Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3473. sayfa)

5 sn
331.359
Cevap
8.114
Favori
72.803.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34713472347334743475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt

    Hcoam bence çift motorlu olmayanlar bi işe yaramaz kanser edio insanı çok yavaş. Skntı değil iş görsün diyorsanız görüyor iş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 3 Mayıs 2021; 12:4:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt
    Tek motorlu olandan almıştım, 1 2 hafta sonra kullanmayı bıraktım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imax1

    Hcoam bence çift motorlu olmayanlar bi işe yaramaz kanser edio insanı çok yavaş. Skntı değil iş görsün diyorsanız görüyor iş

    Ben çalıştırıp sürahiyi önüne bırakıyorum. Bendeki sürahiyi 2/3 kadar doldurunca otomatik duruyor. Başında beklemek sıkıntı.

    Cihaza gelince motor sesi sürekli bir yükselip bir azalıyor. Her an susup bir daha hiç çalışmayacakmış gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 3 Mayıs 2021; 12:49:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye özel mi bilmiyorum. Kampanya koşullarını sağlayan varsa güzel fırsat.

    Garanti BBVA Mastercard logolu banka veya kredi kartınız ile 3 Mayıs-12 Haziran 2021 tarihleri arasında ilk kez üye olun, amazon.com.tr de tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL bonus kazanın.


    https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000044634


    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/amazon-com-tr-kampanyasi


    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etatas -- 3 Mayıs 2021; 12:28:58 >




  • Muhtemelen özel tasarımlı bir baskı olduğu için yüksek bir fiyat biçilmiş. Baskı kaliteleri arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum ama kutusuz olanı çok daha uyguna alınabiliyordu

    Eğer bu tarz kitaplara ilginiz varsa ve çeviri önceliğiniz yoksa Amazon.co.uk'deki sahafları tavsiye ederim. Kargo dahil 7-15£ civarına yeni veya çok iyi kondisyonda kütüphane kopyaları bulmak mümkün. Bizim ülkedeki benzer çoğu ciltli kitaplar da zaten DK, BBC, Taschen serilerinin çevirilerinden oluşuyor. Uyguna bulması sıkıntı olmayacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monitör alıcam max kupon seviyesi ne kadar oluyor? Ve nereden bulabilirim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 512 TL (spor ayakkabı yazdığına bakmayın. Bot.)

    JACK WOLFSKIN VOJO 3 WT TEXAPORE MID M Spor Ayakkabılar Erkekhttps://www.amazon.com.tr/dp/B087MR79ZZ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_YR967WXN6FHXQHP4JVSR?_encoding=UTF8&psc=1
  • dnt2541 kullanıcısına yanıt

    Maalesef haklısınız. Teknik bilgisi olmayan veya olsa da içini açıp kontrol etmeyen insanlar bu şekilde fazla para ödetilerek kandırılıyor. Benim de cihazım değişim olmasaydı bu durumdan haberdar olmayacaktım çünkü hiç ram mhz veya ssd kontrolü yapmak aklıma gelmemişti :(

  • 421 TL

    Günün fırsatı: Skechers VERRADO - RANDEN Moda Ayakkabılar Erkekhttps://www.amazon.com.tr/dp/B085B71GR9/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_BA8NDJXAZBFS1ZS2CAV7?psc=1
  • Amazon italya dan kahve makinesi almak istiyorum. Gümrük vergisini toplam tutarın içinde amazon mu ödüyor yoksa artı tutar olarak hesaplanıp biz mi ödüyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moneygunloven kullanıcısına yanıt
    Başında beklemeden kullanırsanız gayet memnun kalırsınız diye düşünüyorum, yavaş dolduruyor tek motorlu ama ben memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gönderici Amazon ise tüm vergileri ve masrafları sipariş verirken ödüyorsunuz.

  • Tartışmaya dahil olan tüm mesajları sildim dün gece.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBrandy

    bu otomatik pompayı kullanan var mı

    Çok yavaş, hiç uğraşma. Çift motorlu olanı eh işte seviyesinde. Üç motor olsa anca idare eder

  • phoenixim kullanıcısına yanıt

    O zaman manuel devam, teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnt2541

    Önemli bir konu,yani siz şimdi zincir marketlerin sattıkları markalı ürünler bi çıt aşağıda mi diyorsunuz.Hayir 'bu market için özel olarak üretilmiş'dese kabul ama bu uyarı yoksa kendimi kandırılmış hissederim

    Cevap yazıp konuyu uzatmayacaktım ama kişileri yanıltıp alışveriş planlamalarını değiştirmek söz konusu olduğu için sorunuza cevap yazayım,sizi de zarara sokmayalım.

    Bazı marketler bazı markalardan piyasada daha güçlü oyuncudur,markaya istediği şartları baskılar. Mesela Migros bir markaya " bana şu şu ürünü üret,ben kendi ismimi paketleyip satacağım" der. O marka migrosa,sana yaptığım her bir paket için benim markamdan da 1 paket alacaksın iade olmaksızın diyemez. Burada Migros güçlü oyuncudur.

    Başka bir zincir market bu markaya aynı şartları bastıramaz,marka derki sana üreteceğim her paket için benim ürünümü de satacaksın der,yada sana ürettiğim ismini bastığın üründen şu kadar kâr isterim diye kendi lehinde şartlar bastırır. Migrosa yaparsa o artisliği migros artık senin hiç bir ürününü mağazama,marketime sokmuyorum dediği anda marka panik butonuna basar.

    Şuraya varacağım,Migros ve Carrefour'un bazı ürün kategorilerinde kendileri için kaliteli ürünler ürettirdiğini düşünüyorum. Mesela Migros diyor ki,ben üst kalite bulgur veya un istiyorum diyor,onu ürettiriyor kendi ismini paketleyip satıyor.

    Bu şekilde migros ve carrefour'un ürettirdiği kaliteli ürünler de var,daha ekonomik orta kalite ürünleri de var. Aslında bu ürünleri de tek tek yazabilirim,bu konuda belirli bir analizim,tecrübem ve düşüncem var ama hem vakit sıkıntısı hem de biri gelir hayır migrosun o ürünü çok kaliteli yada kalitesiz diyebilir.

    Ben burada migrosu örnek verdim.

    Açık söylemek gerekirse,A101,ŞOK,BİM marketlerinin ana üreticiden bana daha kaliteli ürün üret isteğinden çok,daha ucuza mal olan ürün üret dediğini düşünüyorum. Migros'un ise bazı ürünlerde üreticiden daha üst kalite ürün istediğini bazı ürünlerde de ucuza mal olacak ürünler istediğini düşünüyorum. Migrosun burada hakkını verelim. Bu şunlama gelmiyor,tekrar yazıyorum: Migrosun kendi ismiyle sattığı her ürün üst kalitedir anlamına gelmiyor. Sadece bazı kategorilerde belirgin şekilde iyi kalitede ürünler paketlediğini gözlemledim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon DE’deki daha önce gerek Amazon TR aracılığı ile gerekse doğrudan Türkiye’deki adreslere satışı olan bazı ürünlerin (elektrikli kahve öğütücü, otomatik mama kabı vs) Türkiye’ye satıştan kaldırıldığını farkettim. İnşallah geçicidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinots -- 3 Mayıs 2021; 15:11:26 >
  • 
Sayfa: önceki 34713472347334743475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.