Şimdi Ara

Amerika ARKADAŞ vizesi yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba vizeyle alakalı bi kaç bişey sormak istiyorum çok önemli, değerli vaktinizi ayirip 1-2 sorumu cevaplar misiniz??

    ben 21 yasinda uni okuyorum yazlik alan cesmede yasiyorum burda 21 yildir yazlari gelen cok yakin ikiz amerikalı arkadaslarim var , californiada yasayip uni okuyolar.. durumun orta halli türkiyede.(bankada para gösterme)
    benim ucak biletimi karsilayip oraya götürmek istiyolar haziran ayinda cünkü vize basvurusu icin uzun bir süre var..daha önce yurtdisina hic cikmadim
    benim vize almam zor olur mu?
    önerileriniz var mi?

    lütfen bilgili birilerinin yardimina ihtiyacim var



  • up
  • Amerika vizesi almak zor değil ama randevu için bir seneden fazla süre veriyorlar. Şimdi başvursan 1 sene sonraya görüşme randevusu verirler.

    https://ceac.state.gov/genniv/ adresinden DS-160 formunu doldurarak başlayabilirsin. Non immigrant vize için başvurmalısın.

  • Önce pasaport almalısın.

  • Arkadaş vizesi diye bir şey yok. Turistik vize alacaksın. Non-immigrant deniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 18 Ağustos 2022; 15:20:3 >
  • hocam 1 yıl diyolar ama haziranda gitmeyi planlıyorum.
    çoğu kişi öne çekebiliyor randevu tarihini öyle yapabilir miyim
  • gogoo00 G kullanıcısına yanıt

    Açıkçası bilmiyorum. Öne çekmek için ya çok iyi bir torpilin olacak ya da çok geçerli bir sebebin olacak.

  • Daha önce ABD vizesi almış kişiler için "vize yenileme" yöntemi var. O yöntemle randevu almadan pasaportunu gönderiyorsun bir hafta içinde vizeni verip geri gönderiyorlar. Ama senin önceden alınmış vizen yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 18 Ağustos 2022; 17:44:7 >
  • up
  • Hocam sizin durum biraz riskli. Hem gençsiniz hem önceden hiç başka vizeniz yok. Tavsiyem iyi bir danışmanlık firması ile çalışın. Instagram da amerikauzmani diye bir hesap var. Bir inceleyin derim. En azından paylaştığı tavsiyelere bakın. Youtube kanalı da var.

    Benim kendisi ile bir ilişkim yok yanlış anlama olmasın.
  • gogoo00 G kullanıcısına yanıt
    Randevu sistemini takip ederseniz öne çekebilirsiniz çünkü bazı kişiler randevularını iptal edince sistemde boş yer açılıyor. 1-2 ay sonrası için randevu yakalayabilmiş tanıdıklarım var.

    Orada arkadaşınız varsa size davetiye gönderebilir. Davetiye dahi olsa bu bir turistik gezidir ve diğer insanlar gibi Turistik Amaçlı Vize alacaksınız.

    Gerekli belgeler konusunda internetten bilgi bulabilirsiniz ancak bu konularda çok acemiyseniz, dilerseniz bir danışmanlık firmasından yardım alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 29 Ağustos 2022; 20:13:45 >
  • Dostum arkadaşların sana sponsor olmayı kabul ederse şansın artar.Yaşının genç olması bence avantaj.

    orada kendine bir dil kursu ama kaliteli olması gerekiyor ayarlarsan belki vize alabilirsin.

    sigortalı bir işte çalışmıyorsun diye tahmin ediyorum bu biraz sıkıntı senin için ama istedikten sonra halledersin

    yaşının genç olması iyi bir avantaj en azından dil kursu için önünü açıyor.

  • Konunun üstünden aylar geçmiş de ufak bir katkı yapayım; işin gücün yok, daha önce başka vizen de yok, ABD'nin sana vize verme ihtimali çok çok düşük. Zaten arkadaş vizesi, davetiye vs. şeyler yok. Bence işe gir, bir miktar maaş, bir miktar da kredi ile Work and Travel parasının yarısını sen koy, yarısını da arkadaşların koysun, git 4-5 ay hem çalışırsın hem tatilini yaparsın.

  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Abartmışsın. Amerika vizesi almak zor değil. Arkadaşın şevkini kırmamak lazım. Arkadaş öğrenci. Başvuru formlarını dürüstçe doldurursa vizesini alır. Bu dediklerin belki Schengen vizesi için doğru olabilir.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    Tam tersi, Schengen vizesinin onaylanma oranı aşağıdaki linkten görülebileceği üzere %80'in üstünde. Özellikle İtalya ve Yunanistan vizelerinin onaylanma oranı %90'ın da üstünde. Zaten red oranını yükselten de doğu ve iç anadolu bölgelerimizin gönderildiği Ankara başvuruları.



    schengenvisaınfo
    2021 Country-Specific Schengen Visa Statistics - SchengenVisaInfo
    https://statistics.schengenvisainfo.com


    ABD vizeleri için böyle bir istatistiğe ulaşamadığımdan dolayı ancak kendi gözümle gördüğüm kadarından emin olabiliyorum. 3 kez j1, 1 kez de turist vizesi aldım. Öğrenci vizeleri haliyle biraz daha kolay veriliyor ancak turist vizesine başvuranların sıramı beklerken önden gidenlere pasaportlarının geri verilme oranı %80'in altında değildi. Zaten turist vizesine başvuranlara seyahat amacından sonra sorulan 3 soru; işin, gelirin ve daha önce hangi ülkelerde bulundun? Konu sahibi arkadaşın da işi ve geliri yok, daha önce başka bir vize de almamış, gideceği yer olarak ABD'deki eş dost, arkadaşını gösteren, gayet potansiyel bir geri dönmeyecek genç profili. ABD'den red yiyenlere verilen ilk tavsiye de; öncelikle bir Schengen vizesi alıp birkaç ülkeye sağlıklı bir şekilde giriş çıkış yaptıktan sonra tekrar denemeleri oluyor.


    Tabi her şeyi tam olup red alan da olabilir, herhangi bir soru sorulmadan vizesi onaylanan işsiz güçsüz insanlar da olabilir. Arkadaşın kendi bileceği iş. Hayırlısı olsun diyeyim.

  • Adamların tek sorguladığı husus "Bu adam Türkiyeye geri döner mi? Dönmesi için bir sebep var mı?"

    Ben vize alırken, cocuguna neden vize almiyorsun diye sormustu. Bende cok uzak memleket yorucu olur ben tek gezicem demistim. 10 yıl vize verdi.

  • Amerika'dan açılan vize randevusu talebinizi öne çekmek için Telegram grubunu takip edebilirsiniz:

    telegram
    ABD Acil Vize talebi
    https://t.me/+QlwGrP8Od6FjYWZk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.