Şimdi Ara

Amerika'dan iphone 4 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Amerika'da bulunan kuzenime iphone 4 aldırmak istiyorum. Fakat nasıl almalıyız konusunda yardıma ihtiyacımız var. Şöyle ki; Kuzenim Amerika'da çok merkez biyerde yaşamıyor. Bu yüzden internet üzerinden almalıyız. Ebay üzerinden alacağım cihazlara pek güvenmiyorum açıkçası. Cihazın kutusunu ilk ben açmak istiyorum. Fakat hiç bir internet sitesinde kontratsız satış bulamadım. Bu cihazı AT&T ile alabilirim önemi yok fakat kontatsız web üzerinden nasıl alabilirim. Farklı önerilere de açığım. En kolay yoldan bu cihazı nasıl temin edebilirim?



  • ben de aynı şekilde iphone 3gs almak istiyorum web sitesi bulamadım..amazonda refurbished var alınır mı onlar? veya başka hangi siteden alabilirim?
  • ebay de olmasi lazim simlocksuz... ben bi ara baktigimda gormustum simdi var mi bilmiyorum...

    bir dukkandan (apple store da olsa) kontratsiz da olsa simlock lu oluyor amerikada buna dikkat et.
  • Hocam bende bu durumu çok araştırdım ve hatta arkadaşım gidip amerikada apple store a sordu. maalesef internetten kontratsız alınamıyor apple ın sitesinden. Bestbuy dan da bildiğim kadarıyla bir süre sonra mağazalarda satılmaya başlanıyor fakat internet üzerinden kontratsız satıyormu bilmiyorum. Ama Almaya çalıştığınızda size hemen tarife seçenekleri çıkıyor. Sanırım Best buy dada internetten kontratsız satış yok
  • pekı sımdı olayı ozetlersek ameıkadan ıphone 4 alıcagımız zaman kontratsız 16 gb olanlar vergısıyle bırlıktemı 599 dolar yoksa ustune bırde vergı mı bınıyo? bırde alırken sorucagımız kontratsız alsak bıle sım lock olup olmadıgımıdır? eger sımlock halde alıp buraya getırırsek cıhaz elımızde mı patlar yoksa burda sım free hale getırmek mumkun mu? bıraz cok soru oldu ama genelde herkesın merak ettıgı konular yardımcı olursanız sevınırım:)
  • Amerika dan bir yakınınız aracılığı ile alırsanız TAXFREE kapsaminda havaalaninda vergiyi geri alabilirsiniz.
  • benım ogrenmek ıstedıgım amerıkada bu cıhazın 16 gb lık versıyonun kontratsız olarak satılıp satılmadıgı eger satılıyosa kac dolardan satıldıgı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    benım ogrenmek ıstedıgım amerıkada bu cıhazın 16 gb lık versıyonun kontratsız olarak satılıp satılmadıgı eger satılıyosa kac dolardan satıldıgı?


    Kontratsız fiyatı 599 + vergi.. Amerika'da sadece kilitli cihaz satılıyor. Yani factory unlocked olarak bulmak zor, satanlarda Kanada'dan falan getirip satıyor ama tabiki daha pahalıya satıyorlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK


    quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    benım ogrenmek ıstedıgım amerıkada bu cıhazın 16 gb lık versıyonun kontratsız olarak satılıp satılmadıgı eger satılıyosa kac dolardan satıldıgı?


    Kontratsız fiyatı 599 + vergi.. Amerika'da sadece kilitli cihaz satılıyor. Yani factory unlocked olarak bulmak zor, satanlarda Kanada'dan falan getirip satıyor ama tabiki daha pahalıya satıyorlar..

    pekı kontratsız 599 dolara alsam burda kılıdı kırdırmam ıcın ne yapmam gerekıyo ve masrafı ne oluyo? kısaca dezavantajı nedır tam olarak? saygılar..
  • Bu konunun aynısından abartısız 5 tane açıldiı Başlık bile aynı araştırsanız daha iyi forumda mevcuttt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altugerbasi

