Şimdi Ara

Amazon Hakkında Herşey - Çinden ürün alıp Amerikaya piyayasına açılmak. Hem de oturduğun yerden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
14.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazonda Satış Yapmak - Amazon FBA - E ticaret - Internet üzerinden para kazanmak - Yeni nesil ticaret modeli - Uluslararası Ticaret

    Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda her geçen gün popülerliği artan bir konu üzerinde durmak istiyorum. Nedir bu Amazon?
    Ve Amazonun bu derece büyümesinin arkasında ki güç nedir? Bunların cevaplarını teker teker açtığım konu da cevaplandıracağım.
    Ayrıca işin en önemli ve en çok merak edilen kısımını da esss geçmeyeğim. Kısacası bilgiyi doğru bir şekilde aktarabilmek adına listeleme yaparsak şu maddeler karsımıza çıkacaktır. En baştan en sona doğru yapılması gereken adımları aşağıda belirtmek gerekirse:
    1 - Kararlı olmak: Ki bu en önemli adımdır.. Pes etmezseniz 3-5 gün içinde rehavete düşmezseniz kazanırsınız!!
    2 - Doğru ürün seçimi: ( Amazonun verilerini süzen programlar aracılığı ile)
    3 - Çinliler ile pazarlığa oturmak. ( Bilinmesi gerek bi kaç pazarlık stratejisi)
    4 - Payooner ve Amazon hesabı açmak.
    5 - Ulusal Kargo Planı yapmak.
    5 - Satın alma sözleşmesi hazırlamak. ( Alibaba üzerinden )
    6 - Ürünlerin Amazon deponuza ulaştırılması.
    7 - Amazon seller hesabından Listemele yapmak.
    7 - Listeme yaparken dikkat edilmesi gerekenler.. ( Keywords, Fotograf, Ürün açıklaması, Yorum, Promosyonlar, Kuponlar)
    8 - Reklam vermek. ( PPC reklamları)
    9 - Magazanızı ve Listenizi koruma altına alma.
    10- Stok kontrolü.

    Arkadaşlar saydığım tüm maddelerin hepsi yerine getirildiğinde binlerce dolar kazanmak hiç de zor değil. Dünya da E-Ticaret ağı her gecen yıl katlanmaktadır. Amazon bunun en güzel örneğidir. Sadece şunu söyliyeyim amazonun dünya bir tane magazası bile olmamasına rağmen an itibari ile 3. büyük şirket. 1. sırada apple 2. sırada alhabet 3. sırada amazon var. Amazonun kurucusu ve ceo u Jef amcamız ise an itibari ile dünyanın en zengin insanı konumda. Bir siste kurup bu sistemi idame ettirip ve daha da iyileştirip bu seviyelere gelmek işte böyle mümkün olabiliyor. Amazon u güçlü kılan etmen müşteri memnuniyeti. Amazon satıcıları (bu konuyu okuduğunuza göre satıcı adayıyız) sayesinde amazon bu duruma gelmiş bulunmaktadır.
    Her geçen gün daha da büyümektedir. Türkiye de bile adamlar inanılmaz büyük bir depo açtılar 2017 yazında. Bu ay yani mart ayında ise aktif olarak satıslara baslanacakmıs. Ama bizleri de büyük bir merak dalgaası beklemiyor değil.. Bakalım ülkemizde ki vergilendirme sistemi amazonda nasıl işleyecek görelim. Durum pek iç açıcı görünmüyor. Fakat bizler türkiye de degil amerika da satıs yapmayı plandıgımız için bizim için bir şey değişmeyecek.
    Sizler sorabilirsiniz neden türkiye de degilde amerika diye. Bu ve bunun gibi daha nice soraların cevaplarını burada bulabileceksiniz.
    Ben buradayım

    Belirtmek istediğim bir nokta daha var.. ülkemizde Amazon hakkında kurs vermeye calısan, insaların paralarına göz diken, umutlarını yok eden insanlar o kadar cok arttı ki. Bu konu da bildiklerimi aktarmaktan ve ülkemizin cari açığını kapatacak bu yöntemden bahsetmekten memnuniyet duyacağım
    Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz.Amazon Hakkında Herşey - Çinden ürün alıp Amerikaya piyayasına açılmak. Hem de oturduğun yerden
    Amazon Hakkında Herşey - Çinden ürün alıp Amerikaya piyayasına açılmak. Hem de oturduğun yerden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempnd -- 16 Mayıs 2019; 8:18:18 >







  • Konu için teşekkür ederim. Bu konuda bişeyler yapmayı düşünüyorum. Konunuzu gördüm ve çok şaşırdım 1 kişi bile yazmamış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt olma, ürünleri dropshoppinglemi ? FBA ile mı satmak ? Daha doğru ufakta olsa nereden başlamalıyız ben baktım ama dediğiniz gibi herşey para üzerine dönüyor ticaretin ticaretini yapıp tabiri caizse sinekden yağ çıkartma adına herşey yapılıyor ülkemizde , üzücü bir durum...Sizler eğer gerçekten yardımcı olursanız ben ve bu işe ilgisi olan arkadaşlar memnuniyet duyarız , saygılarımla...
  • "Arkadaşlar saydığım tüm maddelerin hepsi yerine getirildiğinde milyon dolarlar kazanmak hiç de zor değil." Bunu dediğinize göre şuan milyonersiniz.
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Evet, ilk günlerde cevap gelmemesine bende şaşırdım. Amazon son zamanların en popüler konularından biri halbuki. Amazon hakkında yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim :)
  • wonder232300 W kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım. Evet gerçekten yardım olmak istiyorum fakat bu konu üzerinden yardımcı olmayı düşünüyorum çünkü burada yazdıklarımız burada kalıyor. Dolayısıyla araştıran herkezin okuyabileceği bir yer burası. Bir kaç soru sormussun öncelikle onları cevaplandırmak isterim.
    - Kayıt olma; Kayıt olma olayı en kolay kısımdır. Amazon.com üzerinden kayıt yaptırmadan önce payooner e kayıt yaptırmamız gerekiyor.
    - Amazondan FBA kullanılıyor amazonun olayı zaten FBA dır. Doğru olanı kazanclı olanı FBA satıcı olmaktır.

