Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
382
Favori
172.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prime Day erken indirimleri başladı.

    Belirlenmiş bazı kategorilerde indirimlere ek prime’a özel sepet indirimleri bulunuyor.

    https://www.amazon.com.tr/primeday

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 28 Eylül 2020; 10:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazonun güvenilir olduğunu ben de yaşayarak öğrendim.

    Galaxy Watch 46mm satın almıştım amazon tr'den. Aldıktan sonra 1 yıla yakın kullandım. Samsung Türkiye garantiliydi. 3 ay sonra sensörleri çalışmamaya başladı, Samsung sersivine verdim, anakart arızası dediler, değişim yaptılar.
    Değişimden 1 ay kadar sonra yine sensör arızası çıktı, yine servise verdim, yine anakart değişti.
    2 ay kadar sonra yine aynı sorunu yaşadım, yine anakart değişti, saati geri almaya gittiğimde kasada çizik olduğunu gördüm, saati teslim almadım, görevlilere söyledim, kasayı da değiştirelim dedier, iki gün sonra kasa da değişti. Yani saat komple yenilendi diyebilirim.

    Daha sonra tekrar sorun yaşamadım ancak bu kadar kısa sürede bu kadar çok sorun yaşamam - ki saat piyasaya çıktığı gibi satın almıştım bi indirime denk getirip - beni saatten çok soğuttu. Açıkçası artık saati kullanmak dahi istemiyordum. Samsung Türkiye'ye bu durumu yazılı olarak ilettim, saatten memnun olmadığımı ve iade etmek istediğimi söyledim. Bana 1 yıl içinde 4 ve daha fazla kez "aynı" hatayı tekrarlaması haline ürün "değişimi" yapılabileceği, iadenin söz konusu olmadığını söylediler.

    Amazon'a durumu ilettim. Bana gönderdikleri ilk cevap mailinde kargo teslim kodu vardı. Hiç sorgulamadılar. Ürünü kargoya verdim, kargo takibi yapıyordum, çünkü ürün bize ulaştıktan sonra para iadesi yapılacak demişlerdi, kargo ulaşmadan parayı hesabıma yatırmışlardı.

    Amazon.co.uk'tan ekran kartı satın almıştım, yine onu da bir yıl kadar kullandıktan sonra fanında bir sorun oluştu, sürekli maksimumda çalışmaya başlıyor ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar da böyle çalışmaya devam ediyordu. Bu sorundan bahsettim sadece, bana direkt ürünü gönderin, para iadesi yapalım dediler.

    Yani amazon benim için ütopik derecede güvenilir bir firmadır. 300 değil 500 lira fazla verir (5-6bin liralık bir ürün için söylüyorum) yine de amazon'dan alırım. NET!




  • Son yorumlara binaen Amazon a bize avrupa da yasiyormus fantazisini yasattigi icin ben de tesekkur ederim..memleket amazon haric komple ortadogu+guney amerika karisimi bi hale geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba alacağım ürün ssd yanında prime yazmıyor bu yüzden indirime girmez değil mi ya da belli olmaz girer mi? Ya da dolar daha da artmadan alayım mı ? http://www.amazon.com.tr/Samsung-860-Evo-500Gb-Disk/dp/B078WQVX9B/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=ssd+m2+sata&qid=1600519129&sr=8-3
  • MertRammstein kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon değil. Prime sadece amazonun sattığı ürünler için geçerli diye biliyorum.
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Ortadoğu'yu ve Güney Amerika'yı bu hale getirenleri göz ardı edip geldikleri duruma acıyarak bakmak da ayrı bir garabet aslında.
  • Arkadaşlar bakın son 3 siparişim 1 gün sonra teslim edildi araya hafta sonu falan girdiği için 2-3 gün gibi görünüyor ama öyle değil en ufak problem yok..
    https://prnt.sc/up7hra
  • Yanlış ürün gönderildi iade onaylandı sonra çıktı aldım pul yapıştırın falan yazıyor nedir bu? istediğim kargo üzerinden ücretsiz gönderebilirim sanırım öyle mi?

    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 28 Eylül 2020; 14:7:6 >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Etiketi kutu üzerine yapıştır gerekli alanları doldur MNG KARGO ile göndereceksiniz.
    MNG KARGO HARİCİ GÖNDERMEYİN PROBLEM ÇIKAR
  • MertRammstein kullanıcısına yanıt
    Prime sadece amazonun sattığı ürünlerde oluyor hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Aequitas

    Ortadoğu'yu ve Güney Amerika'yı bu hale getirenleri göz ardı edip geldikleri duruma acıyarak bakmak da ayrı bir garabet aslında.
    Yazdigimdan emperyalistleri goz ardi ettigimi nasil cikardiniz gercekten hayret edici birsey...tebrik ediyorum asil sizin bu cikariminiz bir hayli garip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkemxre D kullanıcısına yanıt
    Yorumuma cevap olarak yazmamışınız ama üstüme alıyorum bu dediklerinizi.

