Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1832. sayfa)

5 sn
331.426
Cevap
8.113
Favori
72.823.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18301831183218331834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar amerika amazonunda black friday in tarihi açıklandı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emsanator

    Aynı durumu ben de yaşadım, satıcısı ve göndericisi Amazon olmadığı için bazı TV'leri elemek zorunda kaldım. Mevcut listemdeki cihazların tedarikcisi Amazon olduğu için güveniyorum ancak bahsettiğiniz gibi Aralık ayında fiyatlardaki değişiklik olumsuz etkileyecek, ben de Aralık ayında acaba yeni yıl indirimleri olabilir mi diye düşünmüştüm ki bu mesajınız ile yanlış düşündğümü anladım. Bu nedenle 27 Kasım gecesinde satın alırım diye düşünüyorum.

    Ben de 2021 de yeni TV duyurulur ve çıkar diye Aralık ayında veya Ocak ayında fiyatlar düşer diye düşünüyordum ama Vatan da telefonla konuştuğum şubenin TV bölümü sorumlusu zam bekliyoruz dedikten sonra TV alma işini Aralık ayından önce çözmem gerektiğini anladım.


    27 Kasıma özel indirimler bekliyoruz ama yeterli düzeyde olur mu bilmiyorum dedi. Vatanda mesela Samsung modellerinde fiyatı Vatan değil direk Samsung belirliyormuş. Ona da şaşırdım mesela. Hatta şuan vatanda görünen normal fiyatlar bile aslında kampanyalı fiyatmış. Samsung tarafından belirlenmiş. Ben de 27 kasımı bekliyorum o sebeple.


    Bakalım Vatan mı güzel fiyat çekecek amazon mu. Gerçi benim istediğim modeli amazon kendisi değil amazon üzerinden başkaları satıyor ve fiyat olarak şuan vatan ve teknosa dan 200 TL palı. Garantisi de samsung mu belirtilmediği içinde sıcak bakamadım





  • MDV kullanıcısına yanıt
    Kardeşim her ülkenin black fridayi farklı değil fix aynı tarihdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emsanator kullanıcısına yanıt

    55Q60T modelini amazondan 11 Kasimda siparis verdim, ertesi gun ogleden once teslim edildi. Fiyat bilgisi olmasi acisindan 6195 TL idi. Tekrar bu fiyatlara duserse su anki piyasaya gore f/p kaliyor.


    Amazon ozellikle kendi saticisi oldugu siparisler icin cok hizli teslim ediyor. TV'den 2 gunluk kullanim itibariyle memnunum, genel testlerini yaptim herhangi bir problemi yok, goruntu kalitesi iyi ozellikle 4K videolar cok keyifli.

    Siparis esnasinda 55C715 modeli ile arasinda kalmistim fakat an itibariyle siparisimden memnunum.

  • Emsanator kullanıcısına yanıt
    Android olması
    Ambilight ışıkları dev ekranı ve gümüş kasasıyla samsung ve lg nin aynı segmentte ki tvlerini kesinlikle tokatlar hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demoX kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, keyifle kullanın.

    Almak istediğim ama satınalma tuşuna bir çok defa elim gitmesine rağmen basamadığım bir tv oldu kendisi. Özellikle ışık sızması en büyük problemlerinden biri olarak öne çıkıyor ve hdr performansının da başlangıç seviyesi olduğu eleştirileri var. Eğer ışık sızması sorununuz yoksa süper 👍🏼 Belki de black friday’de alırım. 🙃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ gösterip sol vuruyorsun.Okurken başım döndü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaragorn

    katılıyorum özellikle bitmeden yakala ürünlerini biriktirip sipariş veriyim derken çok kaçtığı oldu

    aynı anda veriyorsanız tek siparişte neden vermiyorsunuz?

    ilk dediğiniz durum da çok oldu, aynı anda verip farklı günler hazırlandığı da oldu.


