Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
15
Favori
65.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu saatten sonra ne anlatırsanız anlatın insanların güvenini kaybettiniz, şahsım adına bu olaydan sonra ne siteye doğru dürüst giriyorum ne amazon konusuna, girsem bile bir kaç dakikayı geçmiyor ve hiç bir linke tıklamıyorum.

    Ayrıca bu olayın bu hale gelmesinin tek sebebi forum yöneticileridir bu kriz sürecini olabilecek en kötü şekilde yönettiniz hepinize tebrikler, kendi ayağınıza sıktınız şimdide işin içinden çıkamıyorsunuz, GEÇMİŞ OLSUN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Gerçek mi acaba?
    http://www.yenisafak.com/ekonomi/dunya-devi-turkiyeye-geliyor-2771052

    Ben hepsiburada yı alacaklarını düşünüyorum
  • drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Amazon'un kuralları, Amazon ve DH arasındaki problem... Kullanıcı ile ne alakası var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdiyle mesutu geçiyorum, Her türlü çuvalladınız.
  • mesutu geçiyorum?

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naten N kullanıcısına yanıt
    Amazon direkt olarak Türkiye'ye kendisi gelecek şu anki plana göre. 2016 Ekim ayından itibaren dünya kadar beyaz yaka topladılar elit şirketlerden. 2 sene kadar Lüksemburg sonrasında İstanbul'da yerleşik olacak diye. Ben burada hali hazırda olan bir firmayı alacağını çok düşünmüyorum. Alsa bile adını o şekilde bırakmayacaktır sadece fasilite ve diğer imkanlarını kullanmak için alır.
  • Sitenin eski üyelerindenim. Açıldığından beri takip ederim. Bu kadar bilgiyi bir arada bulabileceğiniz başka bir yerde yok. Referans olmuşsa olmuş cebimizden para mı çıkmış. O kadar abidik gibudik yerler siz farkında olmadan neler yapıyor. Dh Kazansın. Size giren çıkan mı var. Ülkemizde bir laptop almak için bile aşırı uçuk ücretler ödemeseydik yurt dışından ürün almak zorunda kalmasaydık bunlar zaten olmazdı arama butonuna yazıp arayacak arkadaş öyle yapsın. Burda tüm bilgi elinin altında. Bilgi demek para demek. Heleki benden para alınmadan bana bilgi veriliyorsa daha da iyi. Yok zorunlu üye ol link gör yok mailini ver yok kredi kartını ver demedi bu site hiç bir zaman. Amaç bok atmaya geldimi ohooo sürüsüyle insan var. Mesut ta duygusal olarak tepkisini verdi. Sen site yönetimine hakaret et sonra onunda insan olduğunu unut ve bana şunu dedi bana bunu dedi ben üstüme alınmıyorum denenleri. Sen eleştiri yaparken hakaret ederken iyi onunda insan olduğunu unuttuğunuz mesut kardeşim sıcağı sıcağına tepki verince kötü. Bir arkadaş yazmış özür dilendi uzatmaya gerek yok diye. Bencede gerek yok. Böyle bir platform oluşturdukları için başta mesut sonra konu sahibi murat olmak üzere tüm Dh ailesini tekrar tekrar tebrik ediyorum. Bu olayın başında linkler referanslı yazsa ne yapacaktınız linkleri tıklamak yerine Amazon u açıp aramami yapacaktınız. Hayır değişen bir şey olmayacaktı. Birde neyin savaşını veriyoruz. Dh ve Amazon bunu kendi aralarında çözer. Dh ye desteğim tam. Yaşımda 39. Çocuk değilim yazdıklarımı düşünerek yazıyorum. Benden çıkan bir para yok. Dolandirilmadim kandirilmadim. Ben bilmiyor muyum bir çok sitenin yöneticileri sahipleri burda bir kaç isimle birden üye. Allaaah fırsat çıktı vuralım. Vurun ama vurduğunuz işlemeye ek. Tekrar belirtmek istedim. İlk günden bu yana Dh yi takipteyim. Ne emekler verildi ne sıkıntılar yaşandı onlar bilir ben ancak tahmin edebilirim. Gelinen noktada diyeceğim umarım vizyonunu genişleterek global olarak dünyaya yayılır site ve binlerce firma referanli link koymaları için kendi başvurur. Ülkenin cılkı çıkmış insanlar gergin. Trafikte millet hem suçlu hem güçlü parası olan herkese haklı. Şimdi atın tutun ama sağlıcakla esenlikle ve HOŞGÖRÜ ile kalın. Genel yaşantımız bu kadar hoşgörüsüz iken bu olaya hoşgörü ile yaklaşın.



