Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1662. sayfa)

5 sn
330.945
Cevap
8.111
Favori
72.701.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam iadenin geri satılma mevzusu zaten ürün hırpalandığı için konuşuluyor. Kimse durup dururken iade ettik ama geri satarlarmı diye yazmıyor. Ben de kitap almıştım 5 inden 3 ü kenarları kıvrık tozlu falandı. Sahaftan alsam daha temiz öyle diyeyim.ama iadeyle de uğraşmadım okur geçerim lakin sanırım iade mallarına pek dikkat edilmiyor konu bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iadeler perişan edecek bizi, iki tane adaptör aldım. Biri çalışıyor, diğeri çalışmıyor. Ürünler diğer arkadaşların da belirttiği gibi çizikli. Amazon’un suçu olmasa da, Tedarikçi’nin kabahati olabilir diye düşünüyorum. Atıyorum, bak şu ürünleri %30 indirimli sat, diğerlerini normal fiyata sat gibi bir şeyler olabilir... Örneğin ben adaptörü 65 liraya almıştım, ben aldıktan sonra 94’e çıktı fiyatı.

    Sweatshirt aldım 2 tane adedi 30 liraya, konuya yazmaya geldiydim, tekrar kontrol edince adedinin 55 lira olduğunu gördüm, siparişi geçtiğim gibi fiyat değişmiş. Neyse ürün geldi, birinde sıkıntı yok fakat diğerinin kalıbı hatalı, üstelik de parfüm kokuyor. İade formunu doldurdum, durumu anlattım, hop para iadesi yaptı ürünü gönderme dedi.

    Amazon’da bazı şeylerin farkında diye düşünüyorum artık. Farkında, farkında da bu ürünleri böyle gönderip gönderip, iadeden sonra sen çok iade yapıyorsun diyip hesabı kapatmasınlar sonra? Arkadaş, sağlam ürün göndermiyorsun ki en başta sen.

    Hadi üründe sorun çıktı, Amazon güvencesi diye iade etmeye kalkacağız, hop hesabı kapatmışlar iade de almıyorlar, yardımcı da olmuyorlar, al sana Amazon güvencesi. Ben iade süresini üç ay yaptım, fakat iade ederseniz hesabınızı kapatırım haaa diyorlar.

    Hani o üç beş kuruş fazla olsun, amazon ürünün arkasında durur diye aldığımız ürünler ne olacak peki?

    150’yi geçti 6 aylık sipariş adedim fakat, artık eskisi kadar kullanmamaya çalışıyorum amazon’u.

    Onu bırak, o kadar reklam yapıyoruz, şöyle iyi, böyle iyi diye, eşin dostun lafı altında kalacağız diye korkuyorum inanın ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    PD şart değil hocam, 2.4 amperlik güzel bir kablo ve 12 watt ve üstü şarj aleti de gayet hızlı şarj edebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @erakan



    Amazon sana fazla iade yaptığın için hesabını kapatırım mı dedi?

  • Mega Therion kullanıcısına yanıt

    Dostum kapıdan teslim alınmayan iadeleri, kargo şirketleri hemen geri yollamıyor, 4-5 gün beklettikten sonra gönderiyorlar. Tüm sitelerden yapılan alışverişlerde aynı durum geçerli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iade muhabbeti gidiyor, beğenmediyseniz siz de iade edersiniz olur biter, iade sebebi olarak, hatalı, kusurlu, arızalı durumlar haricinde yapılan iadeleri napsın adam çöpe mi bassın, tekrar rafa koyup satıyor. Bu kadar basit. Yok tozlu yok kıvrık... içine sinmiyorsa iade edersin olur biter...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sayfalarda iade edilen ürünlerin büyük ihtimalle kontrol edilmeden kabul edildiğine dair sorundan kaynaklanan yeni siparişlerde ortaya çıkan sorunlar konuşulmuş.Eğer cidden kontrol edilmeden kabul ediliyorsa bunu belirtmemiz gerekiyor ki kontrol etsinler.Hadi biz tekrar iade ediyoruz ama zarar ediyolar ve tekrar yatırım yapmayı düşünmezler sonuçta.Hayır kaç kişi çalışıyor kontrol için 20-30 kişi işe alsalar yaşayacakları zararın mislini çıkartırlar bu 20 kişiyle.


