Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (2759. sayfa)

5 sn
330.615
Cevap
8.106
Favori
72.632.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1588 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27572758275927602761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt

    :) benim yıllardır hala kenarda duran bir buharlı temizleyicim var.Regülatör parasına kıyamadım yıllardır

  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt

    cihazda 110 – 240 yazıyorsa sorun olmaz sadece fişi değişik olabilir oda dönüştürücüyle halledilir ben tıraş makinası aldım 110 240w yazıyordu sadece fiş ucu farklıydı alta şu yazıyı da bırakalım işe yararAmazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 


    Work and Travel süresi boyunca birçok elektrikli ürün kullanacaksınız. Ürünleri kullanırken de eğer yanınıza yardımcı aparatlar yoksa , kullanamayacaksınız. Çünkü öncelikli olarak ilk sorun priz ucudur. Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde kullanılan priz ucu 2 tane yuvarlak girişli uçtur. Amerika’da ise iki tane birbirine paralel ince düz priz ucu ve onların altlarında bir tane yuvarlak girişli priz ucundan oluşur. Ancak bazı ürünlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz. Yani Amerika’daki priz uçları 2 ya da 3 uçlu şeklinde kullanılabilirler. Elektrikli aletleri kullanmak için Türkiye’den ya da Amerika’dan priz dönüştürücü aparat almalısınız. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. Daha basit versiyonlarını ise mahalle aralarındaki elektrikçilerde bile bulmanız mümkün olmaktadır. Basit versiyonunun fiyatı 2-3 lira civarındadır. Elektronik marketlerde satılan daha komplike versiyonları ise 20-30 liraya kadar çıkmaktadır.

    Amerika’da kullanılan elektrik akımı ise 110 Volt’tur. Türkiye’de ise bu 220 Volt’tur.


    Dolayısıyla kullanacağınız elektrikli aletin adaptör kısmında ya da üstünde kaç volt ile çalıştığı yazmaktadır. Bazı ürünler 220Volt ile çalışrken bazılarının üstünde 110 – 240 Volt yazmakatadır. Yani Everensel bir alettir ve her ülkedeki akıma uygundur. Sizin kullanacağınız elektronik alet evrensel volt kullanımına uygun değilse bir adet voltaj düzenleyici de almalısınız. Bu voltaj düzenleyici ile Prizden alınan 110 Volt eektrikli aletinize 220 Volt olarak gelmektedir. Bu sayede aletniz çalışmakta ve zarar görmemektedir. Uygun volt olmamasına rağmen voltaj düzenleyici olmaksızın elektrikli aletinizi kullanmak istediğinizde tam randumanlı kullanamazsınız. Düşük Voltajı siz de hissedeceksiniz. Bu durumda kullanmaya deva ederseniz kısa süre içerisinde elektrikle çalışan aletiniz bozulacaktır. Aynı durum Amerika içerisinde alacağınız ürünler için de geçerlidir. Amerika’Dan alacağınız ürünlerin kaç volt ile çalıştığına mutlaka bakın ve evrensel kullanıma uygun olup olmadığını kontrol edin. Yani 110 – 240 Volt yazması gerekmektedir. Bu şekilde alacağınız ürünleri sorunsuz şekilde Türkiye’ye döndüğünüzde kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu sefer Amerikan priz ucunu Türk priz ucuna çevirecek o küçük aparatı almak. Dediğimiz gibi Türkiye’de kolayca bulabilirsiniz bu ürünleri. Amerika içerisinde de tüm bu ürünler satılmaktadır. Eğer Amerika içerisinde bulmakta zorlanıyorsanız internet üzerinden alarak çözüm bulabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Şubat 2021; 1:40:58 >




  • @sinan_15 pahalı hocam ya gerçekten, aslında evladiyelik bir tane ayarlayacaksın, çıkışı da normal priz verip dönüştürücü ile kullanacağın, bütün alet edevatta kullanırsın.

    @mito1172 muhtemelen öyledir hocam, bissell falan iyice avrupaya yayılmış, muhtemelen standarda bindirmişlerdir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanedantr

    aklınızda olsun ssd birden gider ve içindeki verileri normal hdd gibi kurtaramayabilirsiniz

    ssd'ler ram mantığıyla çalışıyor.. yıllardır bilgisayar kullanırım bir kere bile bilgisayarın içindeki ramlerin bozulduğunu görmedim.. ssd'nin de kalitelisini alırsanız kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum.. mesela samsung bu konuda epey başarılı.. ha sizin söylediğiniz şey de olabilir ama milyonda bir ihtimal yani..

  • İllaki önceki sayfalarda soruldu ancak ben merak ediyorum. Acaba Amazon prime ile yollanan bazı kargolarda kim zarar ediyor (5 liralık kitap için kargo yapıyor) Acaba bu işten zarar eden kim? Malum 5-10 lira olan her üründe zarar vardır sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Şubat 2021; 1:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    t300 rs gt 14 gün koşulsuz iade ve 30 günde para iadesi garantili artı arıza durumunda amazon de 2 yıl garantili tabi yurt dışı yollamak zor ama sonuçta garanti var. ssd 14 günse bilemem tabi

  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MBQPQ62/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 Samsung SSD, 970 EVO Plus Şu ürünü sipariş ettim hızlı kargo ile umarım hava koşulları sebebiyle geç gelmez.Fiyatı iyi geldi bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Şubat 2021; 1:55:59 >
  • antique kullanıcısına yanıt

    dediğiniz gibi samsung alırsa memnun kalır, yalnız samsung çipi kullandığı halde bazı markalar cidden problem yaratabiliyor. hatta samsung hariç hiç biri mükemmel değil. Toshiba, OCZ, Sandisk, biraz da Crucial en çok hata gördüğüm SSD'lerden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnergyHill

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MBQPQ62/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 Samsung SSD, 970 EVO Plus Şu ürünü sipariş ettim hızlı kargo ile umarım hava koşulları sebebiyle geç gelmez.Fiyatı iyi geldi bana.