    Son olarak eleştiri halkı herkesin. Adabiyla üslubuyla eleştiren hiç kimseye lafım sözüm yok ancak bazıları aşırıya kaçmış durumda. Belki bu kadar yuklenilmese bende 2 kelam sitem ederdim ama dozunda ve beni ilgilendirdigi kadar. Fakat iş eleştiriyi aşmış. Allaha emanet olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yönetim karar almış dik duruyoruz geri adim atmak yok diye. Ondan sonra da çamura yatalim demişler. Herseye bir cevap var ama hiçbir gelişme yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim olarak bizlere vitaminsiz demeye devam ediyorsunuz dolaylı olarak onu anladık da, çoğu kişinin çocuğu torunu yaşındaki Murat neden açıklama yapamıyor halen? Veya siz neden sürekli o artık şirket çalışanı demekten öteye gidemiyorsunuz? Bir özür dilerim böyle böyle oldu demek çok da zor değil. Ahlaki değerleriniz varsa tabi.
  • Arkadaşlar ben yabancı bir internet sitesinden alışveriş etmek istiyorum bu sitede dolar bazında bende ininal kart var ama limiti 750 lira benim akıcağım şey 200 dolar ininal kura %7 komisyon eklediği için limit yetmiyor sizce ne yapabilirim herhangi bir banka kartı olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GylR?

    Amazon'un kuralları, Amazon ve DH arasındaki problem... Kullanıcı ile ne alakası var?

    güzel kardeşim o linklerin büyük bir bölümü buradaki kullanıcıların bulduğu linkler ve konu sahibi o linkler ilk sayfada ref ekleyip paylaşmış. kimsenin haberi yok! insanlar o linklere tıklıyor. başlığa o linklerde ref. olduğu yazılmalıydı. hala neyini anlamadın bilale anlatır gibi anlatıyoruz?
  • Konunun bir kaç sayfasını okudum, olayın çok fazla büyütüldüğünü düşünüyorum.

    Malum konuya hiç girmemiştim, amazon alışverişim de olmadı.
    Bu forum üzerinden alışverişim olsa da rahatsız olmazdım.

    Üyelerin bir zararı mı oluşmuş ?
    Bir yerden üçe alıp burası size beşe mi pazarlamış ?
    Cebinizden paranızı mı almış ? Komisyonculuk mu yapmış ???
    Tam tersi avantajlı fiyatlarla alışveriş imkanı sunulmuş.

    Konuyu açan kişi kendisine maddi çıkar sağladıysa işte bu ayıptır bunun üzerine gidilmelidir.

    Ama forum yönetimi olarak sizden değil de karşı taraftan sağlanan bir kazanç varsa üyelere bunun ne zararı oluyor ?

    Sizlere bedavadan sağlanan bir forum olanağı var, ben sadece kullanırım gerisine karışmam diyebilirsiniz ama işin diğer yanını da yani bunun maliyetini ve ticari boyutunu da düşünmek zorunda olan kişi vardır, oı da ben buna karışmak zorundayım der.

    İşin büyütülmesi biraz da forumdan yana zaten mevcut hoşnutsuzluğunu biriktirmiş ve bunu da böyle bir konu görünce fırsatı değerlendirmek amacında olanlardan kaynaklanıyor. Yaklaşık 12 yıllık üyeyim ve eski üyeliğim haksız bir şekilde sırf kendisi gibi düşünmeyenlere tahammülsüz olan işi kişiselleştiren bir kaç üye ve malum bir yönetici nedeniyle kapatıldı ama böyle konulara da bunun intikamı olarak vurun abalıya mantığıyla yaklaşmıyorum. Üyelik kapatılır, yenisi alınır, canın istemezse de hiç girmezsin. Bunlar büyütülecek şeyler değil.