    Zamanında çok suistimal edilen firma oldu,sonuçta burası Türkiye.Farkeden de olmuştur ilk girdikleri zamanki tavır yok,değiştiler ve sebebi de içimizdeki insa dışı varlıklar. Burda belki suistimal edeni linçliyoruz ediyoruz ama yorum yazmayan ve sömüren çok büyük bir tayfa var bknz trendyol gönderilmeyen ürün kuponu için 1000 fiyat hatalı ürün alanlar. Maalesef ülkecek bu insan dışı varlıklardan kurtulmamız lazım. Ekonomimiz kötü doğrudur ama ekonomi kötü diye de etik ve ahlak dışı davranışlarda bulunmak doğru değil. Belki bana da laf söyleyen olur çek kupon sattığım için, hepsi normal yollardan alınan kupon ve çekler. Ben şahsen 1000tl'lik ürün alıp iadede içine 10tl'lik ürün koyan biri olamam ve bu yapılan hareket tamamen dolandırıcılıktır aslında. Böyle bir şey yakalandığında anında dava açmaları gerek.


    Böyle kim bilir kaç kişi bir şeyler yaptı da kaç bin liralık zarar etti amazon tr. Biz böyle yapmaya devam ettikçe ürün yelpazesi çok dar falan diye amazon'a yüklenmeyin. Bu işler geçmişteki dataya göre kar/zarar tahminlerine göre yapılan büyük çaplı yatırımlar. Buraya kadar okuyan olmamıştır pek ama sözün özü firmayı eleştirmeden halkımızda biraz sorun aramakta geçiyor. Ve ayrıca bence bu konuyu mail olarak atalım ve kendilerinin de bilmesini sağlayalım. Hatta ben şu an mail olarak atıyorum.


    Dün bir sipariş verdim tahmini teslimat tarihi cuma yazıyordu,gece bir baktım kargoya verilmiş bugün geliyor.Ürünlere göre yorumu da eklerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Ekim 2020; 9:24:30 >




  • mi band 5 alacağım.. yararlanabileceğim kampanya mevcut mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanx35

    Bir iade muhabbeti gidiyor, beğenmediyseniz siz de iade edersiniz olur biter, iade sebebi olarak, hatalı, kusurlu, arızalı durumlar haricinde yapılan iadeleri napsın adam çöpe mi bassın, tekrar rafa koyup satıyor. Bu kadar basit. Yok tozlu yok kıvrık... içine sinmiyorsa iade edersin olur biter...
    Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi de öğrenin amazon seviciliğini abarttınız biraz. Hayır kurumundan bağış almıyoruz ürün alıyoruz. Yok kıvrıkmış diyor. E kıvrıktı ne yapayım belediye kütüphanesinden mi alıyorum ben kitabı. Kıvrıktı ki söylüyoruz. Ayrıca iadeye bassam hayır efendim sizde kalsın paranızı iade ettik diyeceklerdi. Ona da gönlüm razı olmadı. Sadece kusurlu olduğunu söylüyoruz burda amazona küfretmiyoruz. Savunucam diye de yorumun dozajını abartıyorsunuz bazen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • erakan kullanıcısına yanıt
    son derece şart hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon TR sıradan bir Türk firmasından farklı değil benim gözümde artık. Üzüm üzüme baka baka kararırmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanx35

    Dostum kapıdan teslim alınmayan iadeleri, kargo şirketleri hemen geri yollamıyor, 4-5 gün beklettikten sonra gönderiyorlar. Tüm sitelerden yapılan alışverişlerde aynı durum geçerli.

    Valla ben bir mail attım geceden sabah kalktım bir de baktım ya çok özür dileriz bilmem ne pat bir baktım ödemeyi yapmışlar.


    İlk iade deneyimim gayet sorunsuz geçti.

  • Samsung 4K TV bazı modelleri Amazon'da satışa sunulmuş ancak az sayıda sunulmuş çünkü 2 adet kaldı diyor linkte yer alan modelde. Dün bu model satışta yoktu.


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C361HCL?pf_rd_r=ZMCENZJTGE9GK5Z2MDH2&pf_rd_p=dbef927e-126e-4d59-a744-316eb26cc421


    Satıcı Samsung Türkiye diyor ayrıntılı kısma girince Kutup Pazarlama ve ticaret aş diye bir firma çıktı merak edip araştırdım Ankara ve İstanbul da ki AVM'ler de ki Resmi Samsung bayileri bu firmaya aitmiş.





  • Narpump XHB-012 Şarjlı Damacana Pompası


    Fiyat:₺39,95 Fırsat Fiyatı:₺25,99 Prime Teslimat


    https://www.amazon.com.tr/dp/B08BVP52X7

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

    Narpump XHB-012 Şarjlı Damacana Pompası


    Fiyat:₺39,95 Fırsat Fiyatı:₺25,99 Prime Teslimat


    https://www.amazon.com.tr/dp/B08BVP52X7

    Gürültülü çalışıyor tavsiye etmem. En güzeli manuel :)

  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    tek motorluysa bi bardağı doldurmak bile baya sürebiliyor. hele bir de sürahi ya da şişe gibi büyük bişeyse, doldurmak için damacana altına bırakıyorum, kendi halinde dolarken başka işlerimi görüyorum :) çift motorlularından almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contavolta -- 22 Ekim 2020; 11:36:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.