Şimdi Ara

AMAZON SORUNU HEMEN ÇÖZDÜ. KONUYU SİLERSENİZ MUTLU OLURUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunu Amazon hemen çözdü. Müşteri memnuniyeti konusunda zirveyi yaşadım galiba. İyi ki ürünü Amazon'dan almışım.



    ''Arkadaşlar geçen Perşembe Amazon Türkiye internet sitesinden bir notebook sipariş ettim. Daha sonra iade etmeyi düşündüm ama vazgeçtim. Kutuyu bir güzel açtım, kurdum. HP sitesinden sorgulayayım dedim ve maalesef ürünün Ağustos ayında garantisi başlamış. Yani adamlar bize eski ve kullanılmış ürün göndermişler. Bu konuda ne yapmam lazım tavsiye verecek olan var mı? Ayrıca gelen notebookta klavyenin üzerinde bulunan Türkçe karakterlerin hepsinin yazı fontu diğer harflere göre çok daha küçük, bu normal mi sizce?''




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahriserhat -- 3 Aralık 2020; 2:33:29 >



  • Hocam ürün ağustosta üretildiği için sistem o tarihten itibaten 2 yıl garantilidir diyebilir ama şunuda ekler eğer faturanız varsa satın aldığınız tarihten itibaren 2 yıl geçerlidir ilk husus faturanın kaybolması olmaması durumunda devreye girer böyle bir şey olabilir mi sizinki laptobun altında etikette üretim tarihi yazar 08/2020 yazıyordur büyük ihtimal bir bakın bakalım?

    bir diğer konu kullanılmış olduğu kanısına nasıl vardınız güvenlik bandı yokmuydu kutuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 2 Aralık 2020; 2:26:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp sizin cihazı ne zaman aldığınızı bilmez sadece depodan çıktığı tarihi baz alır


    demekki adamalr ağustosta depodan çıkarmış cihazı bayide beklemiş bunca zaman


    kapalı kutuysa güvenlik bantı varsa durum böyledir


    ikinci husus modeli yazmamışsın ama tr klavye bazı cihazlarda diğer karakterlerin olduğu tuşlara atanır bu harfler virgül nokta gibi

  • Benim teknosadan aldığım hp cihazda da garanti sorgulama yapınca 1 ay öncesi çıkıyordu. Teknosa fatura tarihini baz alın demişti. Bence siz de bir amazonu arayıp sorun, kafanızda soru işareti kalmasın.
  • Kutuda maalesef güvenlik bandı yoktu. Zaten onun için öyle düşündüm. Amazondaki arkadaşlar da firmadan ürünün alındığı tarih olabilir dediler. Ama sağ olsunlar sorunu hemen çözdüler. Müşteri memnuniyeti konusunda zirve yaşadım desem yeridir.

  • Haluk Ermiş kullanıcısına yanıt

    Hocam Amazon ile görüştüm ve hızlı bir şekilde çözdüler olayı. Onlar da benzer şeyler olabileceğini belirtti.

  • JackDaniels kullanıcısına yanıt

    Hocam ürün Hp 15-Db 1095 Nt. Türkçe karakterlerlerin (ö,ü,ş,ç,ğ) üzerindeki yazı fontu diğerlerinden ciddi miktarda daha küçük. Bana garip geldi sadece. Nokta virgül vs yerli yerinde. Güvenlik bandı yok diye düşünüyorum. Normalde eski bilgisayarımı aldığımda kutunun daha önce açılıp açılmadığını gösteren parlak ve yuvarlak bir bandı vardı kutunun açma noktasında. Yani kutuyu açtığımda bir daha birleştiremeyeceğim şekilde keserek açtım. Bu üründe ise sadece üzerinde şekiller bulunan koli bandı benzeri bant vardı.Ayrıca kolinin alt tarafında da sanki daha önce açılmış da ürün yerleştirilince tam düzgün konulamamış gibi bir şişkinlik vardı köpüklerin oluşturduğu. Gerçi sağ olsun Amazon çalışanları 1 saat içinde sorunu çözdüler ve mağdur etmemek için ellerinden geleni yaptılar. İyi ki Amazon'dan almışım dedim açıkçası, diğer yerlerde böyle sorunsuz halledemezdim gibi.





  • ananas32 A kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef ürün tarihi yazmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.