    Sizlere ne zaman ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler? Ortada bariz bir sorun olduğunu görüyorsunuz fakat diyorsunuz ki "biz ne dolandırıcı, ne sahtekarları gördük bu memlekette, senin sorunun bana ilaçtır". Ben Amazon dolandırıcılık yaptı da demedim; beni bu süreçte mağdur bıraktı dedim. Bu alışveriş deneyimi ve süreci "ileri teknoloji olsun, 30 dakikada drone ile teslim etsinler" falan demiyorum ki; gayet normal bir süreç ile satın aldığım şey bana bir şekilde ulaşsın istiyorum. Fark ettiyseniz "niye 1 günde gelmedi, 3 günde gelmedi" gibi vakit odaklı bir şikayette bulunmadım; "bir kitabı 9 günde gönderemediler" dedim ama öncesinde ve sonrasında belirttiğim gibi "ne zaman gelirse gelsin ama gelsin" diye arzumu belirttim; yani şikayetçi olduğum nokta satın aldığım ürünün 9 gün sonra iade olduğunu ve hiç gelmeyeceğini bildirmeleri. Einstein "Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek deliliktir." demiş; neden param gelecek bir günde iade edilince aynı yerden tekrar sipariş vereyim ki? Aynı süreci tekrar yaşamak için mi? Müşteri hizmetleri ile konuştuğunuzda böyle "kargoya gerekli yaptırımın sağlanması için" şeklinde büyük kelimeler ediyorlar ama bize ne olup bittiği hakkında haber vermiyorlar; o yaptırım her ne ise mağdur olanın da faydasına gerçekleşmediği açık. Sistemde sorun yaratan kim veya neyse sorunun giderildiğinden ve sistemin işlediğinden nasıl emin olacağım? Sonuç olarak benim şikayetlerimin bana bir yararı dokunmuyor, bir yaptırım ve düzenleme varsa bile benden sonrakilerin faydasına olan bir durum; resmen amme hizmeti veriyorum ama şikayetçi olduğum için abartan, drama queenleşen, suçlanan ben oluyorum; burada bir yanlışlık var.

    Kimseyi de firma çalışanı diye etiketlemişliğim yok; cümlelerimin içinden cımbızla kelime seçmemenizi rica ederim. Dedim ki "ya öyle, ya da bu sebeplerden ötürü şanslı bir bölgedesiniz"; nitekim sürekli sorun yaşanan bir bölgede olup da güzelleme yapan da reklamcıdan başka kim olabilir? Kendisi de hiç sorun yaşamadığını dile getirmiş zaten.

    Ayrıca dikkatimi çeken bir nokta daha oldu, sizin tecrübelerinizde her seferinde kargocu sürekli sizi arayarak iletişime geçmiş; benim tecrübelerimde bu hiç yaşanmadı. Başta gecikeceği bilgisi verilmesi, 2 gün sonra "taşınmış" şeklinde yalan beyanda bulunulması ve Amazon ile konuşmama rağmen 3 gün sonra ısrarla iadesinin yapılması da gösteriyor ki kargocu paketi ulaştırmamayı çoktan kafasında kurmuş, kendine resmen amaç edinmiş.

    Son olarak da "burası Avrupa mı, yat kalk dua et" tarzındaki düşüncelerinizi eleştireceğim. Kimse bariz görünen sorunları dile getirip şikayetçi olmazsa, ortada bir sorun yok sayılır ve memlekette hiçbir şey değişmez. "Ne bekliyorsun ki, burası Türkiye" demeye öyle alıştırılmışız ki milletin kendini en iyisi, en gururlusu saydığı ve seslerin yüksek çıktığı patriotçu militarizm gibi milletlerarası meseleler dışındaki tüm iç işlerinde ibre 180 derece tersini gösteriyor, kendimizi suç ve yozlaşmanın kucağında üçüncü dünya ülkeleriyle aynı kefeye koymaktan hiç çekinmiyoruz. Böyle gelmiş böyle giderci tavırlarımızı acilen terk etmeliyiz, aksi halde böyle gelmiş böyle gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 28 Eylül 2020; 15:51:11 >




  • Satıcı Amazon olunca her kargo oluyor ama satıcı farklı olunca anlaşmalı kargo üzerinden yollamamız gerek sanırım? Gelen A4 hiç bilgilendirici değil hangi kargo ile yollamamız gerektiği yazmıyor satıcı X formayı belirtmeli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkemxre D kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa kargo konusunda n11 türkiye pazarındaki en iyi şirket, fazla bilinen bir bilgi değil ama n11 ve kolay gelsin birlikte çalışıyor kargolar yoğunluktan haftalarca teslimat yapamadığında bile n11 siparişlerim hemen elime ulaşıyordu.




