Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2847. sayfa)

328.707
Cevap
8.079
Favori
72.131.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1586 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkur ederim.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini okudum mesajların. Kullanmış kullanmış nasıl olsa iade edeceğim diyip anasını şey etmişsin
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. +
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt

    nasıl anlarsan anla umurumda değil. 1 hafta evde kullanıp anasını şey edebiliyorsam kendimi tebrik ederim.

    son 2 yıl'da 75 den fazla siparişim olmuş sadece 2 tane ürünü iade etmişim. Amazon'da Apple'ye geri gönderiyor.


    Apple kulaklık bozulunca nasıl değiştiriyor ? Sen haşat etmişsin mi diyor ? Airpods arızalanınca alınıp geri dönüşüme gidiyor size yenisini veriyorlar. Abartılacak bir şey yok. Rica ediyorum artık saçmalamayın bir de sizler kaç iade yaptınız çıkartında bakalım ?

    23 bin tl civarı alışveriş ten 4.200 tl değerinde toplam 2 ürün iade etmişim. Günah keçisi ben mi oldum hayırdır ?

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    rezil oldun artık amazon fırsatlar bölümünde takılma istersen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzerkampfwaagen VI -- 27 Şubat 2021; 19:27:33 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bende suç yok abi. Sen dansöz gibi bir öyle bir böyle yazıyorsun. Bu devirde adam kendi akrabalarına güvenemiyor. Sen burda güven bekliyorsun. Sıkıntı sende. Yaptın veya yapmadın. Ama bir suçluluk psikolojisi sezdim o nedenle böyle yazdım. Tüm mesajları oku demişsin. Tüm mesajları okuyan birisinin sana hak vereceğini sanmıyorum. Ama uzatmaya gerek yok
  • s1LENT kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum amazonun MH destek ve iade politikası suistimal açık.fakat bu sayede örneğin benim tüm siparişlerim artık amazona kaymış durumda. Numarası küçük gelen ayakkabı dışında da veya kullandığım keyfime iade ettiğim ürün olmadi.

    Genel olarak buradaki sorun tavuk mu yumurtadan çıkar , yumurta mı tavuktan çıkar meselesi.

    Üçkağıtçı açgözlü milletiz.neden böyle peki sebebi fakirlik eğitimsizlik.

    Çok sayıda firma düşük gelirli işsiz lik oranın yüksek, üretimin düşük ,vergilerin yüksek olduğu bir ortamda satış yapmaya çalışıyor ve rekabet yüksek.bu yüzden düşük kar marjları ile çalışıyorsunuz.Pazaryerinin komisyonu, devletin vergisi, bankanın komisyonu ,kargo ücreti vs. düşününce acayip bir rakam. İşte bu ortamda güzel müşteri hizmetini özetle kaliteli hizmeti nasıl vereceksiniz ki?

    Müşteri tarafından bakarsan zaten zar zor kazanılan bir para sürekli parasının kazancının değer kaybetmesi ve tüketim yapmak istemesi.Ustune kültürsüzluk ve değer yargılarının olmaması. Kullandığı diş fırçası ni iade alıyor diye 15 gün kullanıp iade edecek insanlarin maalesef bulunması.

    Bu zamanda ve bu ortamda satan ve alıcı arasinda ilişkiyi düşünce bu ülkede idealist bir şekilde sizlerde bir pazaryeri veya e-ticaret girseniz bir süre sonra ya yan yollara sapacaksiniz ya da tukkani kapatıp sermayeyi dolara inşaata yatiracaksiniz.

    Yani amazon iade alıyorsa tek sebebi dünya devi olması ve para yakmasidir.bunun suistimal inin herkesten fazla farkındadırlar.
  • https://www.amazon.com.tr/Signal-Beyazlat%C4%B1c%C4%B1-Sistem-Macunu-Paket/dp/B08LNVPPKJ


    Signal Beyazlatıcı Sistem Diş Macunu 75 ML 1 Paket (1 x 75 ml)

    ₺7,50 

  • Panzerkampfwaagen VI kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Bunlar iplemezki hocam amazonun ne yaptığını. Hangi sistemde açık varsa oraya çömen tipler. Bugün amazonu sömürür yarın yemeksepetinin çatal kaşığını sömürür. Olan da etliye sütlüye karışmayan tüketiciye olur. Etikmiş değilmiş doğruymuş yanlışmış önemi yok. Bi iade tutturmuşlar içine edene kadar gidecek bakalım. Adım gibi eminim hava yapmak için ıphone alıp cafelerde 10 15 gün takılıp geri iade eden çok vardır.
    Peki, toplum niye böyle oldu? Hep mi böyle idi.yoksa fırsat ellerine geçtiği için mi ortaya çıktı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubbornpride

