Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1825. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 65 Misafir (9 Mobil) - 64 Masaüstü14 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
331.465
Cevap
8.113
Favori
72.832.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giges1997



    Kargo 11 kasimdan beri boyle gozukuyor. MH’yi aradigimda da en gec teslim tarihini belirtiyor. Var mi daha once yaşayan?

    Bende de durum aynı hocam, prime üyeyim hızlı kargo hizmeti ayrıcalığı var ama 300 km öteye 10 Kasım'dan bu yana teslimat yapamıyor. Mail atıyorum cevap bile vermiyorlar; uk, de ve ABD den alış veriş yapıyorum onlara göre hizmet berbat hiç birşeyi çözemiyorlar. Mesela hediye paketi her ülkede var burada yok, niye yok diyorum böyle bu uygulama yok diyorlar :)daha önce yöneticilerden biriyle görüştüm aksaklıkların farkındayız düzelteceğiz dedi fakat sıkıntılar devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mi stick sipariş etmiştim 1 gün içerisinde geldi. Performansı güzel fakat çok ısınıyor korkuyorum bozulucak diye çıkarıp soğumasını bekliyorum arada bir. Sürekli kullanan var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8tb lik hdd vardı. çarşamba günü 999 tl ye siparişi verdim. akabinde sanal kartın limitini yükselttim. amazon.de ve com ile diğer sitelerinde sipariş verdiğimde belli aralıklarla sistem otomatik çekim için deneme yapar 3 defa. eğer ödeme olmaz ise siparişi otomatik iptal eder. ve her denemede mail gelirdi.


    siparişten sonra sanal karta yüksek limit tanımladım. sipariş 23.44 de vermişim. sonra ekranı kapadım haliyle. 23.47 de ödemeniz rededildi diye mail gelmiş ama bunu perşembe akşamı gördüm. gerek işler gerekse dersler yüzünden bakamadım gün içerisinde. daha ilk mail gelmesi nedeniyle cuma sabahtan ödemeye bir daha bakarım dedim. ödeme bilgilerini güncelleyim diye girdiğimde siparişin iptal edildiğini gördüm. tabi sipariş ne zaman iptal oldu bilmiyorum.


    burada benim de hatam var ancak 1 kez deneme sonucunda siparişin iptal edilmesini hoş karşılamadım. şu an diğer amazon sitelerinde en başta belirttiğim uygulama devam ediyorsa, türkiye amazonun ne kadar basit yönetildiği ortaya çıkıyor.


    ayrıca belirteyim kredi kartında 3 haneli güvenlik kodu istenmiyor. eğer bu hataya sebep olduysa yine sıkıntı var demektir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 14 Kasım 2020; 13:16:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

    İade için çarşamba günü aldığım kod için bugün şubeye gittiğinde geçersiz yanıtını aldım. Kodun 7 gün geçerli olduğu yazıuordu iade talimatlarında. Şimdi yeni kod talep ettim aktif olmasını bekliyorum kargo şubesi önünde. Hata kimden kaynaklanıyor bilmiyorum ama eziyeti çekmek bize kalıyor. 14:00’da da kargo kapanıyor hadi bakalım 1,5 saatte aktif olur umarım.

    Siz şanslısınız kod alabiliyorsunuz, benim büyük bir yazıcı iademde 5 günde kod üretemediler. 4-5 farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm kimse doğru düzgün cevap veremedi. Son olarak bu cihaz için iade kodu üretilmediğini öğrendim! mng ile gönderdim, cebimden ödemiştim kargoyu ve kargo ücretinin sadece 20 tlsini iade ettiler. Amazon'un türkiye operasyonu bazı yönlerden hala sorunlu.





  • Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt

    Hocam kahve haznesi siyah olan kısım plastik gibi gözüküyor, eğer plastikse kahveye plastik tadı geçiyor mu? Daha önce haznesi plastik olan düşük bütçeli makinalardan kullandım ve oldukça rahatsız edici bir tat bırakmıştı.

    Ayrıca şunu sorabilirim, kahvenin sıcaklığı nasıldı ? Yani makina suyu ne derece ısııyor ? Bazı kahve makinaları bildiğiniz ılık veriyor kahveyi, hatta yorumlarda da bu konuda oldukça şikayet okudum. Sizin aldığınız makinada cam hazneye gelen kahvenin sıcaklığını paylaşırsanız sevinirim.