    Yanlis bakmadiysam amazon.de uzerinde urun 200 euro, TR fiyati iyiymis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    Yanlis bakmadiysam amazon.de uzerinde urun 200 euro, TR fiyati iyiymis.



    Alıntıları Göster



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Şubat 2021; 2:13:25 >




  • https://www.amazon.com.tr/dp/B081BJRS38/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_69WMQDAXP39CYQ5YMXDY?_encoding=UTF8&psc=1

    Columbia Gri Ceket XL 466₺

    paylaşılmıştı bir ara tekrar stok girmiş
  • Vaseline Baby Jel Krem 100 ml

    Büyük Fırsat:₺7,50

    https://www.amazon.com.tr/dp/B07L7QN8TG

  • prens_ipsiz kullanıcısına yanıt

    Marmot Erkek Hype Down Ceket, Siyah, M

    Kapüşonlu Model - Beden M - Renk Siyah - Stok 1

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08935BDZN

    Fiyat:₺1.330,46 + ₺80,52 Kargo ücreti

  • prens_ipsiz kullanıcısına yanıt

    Sanırım iyi bir marka. İlk defa gördüm,yorum yapma şansınız olur mu?

  • Arkadaşlar son zamanlarda Amazon TR'den alıp satıcısı Amazon Germany olan satıcıdan alışveriş yapan oldu mu ?


    5 gün oldu ama halen henüz gönderilmedi diyor stok ürüne sizlerde durum nedir ?

  • Mitrovic kullanıcısına yanıt

    Hocam marka ile ilgili yorumdan ziyade ürünle ilgili yorum yapmak lazım. Markanın konumlandığı yer benim nazarımda North Face'in bi üstü, Fjallraven'ın bir altı. Hani bmw'yi hiç duymadım bana anlatır mısın gibi bir şey oluyor. Bmw bir alman markası der geçer modeli yorumlayabiliriz ya o hesap. Bmw'yi mi bilmiyorsun gibi bir anlam çıkarma :)


    Bu bahsettiklerim de uzun ömürlü dayanıklı ve şık ürünler imal eden firmalar. Fjallraven'ın ürettiği ürünler yine benim nazarımda stil olarak da tüm diğer outdoor firmalarından ayrılıyor. Fiyat olarak da ayrılıyor. Çok pahalı. Her neyse.


    Modellerin diğerlerinde üstünlüğünü, ben de hepsini deneme şansım olmadığı için youtube'dan veya ürün yorum sayfalarından yaptığım araştırmalara dayanarak anlatabilirim. Ama kuş tüyü mont alırken, kullanılan tüyün hapsedeceği hava ve dolayısıyla yaratacağı yalıtım miktarını tarif eden "fillpower" denen bir muhabbet var. Bu montta fill-power 800. 800'den yukarısının şehirde komik kalacağına dair tonlarca yorum var. Hatta şehirde, yüksek rakımlarda yaşanan şehirlerde değilsen özellikle, 650 fill-power'dan fazlasına da gerek yok diye yine onlarca yorum okudum dinledim.


    Benim kendime baktığım montlarda, modellerin birbirlerinin önüne geçmeyi başardıkları konu fill-power olmuyor işin gerçeği. 650 de uyar 800 de. Ama soğuk yalıtımı kadar su tutmaz kumaş kullanımı (bu modelde Pertex Quantum isimi kumaş kullanılmış, bu bir artı), belde ayar büzgüsü mü var yoksa lastikle mi geçilmiş(uzun vadede lastik büzgüden daha çabuk bozulabilir- bu modelde büzgü var, bu da bir artı), kapüşonda yine büzgü mü var lastikle mi geçiştirilmiş(aşırı rüzgarda kapüşon kafandan uçmasın diye- bu modelde o bilgiye ulaşamadım ama olsaydı gözümüze sokulurdu diye düşünüyorum) gibi soruların cevapları da önem arz ediyor.


    Aklına takılan diğer tüm detaylar ve sorular için ürün sayfası sana, bana yardımcı olduğu kadar yardımcı olacaktır hocam.

    https://www.marmot.com/men/jackets-and-vests/insulated-and-down/mens-hype-down-hoody/AFS_889169675034.html


    EK:

    Bu aşağıdaki arkadaş kendine 2 beden büyük mont giymiş, bir de bana sorarsanız iyi oldu diyor. (: Maalesef hareket halinde montu gözlemleyebildiğim tek video da bu. Bilgine.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prens_ipsiz -- 11 Şubat 2021; 10:19:3 >




  • Damping

    adidas BSC 3-Stripes Insulated Winter Mont Erkek Mont - Dolgu Mont

    Satıcı Amazon TR

    Füme : Beden S ve M - Fiyat 399

    https://www.amazon.com.tr/adidas-3-Stripes-Insulated-Winter-Üretici/dp/B07TS6ZZCT/

  • prens_ipsiz kullanıcısına yanıt
    Organik olmayan sentetik bir ürünün "baby" adıyla satılması da nasıl bi tuzaktır .. almayın aldırmayın böyle şeyleri .. cildin uzun vadede nem tutmasını gözenek yapısını bozarak kuru kalmasına yol açıyor bunlar .. özetle, tavsiye etmiyorum ;) nacizane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 11 Şubat 2021; 10:37:13 >
  • 
Sayfa: önceki 27572758275927602761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.