    Adama muhtemelen açık paket kullanılmış iade gelmiş telefon geliyor, 100₺ lik ürünün paketi açık gelse ortalığı yıkan tipler gelmiş adama laf söylüyor akıl veriyor. Yok garantisi faturayla başlarmış da seni baglamazmis da. Telefonu ben aldım, denedim aktive ettim kullandım belki de iade ettim. Nereden biliyorsunuz? Adama hak mı telefonu böyle vermek? Ayrıca telefonun paketi açıldıysa IMEI numarası görünür, tamam fatura ile btkya basvurursaniz üzerinize kaydolun ama SİZİN UZERİNİZDE KALİR O FATURA/IMEI. Satarken ne yapacak bu adam? Saçma sapan yönlendirmeyin insanları. Ayrıca btkya başvurup sürünen insanlar da var.
    Ayrıca yetenekli bir telefoncu telefonu açar istediğini değiştirir Amazon çalışanları dahil ruhu duymaz kimsenin.
    @mytg Kardeş telefonun paketinde koruma bandı olur, o yoksa direkt iade et. Varsa garanti faturayla başlar endişe etme. Hoş bunca olaydan sonra banda bile guvenemiyor insan, fabrikası bunlarda zaten.
    Teşekkür ederim hocam. Sizin gibi bilgili insanlarla karşılaşmak bizim için nadir karşılaşılan bir durum. Koruma bandı vardı hocam ama Samsung 30.11.2020 de başlamış dediği için muhtemelen iade edilmiş bir ürün. Ama iade etmeyeceğim bu şekilde kullanalım bir sorun çıkarsa Amazon'a yollarım artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • porko kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi yazarsanız daha efektif cevap verilebilir. Ayrıca robot süpürge başlığına da yazabilirsiniz.
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Koruma bandı olan ürün açılmamış ürün değil midir ? Faturanız olduğu sürece sorun yaşamazsınız ayrıca. Bir de Amazon garantisi var tabii :)
  • Önce 14 günden daha uzun süreden sonra iade edilen ürünlerde Amazon kargo ücreti kesebilir yazdığımızda itiraz edip “Ben bir kulaklığı 2,5 ay kullanıp beğenmedim diye iade ettim, kesinti olmadı” diye itiraz ettin, sonra “1 hafta kullandım kuşağımdan düşüyordu MNG kargoya gitmek 160TL taksi tuttuğu için iade süresini uzattım” dedin. Dün “25TL’ye tart pişirme tepsisi almıştım, bugün pişirip deneyeceğim eğer beğenmezsem iade ederim. Onda da Amazon 25 TL olunca ürün sizde kalsın para iadesi yapalım der” dedin.

    Kaç TL’lik ürün alıp ne kadarını iade ettiğin senin kafa yapını toplum nazarında temize çıkarmıyor. İstersen 2,5TL’ye kürdan alıp içinden 100 tanesini alıp iade edip parası da alabilirsin.

    Bu kafada olan sadece bizde değil yurtdışında da TV alıp iadenin son gününe kadar kullanıp iade edip başka bir TV daha alan onu da son güne kadar kullanıp iade edip devamlı bu şekilde davranan.

    Bu arada evin nerededir bilmiyorum ama MNG çok uzak dediğinde MH sana istersen başka bir şirketle gönderin biz size XX lira kargo ücretini ödeyelim demiştir ama bunu söylemiyorsun.
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

    Allahtan 2 yıl iade yok bu millet 2 yıl kullanır onu da iade eder ne biçim insanlar var ya 

  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt
    1. Kulaklığı 1 hafta civarı kullandım. Kulaktan düşme ve hafif cızırtı problemleri olduğu için Temsilciye iade etmek istediğimi söyledim. 2.5 ay kullandım yazdıysam da gözden kaçmıştır. pandemi nedeni ile iade süresi uzatıldı. Kulakta durmayan bir kulaklığı 2.5 ay nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ? Yazım hatası olmuş.
    2. Taksi parası mevzusuna gelirsek 2 farklı zamanda 2 farklı ürün için 160 tl taksi parası tutuyor.


    Taksi durağını arayıp fiyat sorduk. Gidiş geliş 75-80 civarı tutuyor dediler. 2 kere gittiğimi düşünürsen 160 lira falan yapar.


    Ben tart kalıbı falan iade edeceğim demedim ki, " Bu gün bende tart yapacağım bilgi veririm ürün güzelse söylerim.Kötü bile olsa iade amazon istemez 25 liralık ürün sizde kalsın diyorlar. " Demişim. Ürünü iade ederim veya edeceğim dememişim. Benden bir iki üst mesajdaki arkadaş iade ettiğini söylemiş. Ben kısaca ürün tutarı çok yüksek değilse amazon genelde iade almıyor demişim ki sonraki mesajlarda da bir kaç kişiye söylemişim. bir şeyleri çarpıtmaya çalışıyorsunuz.

    Ben hüseyin gazi deyim, MNG kargo sitelerde ve nedense sadece 1 şubesi var. Temsilciler bana başka kargo firması ile iade konusunda bir şey söylemedi. Ek olarak benim için sadece PTT kargo var. Bütün kargolar SİTELER'de duruyor. Başka bir şirket de dese bir şey değişmez evden almıyorlarsa aynı hesap olur.

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Satıcı amazon ise ürün arızalandığın da 2 yıl için de iade alıyorlar :)

  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Apple servis prosedürünü ülkemizde bu yüzden değiştirdi.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    arıza dan bahsetmiyorum zaten arıza yapar tabi ki iade edersin bu çok normal ama diğeri kötü niyete giriyor 

  • Ks Games- The Old Wood Mill Dominic Davison 1000 Parça Puzzle ₺49,61

    https://www.amazon.com.tr/Games-Dominic-Davison-Par%C3%A7a-Puzzle/dp/B00MH89F68

    KS Mansion Lake 1000 Parça Puzzle ₺49,61

    https://www.amazon.com.tr/KS-Mansion-Lake-Par%C3%A7a-Puzzle/dp/B08B5DNFQN

    KS Games Pianists Universe 1000 Parça Puzzle ₺49,95

    https://www.amazon.com.tr/KS-Games-Pianists-Universe-Puzzle/dp/B08B5DLFM4




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 27 Şubat 2021; 20:33:15 >
  • 
Sayfa: önceki 28452846284728482849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.