  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Hocam üretim yeri neresidir bilmiyorum ama 8 yıldır günlük ayakkabı olarak lacoste giyiyorum ben de kesinlikle tavsiye ederim. 8 yıl önceki ayakkabım bile sağlam şekilde duruyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt

    Filtresi plastik olmayan kahve makinesi var mı bilmiyorum ancak hemen hemen hepsi aynı.


    Bu zamana kadar Arçelik, Vestel, Delonghi, Kiwi kahve makinelerini deneme şansım oldu. Hepsi plastik, hepsi aynı işi yapsa da Kiwi'nin plastiğinin son derece dandik olduğunu, koktuğunu ve bir zaman sonra hafiften yamulmaya başladığına şahit oldum.


    Genel BPA-free ibaresi alıyorlar, ancak ne olursa olsun kahve makinesindeki plastik hazne beni rahatsız ediyor.


    Bu makineler suyu çok kaynar vermez, zira yüksek sıcaklık hem kahveyi yakar hem de plastik hazneyi zamanla deforme eder. Dolayısıyla aslında verdiği sıcaklık doğru.


    Kettle ya da çay makinesi alırken sıcak su haznesinin çelik ya da cam olmasını önemsiyoruz ancak kahve makinesinde bu konuya pek takılmıyoruz.


    Keşke alım gücümüz yüksek olsa da, şu tarz makineler alabilsek:


    https://st1.myideasoft.com/idea/de/63/myassets/products/104/rocket-rea-timer-espresso-makinesi.jpg?revision=1557075576


    Bir görevde iken çalıştığım yerde bundan vardı. Bunda içilen kahvenin lezzeti bambaşka oluyor.


    Ben artık kahvelerimi french press ile demliyorum. "the ultimate french press technique" diye bir teknik öğrendim. Bununla demlediğimde son derece keyifli bir içim oluyor. En azından plastikle temasımı kesmiş oluyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacmAdam

    Size tavsiyem birkaç kuruş fazla verin kaliteli marka alın




  • Philips in filtre kahve makinesini aldım yaklaşık 1 ay oldu sanırım gayet memnunum herhangi bir plastik kokusu vs yok yalnız kesinlikle filtre kağıdı kullanmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ofis koltuğu arıyorum 400tlye kadar. Nedense baktığım bir kaç koltuk diğer e-ticaret sitelerinde amazona göre %20 falan daha ucuz, satıcı da aynı satıcı. Yaklaşık 1 aydır da hiç indirim yapmadılar ilginç.

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    Amazon ödeme alamazsa 24 saat içinde ödeme bilgilerinizi güncellemenizi ister. 24 saat dolduğunda sipariş otomatik olarak iptal olur.

  • Trendyolun kendisi açıkladı diye biliyorum. Linkedin postları var sanırım bununla alakalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NikkiDog

    Bu mesaj silindi.
  • Sepeti doldurdum bir kod gelse diye bekliyorum :) Şuan aktif indirim kodu yok değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 14 Kasım 2020; 14:23:47 >
  • Amazon dan monitör almıştım henüz kargodan gelmedi hiç kutusunu açmadan kara cumayı beklesem mi daha iyi fiyatlar gelir mi. Prime Day de 11.11 den daha fiyatlar vardı almadığıma pişman oldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar se2020 alacaktım. ama yaklaşık amazon 1 aydır bu modelin satışını kendisi satıcı olarak yapmıyor. çok gariptir ki 11.11 i sabırla bekledim ama o zaman bile amazon satıcılı olarak se2020 bulamadım. bu durumla ilgili mh'lerini aradım onlarda bilgimiz yok diyolar.media mark hb gibi yerlere bakıyorum çok iyi dip fiyatlar veriyorlar ama oralardan alıp paramla rezil olmak istemiyorum.derdim satış sonrası kaliteli hizmet alabilmek. sizce amazon neden se2020 satışı yapmoyor olabilir ? gerekirse 3 5 fazla vermeye razıyım ama adamlar satmıyor deli olucam.

  • 7 kasımda aldığım ürünü hâlâ bekliyorum. Forumda genel yorumlara baktığımda herkes amazon çok hızlı filan diyor bir bize mi böyle yavaş geliyor anlayamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.