    Amerika dan bir yakınınız aracılığı ile alırsanız TAXFREE kapsaminda havaalaninda vergiyi geri alabilirsiniz.


    vergi iadesini sadece diplomat pasaportu olanlara yapıyorlar. apple storedan kontratsız 600dolar+vergi ile alabilirsiniz.
  • benım anlamadıgım apple store larda kontratsız satılmadıgı soylenıyo bazılarıda aldım geldım dıyo acaba hangısı saglıklı bılgı sımdı chicago apple store a gıtsek :) 600 dolar artı kdv ye alıp gelıyoruz bu aletı oylemı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    benım anlamadıgım apple store larda kontratsız satılmadıgı soylenıyo bazılarıda aldım geldım dıyo acaba hangısı saglıklı bılgı sımdı chicago apple store a gıtsek :) 600 dolar artı kdv ye alıp gelıyoruz bu aletı oylemı?


    Aynen dediğin gibi, 600+vergiyi verip alıyorsun telefonu. Apple'ın sitesinde de yazıyor bu bilgi..

    Kırdırma işleminde ise 4.1 versiyonu için jailbreak ve unlock'un çıkmasını bekleyeceksin. Bizde şu anda hacı yolu bekler gibi bekliyoruz çıkmasını :) Çıktığı zaman forumdaki yönergeleri yaparak telefonunuzu istediğiniz hatla kullanmaya başlarsınız.(tabi birde telefonun imei kaydını yaptırmanız lazım)
  • pekı tahmını olarak 4.2 versıyonlar ıcın jb cıkması ne kadar sure alır gıbı gorunuyo sızce? imei kaydı dedıgınız cıhazı pasaporta ısletmek mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    pekı tahmını olarak 4.2 versıyonlar ıcın jb cıkması ne kadar sure alır gıbı gorunuyo sızce? imei kaydı dedıgınız cıhazı pasaporta ısletmek mı acaba?


    Valla orasını Allah bilir, bakarsın yarın sabah çıkar bakarsın 2 ay bekleriz. Ama harıl harıl çalışmalar sürüyor.. O riski almaya değer mi(bence değer), orası size kalmış. Açıkcası simkilitsiz diye bir cihaza 600-700 tl daha fazla veremem.

    Evet imei kaydı, pasaporta işletmek.
  • ozaman durumu ozetlersek gıdıyoruz abd apple store dan 599+ kdv ye cıhazı alıyoruz cıhazın kutusundan at&t kartı cıkıyo sanırım onunla burda sım klıdı kırdırıyoruz ve sonra beklıyoruz kı jb cıksın cıhaza dogrumudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    ozaman durumu ozetlersek gıdıyoruz abd apple store dan 599+ kdv ye cıhazı alıyoruz cıhazın kutusundan at&t kartı cıkıyo sanırım onunla burda sım klıdı kırdırıyoruz ve sonra beklıyoruz kı jb cıksın cıhaza dogrumudur?


    Makineyi alıyorsun, içinde zaten at&t kart takılı geliyor. Sonra itunes'a bağlayıp telefonu aktive ediyorsun ve bu sayede telefon özelliği hariç tüm özelliklerini kullanabiliyorsun, bir nevi ipod touch oluyor. Daha sonra dediğin gibi jailbreak ve unlock çıkmasını bekliyorsun ki telefon özelliğide aktif hale gelsin..
  • Arkadaşlar merhabalar bu pazar (3.10.2010) Amerikadan arkadaşım ip4 4.1 vers yeni telefon getiriyor. Kendiside orada kullanıyor.
    burada jb ve unlock daha çıkmadığını okuyorum. Acaba çözüm olurmu bilmiyorum ! amerikadan gelmeden 4.0.1'e downgrade edebilirmi ?
    konu hakkında pek bilgim olmadığı için bu soruyu sordum, yoksa her halükarda 4.1 vers jb ve unlock çıkmasını beklicekmiyim. Cihaz gelmeden
    orada yapılabilecek bir çözüm varsa lütfen yardım edin. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Hiç bir şekilde edemez, bekleyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.