Şimdi Ara

AMERİKAYA GİDEN KARGOM TAKILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amazon.com dan bir ürün getirtmiştim. ama iade etmek istedim. geçen ayın 10'unda istanbul ptt kargoya verdim.

    iki seçenek sundular. Hızlı uçak kargo mu normal kargo mu diye. Ben hızlı olanı tercih ettim.

    Kargo hareketlerinde geçen ayın 15'inde yurtdışına sevkedildi diyor. Ama o gün bugündür ne ptt'nin ne de amerika usps sitesinin kargo hareketlerinde bir değişiklik yok. En son 40 gün öncesi için yurtdışına sevkedildi yazıyor.

    Sizce çalınma, kaybolma ihtimali var mı? Yoksa pandemiden dolayı yavaş mı ilerliyor? Eninde sonunda iade edilir mi? Ucuz bişey de değil 700 liralık üründü.



  • Hocam ürünü gönderdiğinize dair umarım faturanız, fişiniz yada irsaliye gibi birşeyiniz vardır. Onu taratıp amazon müşteri hizmetlerine e-mail atın. Ondan sonra durum nasıl şekillenir ona göre hareket edebilirsiniz. Ben de Türkiye'de iken böyle bir durum yaşamıştım ve anlattığım gibi yaptım iadeyi geçmişlerdi. Hatta Amazon kargo ücretini bile yollamıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schumii

    Hocam ürünü gönderdiğinize dair umarım faturanız, fişiniz yada irsaliye gibi birşeyiniz vardır. Onu taratıp amazon müşteri hizmetlerine e-mail atın. Ondan sonra durum nasıl şekillenir ona göre hareket edebilirsiniz. Ben de Türkiye'de iken böyle bir durum yaşamıştım ve anlattığım gibi yaptım iadeyi geçmişlerdi. Hatta Amazon kargo ücretini bile yollamıştı.

    anladım hocam eyvallah bi deneyim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.