibi konunun Yunan medaysında duyulan sevinç. Yunanı siyasi olarak sizden çok sevindiren kimse olamaz olmamıştır sana burada bunun canlı örneklerini verdim aradaki bağlantıyı kuramadıysan gelipde buraya topic açma bizide yorma. Erdoğan ile ilgili Yunan içerisindeki nefreti herkes bilir, her gazete küpüründen her TV haberinde mutlaka o gün Erdoğan ile ilgili tehditkar bir haber görürsün, HERGÜN. Türkiyede yunanla ilgili bir haber değer olarak ilk 20'e felan giriyorsa o gün, Yunanistanda Türkiye veya Erdoğan ile ilgili haber o gün mutlaka ilk 4 içerisindedir. Seviye bu şekilde, çalıştığım yerde çok fazla Yunan göçmeni arkadaşım var hala gidip gelenleri var, az buz takip ediyorum şaşırıyorum. Ama nedense Erdoğan'ın karışısındaki muhalefete karşı akıl almaz bir sempatileri var nedendir bilinmez.


    Amiral Cem Gürdeniz'in tutuklanması konusunda, bazen yaptığın bir yanlış bütün doğrularını götürür, şimdi sen alanen böyle aptal bir hataya ortak oluyorsan tutuklanırsın sorgulanırsın, cezan varsa çekersin. Yani gidip 4 Nisanda (Natonun kuruluş yıl dönümü) , içeriği buram buram darbe kokan bir bildiriye imza atarsan nasıl bir muamele bekliyorsunki??? Bu ülkede 12 tane darbe/darbe girişimi/muhtıra olmuş nasıl bir tepki bekliyordun. Ne yapçakdı Yunan sevinir diye tutuklamayacak mıydı???

  • Utanmadan göz göre göre yalan atıyorsun ya. İnsanda biraz şeref,haysiyet,karakter olur. Korkma en fazla banlanırsın hatta banlanmazsın bile belki. Biraz karakterli ol, yazdığın şeylerin arkasında dur. Öyle hakaret edip, sonra silip liseli ergenler gibi bahanelerin arkasına saklanma. İyi olmuş bu memleketten gittiğin, bu ülkenin senin gibi kaypaklara ihtiyacı yok zaten.

  • Engelledim hâlâ konuşuyor. Ama yazdıklarını göremiyorum en azından. İstediğin kadar söv de rahatla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    Utanmadan göz göre göre yalan atıyorsun ya. İnsanda biraz şeref,haysiyet,karakter olur. Korkma en fazla banlanırsın hatta banlanmazsın bile belki. Biraz karakterli ol, yazdığın şeylerin arkasında dur. Öyle hakaret edip, sonra silip liseli ergenler gibi bahanelerin arkasına saklanma. İyi olmuş bu memleketten gittiğin, bu ülkenin senin gibi kaypaklara ihtiyacı yok zaten.

    Sen bilmiyormusun yalan söylemek bunların birinci vazifesi, eğer tutmazsa silsile şu şekilde oluyor.


    Yalan söyle => olmadı gerçekleri çarpıt => olmadı ben CHP'yide eleştiriyorum => eskiden MHP'ye oy verdim => tükçeyi doğru kullan => ....... => saman ithalatı => megri megri


    Adamların logaritma bu şekilde kodlanmış yapacak birşey yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    Bu mesaj silindi.

    Ne kadar masumane yazıyorsunuz sanki sütten çıkmış akkaşık gibisiniz birde olayların perde arkasını yazsanız ne iyi olur burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz

    1980 darbesinde sonra dünyanın en zengin Generali Türkiye de idi , bir maskeniz var o maskenin altında her pislik var.

  • Gözümüzle gördüğümüz şeyleri inkar ediyor. Nasıl bir zeka yapısına sahipler anlamak çok güç gerçekten. '' da '' yı ayırmamış o yüzden düzenlemiş mesajını. Millete Türkçe dersi vermeye çalışıyor bir de. Neyse ki Ülkemizden gitmiş, tesellimiz bu olsun.

  • Yandaş medyanı in, ki buna hürriyet de dahil, köşe yazarlarına bak, bugün CHP ye hakaret edenlerin neredeyse tamamının sümüklüyle resmi var, belki mendil de almışlardır. 251 canın vebali omuzlarında, aklam nasıl uyuyorlar, ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine hain diyeni ilk defa görüyorum, hergün değişik vakalar.

  • Şuraya bir şey yazmayayım diyorum ama siyaset Çoluk çocuğun eline düşmüş ya dünya siyasetinden habersiz İnsanlar neden montronun değiştirilmesi gerektiğini anlamıyor Amerika Türkiye'ye baskı yapıyor kendi gemilerini Karadeniz'e çıkarmak için Türkiye'de burada Aba altından sopa gösteriyor anlaşmalı bellibir tonajda Amerikan gemileri boğaza çıkabiliyor ama Amerika'nın amacı uçak gemilerini denizaltılarında Karadeniz'e sokmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yalan söylüyorsun. Hakaret vardı o yorumda.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.