    örneğin bitmeden yakalada telefon, 2 kablo ve 1 powerbank aynı anda ödeme yaptım. telefon ve 1 kalo ertesi gün geldi, diğer kablo bir sonraki gün, powerbank 3. gün geldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MDV

    arkadaslar amerika amazonunda black friday in tarihi açıklandı mı?

    27 Kasım bu sene tüm dünya genelinde. Şükran günün olduğu hafta ilk Cuma gününe denk gelir Black Friday.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Öncelikle hayırlı olsun, keyifle kullanın.

    Almak istediğim ama satınalma tuşuna bir çok defa elim gitmesine rağmen basamadığım bir tv oldu kendisi. Özellikle ışık sızması en büyük problemlerinden biri olarak öne çıkıyor ve hdr performansının da başlangıç seviyesi olduğu eleştirileri var. Eğer ışık sızması sorununuz yoksa süper 👍🏼 Belki de black friday’de alırım. 🙃

    Hocam TV'lerin HDR performansının iyi olması için TV sahip oldukları özellikler tek başına yeterli değil. İzlenecek içeriklerinde uygun olması ve destek vermesi gerekiyor. High Dynamic Range dır açılımı. İlk olarak fotoğraflarda kullanılmaya başlanan bir teknik ve yapıdır. Videolara sonradan gelmiştir. Her içerik HDR uygun olmaz ve ona uygun üretilemez de.


    HDR daha çok manzara gibi görsellere uygun bir teknik. Onun dışında çok başarılı bir teknik değildir. Ama maalesef önüne gelen her içerik HDR yapılmaya çalışılıyor. HDR her görüntüye uymaz. HDR dönüştürülecek her görsel ve içerik için ayrı yöntem ve ayar yapılması gerekir. Biz fotoğrafçılar öyle çalışırız. Tek bir donanımın bunu yapabilmesi şuan ki teknolojik şartlar zor. Her bir görsele ayrı ayrı işlem yapması lazım. Evet kağıt üzerinde yapma özelliğine sahip ola bilir TV'ler ama pratikte o iş öyle olmuyor.


    Yapay zeka teknolojilerinin bile henüz bu kadar başarılı olmadığı gerçeği varken yapay zeka teknolojisi barındırmayan TV'lerin o seviyelere gelmesine daha çok var.


    Kısaca HDR her zaman güzel sonuç vermez ve veremez çünkü her içerik sanıldığı gibi HDR uygun değildir.


    4K TV aldım HDR var hadi 4K Film var HDR özelliğini kullanayım diyerek HDR izlemekle olmuyor o iş. Çünkü 4K içerik HDR uygun üretilmiş ve yapılmış olmalı. Buna göre değilse içerik başarılı sonuç ortaya çıkmaz.


    HDR İçerikler çekim sırasında kullanılan teknik üzerine ayrıca yazılım kullanılarak elde edilirler. Çekim sırasında o teknik kullanılmadan sonradan yazılımla da yapılan işler var ama çekim sırasında yapılanlar kadar başarılı değiller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Kasım 2020; 15:28:28 >




  • gael kullanıcısına yanıt

    Ben de dahil olmak üzere amazondan tv sipariş verenlerin çoğunda durum böyle.

    Niye sadece televizyonda durum böyle diye merak etmiyor değilim açıkçası.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. HDR’a genel olarak hakimim. Benim kullanacağım ortam Apple TV 4k ve PS5 ağırlıklı olacak. Bu noktada bütçem elverse alacağım seri Q95 olurdu. (Bildiğiniz üzere HDR devreye girdiğimde parlaklık ön plana çıkıyor ve bu model en verimlisi)

    Konuyu dağıtmayayım 🙃 Dediğim gibi HDR değil de ışık sızmasıydı beni korkutan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Işık sızması her cihazda var aslında. Kiminde hiç belli olmayacak az kiminde çok. O onu da 1 aylık araştırmam sonucunda bu kanıya vardım. Nette dolanan görseller yanıltıcı oluyor ama çoğu zaman çünkü o görselleri çekerken gözle görüldüğü şekilde çıkacak şekilde çekilmesi gerektiği halde telefon veya neyle çekiyorlarsa kameraların otomatik ayarlarlarında çektikleri için ışık sızlaması olduğundan fazla görünüyor o görsellerde.

