Şimdi Ara

amazon de nin benden sürekli para kesmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba çok tecrübeli olmadığım icin bu konuda yardımınıza ihtiyacım var amazondan önce banka kartiyla bir ürün alayım dedim kartim tanimli değildi 1 euro ücret kestiler banka kartımdan sonra beklerken ödeme onaylanmadı dedim tam isim yazayım karta belki ondan olmamıstır diye para var sorun yok yine olmadı ve yine 1 euro kesti düzenlediğim icin ad kısmını sonra kredi kartiyla aldim aynı sekil karttan yine 1 euro kesti tanimlı olmadıgı icin gene onaylanmadı odeme sonra bankayı aradım 3d ödeme muhabbetinden olmadığını ogrendim sonra 1 günlük muaffiyet verdiler kredi kartıma onaylandı ve gene 1 euro cekildi şuan kargo gelecek bu toplam giden 2 banka kartından 2 kredi kartından 4 euro ne olacak yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 27 Mart 2018; 22:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birkaç güne geri yatar merak etme. Kartı test etmek için çekiyor sadece.
  • mafya misin ulan sen deseydin hocam :) muhtemelen kart tanimlarken cekilen 1 eurodur ama her seferinde cekmesi ilginc... belki de prime deneme uyelik de aliyorsunuz.. kontrol edin.. onun disinda bu cekilen 1 eurolar geri yukleniyor karta...
  • tesekkür ederim cevaplarınız için şu bizim bankalar beni cıldırtıyor müsteri hizmetleri komedi birseyden anladiklari yok onların yüzünden bos bos uğraşıyoruz umarım yatar ürünü aldım fiyat düştü birde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de sürekli keklik avlıyor, gerçekten aklım almıyor dostlar. Kredi kartımdan bir şey de çekmedi halbuki. Çekseydi ne güzel olurdu di mi. Ben de Amazon yerine yanlışlıkla donanimhabere girip insanların zamanlarını gereksiz yere alırdım. Halbuki nereden bileyim yanlış sitedeyim, çağrımı yanlış yere açmışım. İşin ilginç yanı böyle kekliklerin sayısının iyice artmış olması. Bu arkadaşlar birazdan Uber fırsatlarına promo kodu olan var mı yazıp 20 dakika sonra kod geçerli değil diyor diye sızlanır, "Yardım" kısmını açmaz. Turkcell'in canım güzelim eski fırsatını gelir yeni başlıktan açar, baktı olmuyor, A101'deki 3 liralık saksının konusunu açar ama o da zaten Bim'de 2.5 liradır.

    Fırsat paylaşan, paylaşmadan önce OKUYAN, ARAŞTIRAN kimse kalmadı a dostlar. Neyse, 1 dakikamızı verip biz de çağrı merkezi görevimizi yerine getirelim:
    -Birader kredi kartından "temporary charge" yapılır, bilmiyorusan anlamıyorsan, şartları OKUMUYORSAN zaten Amazon'u kullanma. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

    Konuyu tatlıya bağlayayım ve vakit hırsızlarına çattığımız yazıyı verimli bitirelim: Gençler Amazon'dan ilk defa sipariş verecekseniz Prime'ı aktifleştirin, az da olsa bi indirim olur bir de ödemeyle ya da ürünle ilgili sorun çıkarsa geri ödeme veya iadeyle ilgili başınız ağrımaz, hızlı dönüş yapılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torres1903

    tesekkür ederim cevaplarınız için şu bizim bankalar beni cıldırtıyor müsteri hizmetleri komedi birseyden anladiklari yok onların yüzünden bos bos uğraşıyoruz umarım yatar ürünü aldım fiyat düştü birde :)

    Satıcı amazonsa ve fiyat düştüyse aradaki farkı isteyin geri yatırırlar.
  • clasisss C kullanıcısına yanıt
    ne bu şiddet bu celal dostum kendi kendine tribe girmişsin ben neden 1 euro kesiliyor diye sormadım neden kesildiğini biliyorum sorun sürekli kesilmesi sürekli kesilmeden sonrada iade olur mu diyorum ayrıca arastırdım bununla alakalı forum görmedim ve amazona mail attım geri donüsüm saglanmadı ama fiyat düstükten sonra arkadaşın dediği gibi iade yapıldığini bilmiyordum sağolsun öğrenmis olduk ayrıca cevap vermek zorunda değilsin sorun işlemin tutarı değil ister 1 lira olsun ister 1000 ortada haksız kazanç varsa hakkını arayacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon prime uye olmussundur ara iptal ettir bedava kargo veya tv programi vs gibi bisey almissindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Breaak4Love

    Amazon prime uye olmussundur ara iptal ettir bedava kargo veya tv programi vs gibi bisey almissindir

    hayır prime üyeliğim yok gözüküyor bedava kargo aldığımı zannetmiyorum zaten bedava kargo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.