    Ben bu konu da ücretsiz bir şekilde yardımcı olmaya calısacagım. Takıldıgın yerleri net olarak sorabilirsin bende buradan elimden geldiği kadar yardımcı olurun arkaşım.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Malesef :) İleride bir gün nasipse olabilir. Ben çinden 3 dolara aldıgım ürünümü amerikada 15 dolara sattım ve bitirdim. Yatırdıgım parayı ortalama 3 e katladım. Üstelik bunları oturdugum yerden pc basından yaptım. Yüksek miktarlarda girilirse milyon dolarlar kazanmak cok kolay ona anlatmak istiyorum. Amazodan milyonlar kazanan insanlar var bu kişilerde bizim gibi başladı bu işe. Ben burada öğrenmek isteyen arkadaslara yardım olmak istiyorum baska bir amacım yok :) Takıldıgınız yerleri sorabilirsiniz.
  • Merhaba,

    Yaklaşık 15-20 gün önce amazon kaydımı tamamladım. Ve 39.99$ değerindeki ödemeyi gerçekleştirdim. Henüz göndermek istediğim ürünü bulabilmiş değilim. Fakat aklımda olan ürünlerden birini alibaba.com üzerinden alıp, direkt Amazon deposuna göndertmek istiyorum. Sanıyorum ki ürünü öncesinde Amazon’a ekleyip, listelemem gerekiyor. Genelde ürünü listeledikten sonra göndermek için 1 hafta civarı beklememin gerektiğine dair bilgiler var internet üzerinde. Amazon’un farklı bir belge vs. talebinde bulunma ihtimaline karşı. Çin üzerinden benim mi bir kargo şirketi bulmam gerekiyor? Veya hangi satıcıdan alırsam alayım onlar direkt Amazon’a gönderebiliyor mu? Rica etsem bu süreci biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim bir kaç sorum olacak cevabınız için teşekkürler.

    Şimdi 15$lık ürün sattığımızı varsayalım 500 adet alıyoruz (alibabadan) kargo vs herşey dahil ürünün amazona girip satışa geçmesi halindeki ürün maliyeti nedir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem bey etiketlemeyi untmuşum süreçle alakalı çok bilgim araştırmaşarda kafam karman çorman oldu şuan ürün seçme aşamasındayım kaydı oluşturdum fakat kafama takılanlar var öncelikle bi önceki yazdığıma cevap verebilirsenz çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum güzel bir paylaşım olmuş ancak rağbet görmemiş bende 5 ay sonra yorum yapıyorum belki ama olsun yeni gördüm konuyu araştırma içerisindeyim, amazon konusuyla ilgilenmeye devam ediyor musun sana bir kaç soru yöneltebilir miyim?




  • a11gp94 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ne durumdasınız ilerleme kaydetiniz mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mervesungur M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu ürününüzle alakalı olduğu için birbirinden çok farklı maliyetler hesaplanabilir. Benim sattığım üründen örnek vereyim. 14.87$'a sattığım ürünü kargo+ürün maliyeti+private labeling toplam 3$ yapıyordu. Amazon sattığım fiyat üzerinden komisyon ve kargo ücreti kesiyor bunları düşünce ortalama 9.87$ kalıyordu. Yanı net kâr yaklaşık 7$.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mervesungur M kullanıcısına yanıt
    Ne durumdasınız ? Ürününü buldunuz mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nonesuch N kullanıcısına yanıt
    😊 Buyur sor kardeşim merakla sorunu bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar hocam.
    çinden alıp, amazona direkt göndererek satış yapma hikayesini henüz öğrendim. yapan birkaç kişiyi bilsem de konuşma fırsatım olmadı. sanıyorum olay çinli firma ile iyi diyalog kurmaktan geçiyor değil mi? sonuçta ürün benim adımla ya da logomla amazona gidecek
  • merhabalar,

    uye oldum ama aşağıda ki uyarı cıktı.

    we re sorry the web address you entered is not a functioning page on our site
    go to seller central page


    yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdempnd

    Merhaba, bu ürününüzle alakalı olduğu için birbirinden çok farklı maliyetler hesaplanabilir. Benim sattığım üründen örnek vereyim. 14.87$'a sattığım ürünü kargo+ürün maliyeti+private labeling toplam 3$ yapıyordu. Amazon sattığım fiyat üzerinden komisyon ve kargo ücreti kesiyor bunları düşünce ortalama 9.87$ kalıyordu. Yanı net kâr yaklaşık 7$.
    Merhaba fatura olayını nasıl cozuyorsunuz pekı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.