Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1974. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 131 Misafir (3 Mobil) - 133 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
330.943
Cevap
8.111
Favori
72.698.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Black Friday indirimleri başlarken böyleydim:


    İndirimler fos çıkınca:





  • Sepet fiyatlar full artış yedi hadi geçmiş olsun çok şükür bitsede rahatlasak diye bekliyordum biryerde indirim var da onu değerlendiremiyorum diye huzursuz ediyordu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypnosemir

    Bu detaylı açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim.



    Alıntıları Göster

    Rica ederim. Hem siz hemde konuyu takip eden diğer arkadaşlar için elimden geldiğince detaylı açıklamaya çalıştım.


    Bir Black Friday indiriminin daha sonuna geldik. Amazon'da güzel indirimler oldu ama yurt dışı sitelerinde yaptıkları çok büyük indirimleri göremedik, bu biraz hayal kırıklığı oldu.


    Type-c 40 watt kablo bekliyordum yüksek adette almak için ama düzgün bir kampanya yapmadıkları için almadım. Temizlik maddesi dışında bu kampanya dönemi benim için biraz boş geçti.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptan_tsubasa

    Sepet fiyatlar full artış yedi hadi geçmiş olsun çok şükür bitsede rahatlasak diye bekliyordum biryerde indirim var da onu değerlendiremiyorum diye huzursuz ediyordu :)

    bir yerlerde hala indirimler devam ediyor Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

  • Geçen sene de aynıydı bu sene de aynı, bu kurlarla indiirm vs olmayacağı ortadaydı ama, ama ya olursa, belki, belkide... diye umutlandık ama yine olmadı be.... elde var tuvalet kağıdı, sabun, havlu kağıt, antep fıstığı, dezenfektan ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 28 Kasım 2020; 0:28:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverktulu kullanıcısına yanıt

    ya bende eski çalıştığım iş yerine kargolattım hani çokta uzak değil ama şimdi dikkat ettim meğer bayadır bişey almamışız amazondan neyse artık müşteri hizmetlerini aradım adres değiştiremessin dediler

  • Mercusys HALO S12 (3-Pack) AC1200 Mbps Mesh Tüm Ev Wi-Fi Sistemi, 3'lü ₺407,49 


    https://www.amazon.com.tr/Mercusys-S12-3-Pack-AC1200-Sistemi/dp/B087D56QL4

  • imax1 kullanıcısına yanıt

    korkarım seneye bu sene aldığınız ürünleri de çoğu kimse alamayacak

  • The Rat kullanıcısına yanıt

    takip etmediğimden fiyatları bilmiyordum, klasik Türkiye indirim günleri olayı desenize :)

  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

    bizde satılan ürünün muadili abd'de kalmadığı için o ürünü koydum örnek olsun diye

  • Amazon.com: Acer Nitro 5 Gaming Laptop, 9th Gen Intel Core i7-9750H, NVIDIA GeForce RTX 2060, 15.6" Full HD IPS 144Hz Display, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wi-Fi 6, Waves MaxxAudio, Backlit Keyboard, AN515-54-728C



    abd'de asgari ücret alan arkadaş maaşının yarısından az miktara bunu aldı bu gece hadi iyi akşamlar millet bizi kıskanıyor harbi




    800 küsür dolardı fiyatı biraz artmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 28 Kasım 2020; 1:38:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssmm

    millet seneye demiş de seneye amazon kalırsa öpün de başınıza koyun. adamlar ülkesinde 20 dolara sattığı malı burada 150 tl'ye satmaya çalışıyor yine bize fiyatı yüksek geliyor , bizim alım gücü yerlerde önce bunu kabul edelim sonra amazona laf diyelim




    Amazon.com: Stanley Master Unbreakable QuadVac Vacuum Mug 18 ounces (Olive Drab): Kitchen & Dining




    Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak, Haki, 0.35 Lt: Amazon.com.tr

    Hocam pek öyle değil sanki ya. Alım gücü konusuna %100 katılıyorum orası zaten su götürmez bir gerçek de.


    Ya şimdi bu adamlar, 1-2 haftadır başımızın etini yediler indirim de indirim reklam falan yaptılar sürekli olarak.


    Normal zamanda a ürünü var x liraya satılan; bu x lira da geçen seneye göre %100 artmış bir fiyatla satılıyor. Yani zaten alım gücümüzle doğru orantılı bir şekilde bu ürüne zam gelmiş.


    Şimdi indirimse bu x liralık ürüne indirim yapılmaması bizim alım gücümüzle alakalı bir şey değil. Alım gücümüz yerlerde olduğu için zaten x liraya satılıyor bu ürün. Geçen senelerde x-x*50/100 e satılıyordu çünkü.


    Ha amazon'u hepsisi bilmem nesi ne hayır kurumu ne de indirim yapması zorunlu olan firmalar. Canları isterse yapar istemezse yapmaz buna itirazım yok ancak "alım gücümüz yok bu yüzden indirim olmadı" argümanı bana çok doğru gelmiyor.


    Alım gücümüz az, ürünlerin fiyatları da alım gücümüzle orantılı bir şekilde pahalı zaten. Geçen sene 4 e satılan bilgisayarı 9 a satıyorlar.


    Yanlışım olabilir bu arada ekonomiden çok anlayan bir insan değilim. Sadece "indirimin olmaması alım gücümüzle alakalı" argümanı üzerine çok basit bir mantık kurarak yaklaşmaya çalıştı.





