Şimdi Ara

Amerika kaç gün kaç TL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Tur fiyatlarının kişi başı ekstra turlarla beraber 15000 TL yi bulduğu ve eşimle ikimizin 30000 TL bütçemiz olmadığı ve bukadar yoğun zamanımız olmadığı için hep turla avrupayı gezdik, şimdiki niyetimizde 10 gün kadar ayırıp ispanya portekizi gezmekti (Halen öyle). ABD benim için erişilmez biryer ama araştırdıkça acaba mı hissi uyandı. Acaba tatili 10 günden 14 güne çevirsek avrupa seyahati (tursuz) maliyetini biraz arttırsak avrupa seyahat maliyetinin ne kadar üzerine çıkarız ve 14 gün yerli olur mu, mesela orlando tema parkların hastasıyım, miamiye de gitmek isterim, wahingtın dc yi de görmek isterim, niagara şelalesini de ve diğer turistik yerleri de gezmek isterim. Newyork Miami arası (batıya gitmek ne derece gerekli bilemiyorum los angles tarafına).

    Sormak istediğim şey şu, 14 günlük tatilde belli bir yerde araba belli bir yerde uçak kullansam ya da newyorka inip orlandoya gidip tekrar neweyorka gelmek yerine orlando havaalanından gezime başlayıp newyorkta bitirsem ya da tam tersi dönüş newyork olsa yada buna benzer bir rotada gerçekçi olarak zevk almak adına minimum kaç gün gerekir?

    İkinci ve son sorum maliyet ne olur böyle bir gezi için, eşimle ben gidicem ve bebeğimiz olduğundan (2 yaşında bırakıcaz mecburen) belkide son başbaşa özgürce gezimiz olacak uzun bir süre. Böyle bir tatili kaç ay önceden planlamak gerekir ve maliyeti ne olur, normal şartlarda avrupa seyahati 6000-7000 tl ye mal olur 2 kişi için, bu gezi 20000 tl vb şekilde çok yüksek olursa elbette bütçemizi çok aşar ve abd planımızı emekliliğe atmış oluruz,

    Forumdaki tüm tecrübeli dostlarımın yanıtlarını sabırsızlıkla bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.