    Kafayı takacak çok daha önemli şeyleri olmalı insanın, biraz empati yapın ve abartmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 3 Ağustos 2017; 12:19:9 >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Amcalara kolaylık sağlayan bir site, çok düşünceli yönetim var teşekkür ediyorum kendimi çok saf hissettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dessa

    Sitenin eski üyelerindenim. Açıldığından beri takip ederim. Bu kadar bilgiyi bir arada bulabileceğiniz başka bir yerde yok. Referans olmuşsa olmuş cebimizden para mı çıkmış. O kadar abidik gibudik yerler siz farkında olmadan neler yapıyor. Dh Kazansın. Size giren çıkan mı var. Ülkemizde bir laptop almak için bile aşırı uçuk ücretler ödemeseydik yurt dışından ürün almak zorunda kalmasaydık bunlar zaten olmazdı arama butonuna yazıp arayacak arkadaş öyle yapsın. Burda tüm bilgi elinin altında. Bilgi demek para demek. Heleki benden para alınmadan bana bilgi veriliyorsa daha da iyi. Yok zorunlu üye ol link gör yok mailini ver yok kredi kartını ver demedi bu site hiç bir zaman. Amaç bok atmaya geldimi ohooo sürüsüyle insan var. Mesut ta duygusal olarak tepkisini verdi. Sen site yönetimine hakaret et sonra onunda insan olduğunu unut ve bana şunu dedi bana bunu dedi ben üstüme alınmıyorum denenleri. Sen eleştiri yaparken hakaret ederken iyi onunda insan olduğunu unuttuğunuz mesut kardeşim sıcağı sıcağına tepki verince kötü. Bir arkadaş yazmış özür dilendi uzatmaya gerek yok diye. Bencede gerek yok. Böyle bir platform oluşturdukları için başta mesut sonra konu sahibi murat olmak üzere tüm Dh ailesini tekrar tekrar tebrik ediyorum. Bu olayın başında linkler referanslı yazsa ne yapacaktınız linkleri tıklamak yerine Amazon u açıp aramami yapacaktınız. Hayır değişen bir şey olmayacaktı. Birde neyin savaşını veriyoruz. Dh ve Amazon bunu kendi aralarında çözer. Dh ye desteğim tam. Yaşımda 39. Çocuk değilim yazdıklarımı düşünerek yazıyorum. Benden çıkan bir para yok. Dolandirilmadim kandirilmadim. Ben bilmiyor muyum bir çok sitenin yöneticileri sahipleri burda bir kaç isimle birden üye. Allaaah fırsat çıktı vuralım. Vurun ama vurduğunuz işlemeye ek. Tekrar belirtmek istedim. İlk günden bu yana Dh yi takipteyim. Ne emekler verildi ne sıkıntılar yaşandı onlar bilir ben ancak tahmin edebilirim. Gelinen noktada diyeceğim umarım vizyonunu genişleterek global olarak dünyaya yayılır site ve binlerce firma referanli link koymaları için kendi başvurur. Ülkenin cılkı çıkmış insanlar gergin. Trafikte millet hem suçlu hem güçlü parası olan herkese haklı. Şimdi atın tutun ama sağlıcakla esenlikle ve HOŞGÖRÜ ile kalın. Genel yaşantımız bu kadar hoşgörüsüz iken bu olaya hoşgörü ile yaklaşın.



    Son olarak eleştiri halkı herkesin. Adabiyla üslubuyla eleştiren hiç kimseye lafım sözüm yok ancak bazıları aşırıya kaçmış durumda. Belki bu kadar yuklenilmese bende 2 kelam sitem ederdim ama dozunda ve beni ilgilendirdigi kadar. Fakat iş eleştiriyi aşmış. Allaha emanet olun

    Mesaj saati 11:35 şuan saat 12:55.. 1 saatten fazla olmuş ve bu mesaj halen yayında.

    Asin kodlarını anında linklere değiştiren, hakaret olmayan mesajları silen ve üyeleri banlayan yönetim bu mesajın 1 saat fazla burada durmasına izin vermesine bir cevabınız olacaktır sanırım. Bu mesaj içeriğinde hakaret var mı yok mu düşüncelerinizi merak ettim.
  • Hakaret ettiğim bir yer yada kişi yokta ondandır. Benim sözüm eleştiri yapana değil işi hakaret boyutuna taşıyanlara. Siz öyle mi yaptınız. Yaptıysaniz ve üzerinize alindiysaniz bile dikkatli okursanız hakaret yok. Var mı?