  • ssmm kullanıcısına yanıt

    2023'e kadar her sene devam eder bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssmm

    millet seneye demiş de seneye amazon kalırsa öpün de başınıza koyun. adamlar ülkesinde 20 dolara sattığı malı burada 150 tl'ye satmaya çalışıyor yine bize fiyatı yüksek geliyor , bizim alım gücü yerlerde önce bunu kabul edelim sonra amazona laf diyelim




    Amazon.com: Stanley Master Unbreakable QuadVac Vacuum Mug 18 ounces (Olive Drab): Kitchen & Dining




    Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak, Haki, 0.35 Lt: Amazon.com.tr

    hocammmm yetişemedim indirime ya. 174 lik stanley 310 tl olmuş. offf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aylardır amazonu savunuyoruz ne güzel hizmeti var, ne güzel müşteri temsilcileri var diye ama bugün anladım ki amazondan bir cacık olmaz. Amazon çalışanları arasında bir gruplaşma var, çalışanlar beğendikleri ürünleri göndermek yerine kendi aralarında paylaşıyorlar. Ben 3 günlük telefon trafiğinden bunu anladım. Müşteri temsilcilerinin bir kısmı, ürünleri alanları ölümüne savunuyor. Bu uğurda size yalan söylemekten çekinmiyorlar. Olayları üst mercilere taşımıyorlar, sadece ettiğiniz şikayetle kalıyorsunuz. Bunun yanında sinirlenmenizde cabası. Amazon bu çalışanları düzeltmediği sürece amazondan alışveriş yapmayı bırakıyorum.

  • Amerikada Black Fırsat seyret ve ağla

    https://www.youtube.com/watch?v=bUzA8HW3tQY&feature=youtu.be
  • Donanımhaber haber olarak yayınladı ama ben ürünler arasında link bulamadım: Amazon TR üzerinden Amazon Germany ürünleri alındığı gibi Amazon USA (ya da amazon.com) satışları da başlamış.


    Ürün görebildiniz mi?

  • Amazon Türkiye'de olan bir ürünü Amazon Almanya (amazon.de) üzerinden direkt mi almak mantıklı, yoksa Amazon Türkiye (amazon.com.tr) üzerinden Amazon Germany satıcısını kullanarak almak mı daha mantıklı (hesaplı) diye @mekaonee arkadaşımızdan bir soru gelmiş.


    1- Hangisinin avantajlı olduğunu anlamak için amazon.de sitesine giriş yapın. Amazon.de sitesine Amazon.com.tr üzerin açtığınız hesapla giriş yapabilirsiniz.


    Türkçe giriş için bağlantı: https://www.amazon.de/-/tr/


    2- Amazon.de sitesinde ürünü arayın ve sepetinize atın. Satıcısı Amazon Almanya olmayan daha ucuz bir ürün varsa onu seçmeyin, satıcısı Amazon.de olarak görüneni seçin.


    3- Ürünü sepete attıktan sonra satın alma adımına geçin.


    4- Türkiye'den giriş yaptığınız için sepette parayı Türk lirası olarak göreceksiniz. Türk lirası olarak alırsanız Amazon Almanya'nın "döviz kuru garantisi ücreti" adı altındaki koruma paketini de almış olacağınızdan boşu boşuna ek 8-10 euro ödemeyin.


    5- Aşağıdaki kısmı;


    Amazon Kur Çevirici

    Etkin - TRY cinsinden ödeme


    6- Aşağıdaki hale getirin;


    Amazon Kur Çevirici

    Devre Dışı - EUR cinsinden ödeme


    7- Bu sayede Euro olarak Sipariş Toplamı adımında ödeyeceğiniz net rakamı Euro olarak göreceksiniz. Ardından doviz hesaplama sitelerine girip anlık Euro kuru üzerinden Türk lirasına elle çevirin.


    8- Euro hesap özeti destekli bir kredi kartınız ve bankada buna bağlı Euro hesabınız yok ise sepet toplamının üstüne %1.5 ile %3 arasında banka döviz kuru çeviri marjı ekleyin. (Bankasına ve kartın cinsine göre değişiklik gösterecektir)


    9- Banka marjını da hesapa kattıktan sonra Amazon Almanya fiyatı ile Amazon Türkiye üzerindeki Amazon Germany fiyatını karşılaştırabilirsiniz. Gözlemdiğimiz kadarıyla Amazon Türkiye üzerinden Amazon Germany satıcısını kullanarak alışveriş yapmak daha ucuza geliyor ama Amazon.de'nin kendi sitesinde yapacağı özel indirimler durumu Amazon.de lehine döndürebilir.


    İki siteyi ve iki farklı kombinasyonu nasıl karşılaştırırım diye soranlar için bu yazıyı hazırladım, umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.





  • Amazondan tek avantajım 16 kasımda aldığım bayağı uygun olan m2 ssd 500 gb sanarak aldım gece uykulu fakat 1 tb bu fiyata nasıl düştü bilmiyorum.
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • Bir tek Amazon değil tüm siteler fiyasko oldu bu sene. TV'ye verdikleri reklamlara bile bakarsanız öne çıkardıkları şeyler ıvır zıvır ayakkabı mont kettle blender xiaomi telefon hp bilgisayar falan. Hiç demirbaş ağır bir ürün gördünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.