Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1955. sayfa)

5 sn
331.513
Cevap
8.114
Favori
72.844.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19531954195519561957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya valla gına geldi artık şu saçma sapan indirimlerden bitsin de kurtulalım sürekli bir de insanın bakası geliyor iş güç aksıyor.


    Bu mu indirim yahu? Range çok düşük zaten, 10 tane ssd ekledim bir tane indirim yok, 10 tane ayakkabı ekledim bir tane indirim yok, 10 tane kıyafet ekeldim yok işlemci yok evcil hayvanım için bir şeyler ekledim yok, ses sistemi ekledim 10 tane yok laptoplar zaten eklemeye bile uğraşmadım çünkü artık stok sayısı neyse anında bitiyor.


    Ben artık bitirdim şu saçma sapan indirimleri. Amazon global'e de bakarım, uygunsa alırım yoksa da artık eyvallah.


    Bir de yukarıda bir arkadaşa yanlışlıkla şampuan yollamışlar; yani pes bunda bile adamı suçluyorsunuz. Adamın suçu değil bir de işi gücü bırakıp kargolayacak; bir de koca amazon, onu sana bana tekrar satmaya çalışacak! hadi bu arkadaş iyi niyetli, sıkıntı yapmadı temiz temiz iade etti; yahu bu ülkede damacanaya boşalan adamlar var! neyin kafasındasınız siz?


    hocam burayı okuyorsanız valla iade falan etmeyin. Koca şirketi gelip burada savunmayın be kardeşim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 27 Kasım 2020; 0:13:53 >




  • Ev şarj kablosundan geçilmez oldu. Gene kablo aldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeXaL0102

    Bütün stoklar yenilendi vay normal üyelerde faydalansın diye şaşkınım

    12 saat önce alma mutluluğuna erişiliyor herhalde Amazon için  

  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07GXCL4B8/ref=gbps_img___2959e968?smid=A1UNQM1SR2CHM


    Chicco Mama Sandalyesi 387 TL. Piyasası 900 falan sanırım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: riderman

    lityum pil olmayan tüm cihazlar çöptür arkadaşlar.

    aldıgınız cihazın pili ne tür acaba?



    Alıntıları Göster

    Lityum pil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ürünlerde çok ciddi indirimler var, ne hayır ki hiç kimse almıyor. Amazonu takdir ettim, ürünleri kolay bulamasınlar diye önlem almışlar. Ölücüler hala nasıl denk gelmedi şaşırıyorum. Ürünleri burada paylaşmak isterdim ama misafirleri biliyorsunuz, şurda paylaşsam ihtiyacı olmayan, al-sat yapan insanlarda alır. O yüzden bir şey arıyorsanız derinlemesine araştırın, çok ilginç fiyatlara denk geleceksiniz. O ürünleri alacaksa, ihtiyacı olan arkadaşlar alsın, o yüzden paylaşmıyorum.

  • konuda vardı:


    https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-7-3700U-3K179EA/dp/B08GSZX5VX/


    HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 7-3700U, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 Home, 3K179EA



    24 saat geri sayımlı indirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 27 Kasım 2020; 0:16:20 >
  • 10-20 liraya birşeyler buluyorum fakat sepet tutarı bu kadar düşükken sipariş geçesim gelmiyor. Mesela 14 TL'ye şampuan alacağım, kargo da bedava ama almayıp yeni ürünler için bekletiyorum.  

    Edit. içim gitmeyen konu, 10 liralık alışveriş için adamlara kargo çıkartmak. İçten içe ayıp hissettiriyor.   Mesela basit birşey lazım oluyor, sipariş geçip hemen alabilirim ama almıyorum. Bölgem hızlı kargo kapsamında değil ve baya şehir dışında oturuyorum. O kargo epey yol yapıyor ve bana 3-4 gün sonra ulaşıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Tamamen aynı şekilde düşünüyorum. Fakat şunu fark ettim, geçen gün 15tl için paket göndermesinler diye ekstra ürünler ekledim, 2 adet ıslak mendili ayrı ayrı kolilere koyup gönderdiler. Bizim bu kadar düşünceli olmamıza gerek yok sanırım.

  • doer kullanıcısına yanıt

    bir önceki mesajda da yazmıştım. koşulsuz iade politikası yüzünden temkinliyim kulak içi kulaklıklara


    ayrıca bunda mikrofonda var sanki telefonda kullanılmak için üretilmiş gibi duruyor. aldığım zaman müzik de dinlerim mutlaka ama benim önceliği dizi/film izlemek olacak.

  • Abi çok iyi ya 😄 Bir kulaklık takip ediyorum. 1.999₺ idi. Diğer sitelerde fiyat yüksek diye Amazon’da yükseltti 2045₺ yaptı. Sonra trendyol indirime soktu 1.999₺ yaptı. Bu sefer Amazon 1.997₺ yaptı. Böyle böyle fiyatı indiriyorlar, çok eğlenceli 😅 Şu an 1.985₺ bakalım kim kazanacak. Yarın alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    10-20 liraya birşeyler buluyorum fakat sepet tutarı bu kadar düşükken sipariş geçesim gelmiyor. Mesela 14 TL'ye şampuan alacağım, kargo da bedava ama almayıp yeni ürünler için bekletiyorum.  

    Edit. içim gitmeyen konu, 10 liralık alışveriş için adamlara kargo çıkartmak. İçten içe ayıp hissettiriyor.   Mesela basit birşey lazım oluyor, sipariş geçip hemen alabilirim ama almıyorum. Bölgem hızlı kargo kapsamında değil ve baya şehir dışında oturuyorum. O kargo epey yol yapıyor ve bana 3-4 gün sonra ulaşıyor.

    Kolay Gelsin içinse onlar paket başına ücret aldığı için sizin şikayet ettiğiniz gibi sipariş vermenizi isterler aslında kargocu arkadaşlar :)





  • Sepetimde fiyatı kımıldayan ürün yok anlamadım ben bu işi  

  • Gündüz baktığımda 3175₺ olan dji mavic mini combo, günün fırsatıyla 3325₺ olmuş 😁
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    aslında aynı zamanda kablolu kullanılamayanlar da çöop sayılır 3 yıl içinde batarya performansı düşüyor ve bu da direk kesim kalitesini etkiliyor.


    bıçakları hala çok sağlamken batarya yüzünden tam performans alamıyorsunuz bu sefer de..


    Remington PG4000 tavsiye ederim.



    Alıntıları Göster

    Su altında çalısabilenler bildigim kadar kablolu calısmıyor hocam, belki calısan modeller vardır. Batarya kalitesi onemli ama philips ve regminton bu konuda çok iyi bence. philipsin 3000 serisi cihazını almıstım 8 sene önce felan, hala bataryasında sorun yok, kablolu calısma ozelligi yok onunda





  • Kaldı gene PC toplama hayallerim.

  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

    MNG ile geliyor buraya. Bölgem hızlı kargo kapsamında değil ve baya şehir dışında oturuyorum. O kargo epey yol yapıyor ve bana min. 3-4 gün sonra ulaşıyor. Bir sürü kişinin elinden geçiyor. Ucuz birşey aldığımda üzülüyorum açıkçası ve genelde en azından 50 TL'yi bulmadan sipariş vermemeye çalışıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 19531954195519561957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.