Şimdi Ara

Amerika(NY Manhattan) Dil Okulu Tecrübeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kısmetse 2020 ağustos-eylül civarında New york Manhattan 5. cadde de bulunan St Giles dil okulunda dil eğitimi almak için Amerikaya gideceğim.

    Fiyatlar konusunda bir çok araştırma yaptım ancak kalacak yer ve çalışma konusunda hala kafamda bişeyleri netleştiremedim.

    1-Şimdi New yorkta Bronx, Kings, New York(Manhattan), Queens ve Richmond var. Manhattanda okuyan birisi için bu yerlerden hangisinde kalmak en uygun ve mantıklısı olur?

    2-Dil okulu süresince çalışmam gerekiyor. Bunun için hangi alanlar illegal çalışma konusunda öğrencilerin en çok tercih ettiği oluyor?

    3-Diyelim ki ben kurs başlamadan önce gitmek istiyorum. Vizeyi aldıktan sonra en erken(kurs başlangıcından) kaç hafta öncesinde Amerikaya giriş yapabiliyorum?

    Teşekkürler şimdiden.



  • Merhabalar,

    1- Richmond ve Bronx harici yerler olabilir. Konaklamayı uzun tutmamakta fayda var oraya gittiğinizde arkadaşlarınızla (orada tanışacağınız) daha uygun fiyatlı yerler bulabilirsiniz.

    2- Danışmanlık firması olduğumuz için ne yazık ki bu soruya cevap veremiyoruz ancak dilerseniz facebookta türklerin olduğu new york grupları var inceleyin.

    3- Kurs başlangıç tarihinden 1 ay önce gidebilirsiniz en erken.

    Umarım faydası dokunmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneduyurtdisiegitim -- 6 Ocak 2020; 5:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.