  • Amazona telefon iadesi yaptım bugün teslim edildi kendilerine ancak sitede hala ürün teslim alındığında para iadesi gerçekleşecektir gibisinden bir yazı çıkıyor. Amazonun iade ekranı nasıl bilgisi olan var mı nasıl bir güncelleme oluyor iade onaylandığında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Bir iki güne msg gelir. Banka kartınıza istediyseniz 3-5 gün , amazon hesabınıza parayı yatırın derseniz aynı gün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 28 Eylül 2020; 23:36:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zknmr

    Bir iki güne msg gelir. Banka kartınıza istediyseniz 3-5 gün , amazon hesabınıza parayı yatırın derseniz aynı gün
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobileapp25 indirimi ne zaman bitecek bilen var mı ona göre kullanacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    gamzeakca G kullanıcısına yanıt
    @Haplo
    Bakın kimse size haksızsınız demiyor. Amazon'a bu konu hakkında şikayetinizi iletirseniz bu mağduriyetin giderilmesi noktasında size kayıtsız kalmayacaktır. Sizin şansızlığınız prime döneminin başına gelmesi ve bizim insanımızın her zaman olduğu gibi bu fırsatın da suyunu çıkarması sonucunda işin transfer bölümünü kilitlemesi... Ancak amazonun çalışma prensibini de anlamlandıramadığımız ya da aslında şöyle olsa daha güzel olmaz mı dediğimiz noktalarda kesin ve belirli olarak kurallar dahilinde çalışma prensipleri var. Benim son 1 sene içerisinde sayısız siparişim oldu. Sorun yaşadıklarım da oldu. MH ile iletişime geçiyorum hemen iade prosedürü başlatalım diyor karşıdaki, yahu dur bi sn iade olmasa şöyle yapsak gerek yok iade edin, arkadaş bi dinle derdimi belki bana fikir verirsin yok iade, istemiyorum iade olsun yine de iade... :)

    Başka bir örnek daha vereyim, çok istediğim bir ürünü aldım sorunlu çıktı MH iade dedi. Tekrar sipariş verdim 2 gün kullandım da yine MH iade dedi... Yahu bu ürünü çok istiyorum hep böyle olacaksa sorunlu da kullanırım iade etmek istemiyorum dedim. Siz iade edin biz araştıralım ürünün indirimi biterse de size aynı fiyattan tekrar sipariş verme şansı veririz dedi. Neyse iade sorunsuz gerçekleşti. Ürünün fiyatı da ciddi yükseldi tabi. Ben şimdi hadi bana indrim yapın desem yok demeyecekler ama sepette en üstte ben normal olarak indirime girsin diye 3 aydır bekliyorum. Mantıklı değil ama bencillik yapıyorum diye MH'yi devreye sokmuyorum. Hakkım mı elbet hakkım ama 15 seneye yakındır internetten alışveriş yaptığım ve deneyimlerimden çıkardığım sonuç Amazon gerçekten memnuniyet noktasında bu işin tartışmasız zirvesinde.. Bu sebeple yaşadığınız sorun ve mağduriyetten dolayı pire için yorganı değil evi yakmaya çalışıyorsunuz. MH ile mesaj olmadı telefon ile iletişime geçerseniz geçmişi düzeltemezler elbet, bu durumu çözüme kavuşturursunuz.


    Bugün bir büyüğüm ile buna benzer bir konu açıldı. 3 sene önce n11 üzerinden buzdolabı almış. Horoz lojistik teslim edecekmiş. Binaya gelmiş evi 1,5 kat kotta, yani 12 adet merdivenden 3 bölümde iniyorsunuz. Merdivenin başına getirmiş buzdolabını ve bırakmış paldır küldür takla atarak buzdolabı ilk bölümün sonuna gelmiş. Bizimkisi ne yapıyorsun arkadaş demiş, abi merak etme kutunun içindeki köpük ürünü çok iyi koruyor hiç birşey olmaz demiş. Diğer 2 bölümüde aynı şekilde atarak eve sokmuş. Servise söyledin mi dedim yok dedi. Çalışıyor mu dedim 3 senedir bir sıkıntısı yok diye cevap aldım ağzım açık şekilde... Böyle bir durumu bu ülke haricinde nerede yaşarsın ben bilmiyorum. İşim gereği ben her tip insanla hergün yüz yüze geliyorum. Pandeminin ilk günü de sokaktaydım, şuanda.. Bu sebeple ne bizim ülkemizi ne de insanımızı aşağılamıyorum ama ne olduğumuzu çok çok iyi biliyorum.



    @gamzeakca
    Son 2 aydır N11 üzerinden alışveriş yapmadım ama N11'deki mağazalar kendi anlaşmalı kargo firmalarıyla ürün gönderiyor. Burada N11, satış yapan mağaza ve ürünü teslim eden kargo firması ile 3 bilinmeyenli denklem içinde buluyorsunuz kendinizi.. Siparişiniz de sıkıntı yoksa tamam, ancak bir sorun olduğunda n11, mağaza ve kargo firması karşısında 3 cephede savaş verirken buluyorsunuz kendinizi... Eğer çalışma politikasını değiştirmediyse N11'in kargo firmalarıyla doğrudan bir bağlantısı bulunmuyor ki bu da sizin "kargo konusunda n11 türkiye pazarındaki en iyi şirket" diyerek elma ile armutu karıştırmış oluyorsunuz. N11 bir kargo şirketi değil, kolay gelsin'i de Amazon ile tanımış biri olarak kolay gelsin'i herkes seviyor. Siz sadece N11 üzerinden sipariş verdiğiniz mağazanın kolay gelsin ile çalışmasından dolayı bu nimetten faylanmışsınız hepsi bu.




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.