    Burdan da beyan ediyorum. Dh nin menfaatine olacak ve benden birşey alıp goturmeyecek her linki seve seve tıkarım. Devir bilgi devri ve bu site bana bunu ücretsiz sağlıyor. Para kazanmak ta en doğal hakları. Siz ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama site yönetimi bu işi yapıyor

    Tekrar söylüyorum. Uyarı bile yazılsa birşey değişmeyecekti. O linkler tiklanacaktı. Mağdur olanlar nasıl mağdur oldu. Zarara uğrayanlar ne zararı gördü. Benim için nokta olan kısım bu konunun Amazon ve dh arasında olmasıdır



    Bende merak ettim. Yazımın neresi sizi kızdırdı.
    Hakaret kısmı nerede. Banlanmaktan korkmam. Benim bu siteyi kullanma amacım bilgi yönüdur referansım yok arkadaşım yok. Doğru düzgün mesaj bile atmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessa -- 3 Ağustos 2017; 13:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şimdi mühendismurat ile şirketin tüzel veya yöneticilerin şahsi hesapları arasında para transfer işlemi resmi olarak istihdam edildiği tarihin öncesine kadar olmaması gerekiyor değil mi? Yani şimdi bunlar incelense buradan da bir şey çıkmaz mı?

    Şam şeytanı rolünü baya iyi oynuyorsunuz.

    İnsanları dolaylı değil doğrudan kandırmışsınız, şimdi de buna kılıf dikiyorsunuz. Bu kadar karakter sorunu yaşadığınızı bilmiyordum. Bundan sonra ne foruma ne de siteye girmeyi düşünmüyorum.

    donanımhaber'in gerçek yüzü buymuş demek.

    Edit: Belki de son mesajım. Amazon'a konuyla ilgili durumu, görüşlerimi ve bu soruna karşı pozisyonlarını soran bir mail gönderdim.

    dip not: Biz boykotu iyi biliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-100DED1C1 -- 3 Ağustos 2017; 13:46:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    Konunun bir kaç sayfasını okudum, olayın çok fazla büyütüldüğünü düşünüyorum.

    Malum konuya hiç girmemiştim, amazon alışverişim de olmadı.
    Bu forum üzerinden alışverişim olsa da rahatsız olmazdım.

    Üyelerin bir zararı mı oluşmuş ?
    Bir yerden üçe alıp burası size beşe mi pazarlamış ?
    Cebinizden paranızı mı almış ? Komisyonculuk mu yapmış ???
    Tam tersi avantajlı fiyatlarla alışveriş imkanı sunulmuş.

    Konuyu açan kişi kendisine maddi çıkar sağladıysa işte bu ayıptır bunun üzerine gidilmelidir.

    Ama forum yönetimi olarak sizden değil de karşı taraftan sağlanan bir kazanç varsa üyelere bunun ne zararı oluyor ?

    Sizlere bedavadan sağlanan bir forum olanağı var, ben sadece kullanırım gerisine karışmam diyebilirsiniz ama işin diğer yanını da yani bunun maliyetini ve ticari boyutunu da düşünmek zorunda olan kişi vardır, oı da ben buna karışmak zorundayım der.

    İşin büyütülmesi biraz da forumdan yana zaten mevcut hoşnutsuzluğunu biriktirmiş ve bunu da böyle bir konu görünce fırsatı değerlendirmek amacında olanlardan kaynaklanıyor. Yaklaşık 12 yıllık üyeyim ve eski üyeliğim haksız bir şekilde sırf kendisi gibi düşünmeyenlere tahammülsüz olan işi kişiselleştiren bir kaç üye ve malum bir yönetici nedeniyle kapatıldı ama böyle konulara da bunun intikamı olarak vurun abalıya mantığıyla yaklaşmıyorum. Üyelik kapatılır, yenisi alınır, canın istemezse de hiç girmezsin. Bunlar büyütülecek şeyler değil.

    Kafayı takacak çok daha önemli şeyleri olmalı insanın, biraz empati yapın ve abartmayın.


    Senin gibi "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyeti yüzünden bu hallerdeyiz ülke olarak. Kimse burada bir alışverişten kazanılan 0,2$'ında değil işin



    Sen burada "bana ne zararı var, çok da büyütülecek bir şey değil. Kafayı takacak daha ciddi şeyler var" dersen ben de sana "bir gün bir yakınını kaybettiğinde de kafana takma. Çünkü kafanı takacak daha ciddi şeyler var" gibi bir örnek veririm. Ne kadar doğru olur peki bu?



    Yanlış, haksız gördüğün her olaya tepki vereceksin ki bir daha böyle yanlışlara kalkışmasınlar. Ben de 12 senelik üyeyim ve 12 senedir görmediğim reklamı son zamanlarda görmeye başladım.



    Sen de kalkmış diyorsun ki "bedava forum açmışlar ne güzel bundan yararlansanıza" :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta şeffaf olmazsanız iş geçtikten sonraki şeffaflık çabalarınız anca suyu bulandırır.
  • Amazon konusunun kaldirilmasini arz ederim . Bundan sonra zaten kimse yemez .
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.