Şimdi Ara

AMD Vision/fusion ? netbook/notebook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar canadadan netbook getirtmeyi düşünüyorum istiyorum ki fusion işlemcili olsun..
    Linkteki bilgisayar notebook mu netbook mu?

    http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-11-6-laptop-featuring-amd-e-series-dual-core-processor-e350-dm1-3040ca-black-dm1-3040ca/10162357.aspx?path=aa6c51c41e976b22b77ae07bae1d17a7en02

    Netbook ise fiyatı gercekten pahalı geldi bana.. Fusion/Vision farkı nedir yada aynı şeymidir bilginiz varmıdır?







  • Vision nedir bilmiyorum fakat burada bahsi geçen bir Fusion işlemci. Halihazırdaki en güçlü Fusion işlemci.

    600 dolar da çok fazla ayrıca. 400-450 dolarlardan bahsediliyordu bu cihazlar için. Kanada'yla ilgili olabilir bu fiyat sıkıntısı tabi. Amerika fiyatlarına bakmakta fayda var.
  • Linkteki bir netbook (optik sürücüsü yok)

    Fusion vs Vision meselesini bende tam çözemedim, ya isim değişikliğine gittiler yada Fusion işlemcinin adı ,Vision ise bu konsepte verdikleri ad.
  • Arkadaşlar vision ve fusion farklı şeyler

    Vision
    amd için bir sınıflandırma sistemidir.vision yazısının üstünde premium,ultimate veya black yazar onlar ürünün hangi sınıftan kullanıcıya hitap ettiğini gösterir.

    Fusion
    Amd nin 3-4 yıla civarı üzerinde çalıştığı yeni teknoloji işlemciler(tek zarda hem GPU hem CPU. bu tür işlemcilere APU(accelerated processing unite) adı veriliyor ) için kullandığı seri ismidir.

    sen eğer fusion işlemcilere sahip bir netbook almak istiyorsan biraz daa beklemeni öneririm.Amd tam olarak perdeleri kaldırdı diyemeyiz ayrıca üstteki ürün (HP idi galiba) sadece internet amacından daha fazlasını isteyenlere hitap edecek türden bir ürün.

    Saygılarımla...
  • Ekran işlemi performansı nvidia'nın ion'undan daha iyi olacak şekilde basit bir netbook. 1080p ne takarsan takılmadan çalıştırıyormuş. Meselenin bir incelemede gördüğüm özeti bu. Daha iyisi de intelin su2300 işlemcili nvidia ion ekran kartlı bir bilgisayardı ama görüntü işlevlerinde değil, işlemci kısmında geçiyordu. Kısaca ben youtube bakarım, projektöre bağlamak için yanımda taşırım diyenler için harika bir alet. Tabii fiyatı da uygun olduğu müddetçe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.