Şimdi Ara

Amerika’ya ikinci vize başvurum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bu sene yazın amerikaya 6 aylık süreyle dil okuluna gitmek için işlemlere başlayıp kabul mektubu, I20 vs. Gerekli belgeleri toplayıp vize başvurusu için randevu aldım. Kendimden kısaca bahsedeyim, İstanbul’da yaşıyorum Özel bir üniversiteden Sivil havacılık ve kabin hizmetleri mezunuyum bilirsinziki bu bölüm için tek geçerli dil İNGİLİZCE dir. Kendi ülkemizde bile bu işe girmek için ingilizce biliyorsan türkçe bilip bilmediğine bile bakmıyorlar. Ultra zengin bir aile değiliz ama yaşadığımız ülke ortalamasına bakılırsa zengin statüsünde gözüküyoruz. Daha önce hiç bir meslek yapmadım sadece THY bünyesinde 10 ay civarı staj yapma imkanım oldu okadar. Ve açıkcası benim kendi ülkemde mesleğimi icra etmek için ingilizce öğrenmee ihtiyacım var, pek çalışkan biri değilim yani burda kursa gitsemde öğrenemeyeceğimin farkındayım. Çünkü zora düşünce çoğu şeyi yapabilen bir insanım. Ama vize görüşmesinde benim buraya geri döneceğimi sağlayacak bir sebep bulamadıkları için 214/b maddesinden red verdiler. Şimdi tekrardan başvuracağım ve busefer banka hesabımda normalde gösterdiğim sponsor ücretinin yaklaşık 10 katı gibi bir miktar göstereceğim, sizce buseferki başvurumda bana bir katkısı olur mu ? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.T.A -- 14 Ocak 2019; 16:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olur dostum , bol şanslar
  • Yorumunuz için teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanınıza daha fazla para almanız, orada daha uzun süre kalabilme maksadı taşıdığınızı gösterebilir. Evi arabayı satıp vize almaya gidenlerin ensesini kaşıyarak çıktığını gördüm. Daha fazla para, döneceğim anlamına gelmez. Mesela çalıştığınız iş yeri bir yazı düzenleyerek sizin döndüğünüz zaman işinize devam edeceğinizi belirten bir yazı hazırlayıp size verirse vize almanız garanti diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Ocak 2019; 13:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inan bana para değil mevzu. burada bir okulun olması ya da memur vs olman paradan daha önemli.
  • Ben bir defasinda vize görüşmesine gittiğimde, orada üniversitede okuyan çocuğun vizesini notlarinin düşüklüğünden dolayi uzatmadiklarini gördüm. Bunlarin işine akil sir ermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığım şirketin sahibinin oğlu bilgisayar mühendisliğinden mezun olduğu yıl Amerika'daki bir dil okuluna gitmek istedi.
    Banka hesabına yüklü miktarda para yatırıldı.
    Şirketten "Bizimle çalışıyor ve dil kursuna biz gönderiyoruz. Geri gelip çalışmaya devam edecek." şeklinde yazı alındı.
    Daha önce Amerika da dahil olmak üzere birçok ülkeye gittiği için bol vizeli pasaportu ile başvuru yaptı.

    Sonuç ise hüsran oldu. Adamlar vize vermediler mi vermiyorlar. Hiç beklenmedik insanlara ise kapılarını açabiliyorlar. Bu nedenle, özellikle son dönemde Amerika vizesi bir çeşit piyango oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.