  • bu sıralar amazon amerika'nın standart gönderileri kaç günde ulaşıyor bilgisi olan var mı?

  • Yurtdışı amazonlar’dan satıcı Amazon olanlardan sipariş geçsek ürün geldiğinde ptt ekstra bir vergi istemiyor değil mi, Amazon’da baştan alıyordu vergiyi en son, bu vergilerden başka bir şey çıkmaz, değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bazı arkadaşlar konu içerisinde fırsatlardan öte konu dışı şeylerin konuşulduğundan şikayetçi olmuş.. Konu başlığı Amazon Türkiye ve fırsatları. Sadece fırsatlar için de başka bir başlık mevcut.
    Sonrasında benim olayım amazon u falan kötülemek değil, ki şimdiye kadar hiçbir şekilde problem yaşamadım, son derece memnun olduğum ve herkese hala önereceğim tek sayfa. Daha önce telefonumu ve 2 ablama laptoplarını buradan aldık. Ayrıca sayısız kitap ve küçük alışverişler içinde ilk tercihim oldu, olmaya da devam edecektir. Hiçbir memnuniyetsizliğim yok, Türkiye standardında çok üst düzey iş yapmaktalar. Fakat sorunum, son siparişimde 11 kasım da verdiğim TV siparişi 12 si akşamı kargoya verilmiş olup bugün itibariyle hala Kocaeli Amazon Mng şubesinde bekletiliyor olması. 13 Kasım da verdiğim başka bir sipariş ise şuan yaşadığım şehirde ve araya hafta sonu girdiği için muhtemelen yarın ulaştırışacak. Prime üyesiyim, TV yi de almadan önce prime etiketi vardı yani ertesi gün teslimat kolaylığı sağlıyordu ama zaten şu zamanda bu tarihlere uyumasını beklemiyordum. Tek istediğim sağlam olarak elime ulaşması ve ayrıca merak ettiğim TV den sonra satın aldığım diğer ürünler yola çıkarken onun Kocaeli mng şubesinde bekletilmesi. İlk yazımda sormamın sebebi de benden başka bu sorunu yaşayanların olup olmamasıydı ki 3 5 kişi daha böyle olduğunu söyleyince onun üzerine dallanıp budaklandı herkesin yaşadığı sorunlar. Kimse en azından ben amazon düşmanı değilim. :) son olarak herkes beklediği ürüne umarım bir an önce kavuşur. İyi pazarlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 15 Kasım 2020; 16:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim.


    Isik sizmasi yok cok sukur, hdr film izlemedim bu konuda bir yorum yapamayacagim zaten kullanim amaci su an ona uygun degil ama siyah performasini beyendim. Tabiki kagit ustunde cok daha iyi tvler mevcut hatta bende Q80T almayi planliyordum biraz daha bekleyip ama kullanim durumuma gore fazla kacacakti.

  • maicole kullanıcısına yanıt

    bunu ben de merak ediyorum. sanki amazon gönderi yapıyorsa tüm vergiler dahil fiyat gösteriyor diye okudum ama %100 emin değilim. avrupa amazonlarında almak istediğim çok şey var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: giges1997



    Kargo 11 kasimdan beri boyle gozukuyor. MH’yi aradigimda da en gec teslim tarihini belirtiyor. Var mi daha once yaşayan?

    An itibariyle kargo bulunduğum şehre ulaştı. Güncellemeyi de bugün yaptılar. Yarın dağıtıma çıkacak muhtemelen. Kargosu geciken arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum.





  • 
Sayfa: önceki 18301831183218331834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.