Şimdi Ara

AMAZON’DAN PS4 ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam, sırf bunu anlatabilmek için hesap açtım lütfen yardımcı olun. Şimdi şöyle anlatayım bizim İngiltere’de tanıdık var. O kişi buraya gelirken ben ondan bunu almasını isteyip buraya getirtsem, 309 dolar 1.638 Türk Lirası yapıyor, buradaki mağazalarda aynı kutu 2,500 lira. Tanıdık getirdiğinde ona burada 1,638 ödicez. Peki soracağım şey şu, o oradan getirirken gümrük parası filan ödeyecek mi? Ve getirip burada kurduğumda makineyi Türkçe yapabilecek miyim? PSN Store’u Türk Lirasıyla kullanabilecek miyim veya oyunları kutulu olarak alsam Türkçe oynayabilecek miyim? (TR altyazı ve dublajlı olanlardan bahsediyorum)

    AMAZON’DAN PS4 ALMAK İSTİYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hayır, evet, evet, evet.
  • gelirken bir vergi ödemez, direk valize atıp getirsin.
    konsolu nereden aldığının bir önemi yok, istediğin ülkeden hesap açabilirsin. türkiye adresinle hesap açarsan türkçe olur, türkiye store'una girersin. usa hesabı girersen usa store'u olur dolar bazında alışveriş yaparsın.
    bir çok kullanıcının hem tr hem usa hesabı vardır.
  • Buradaki 309$ amerika da yaşayanlar için olan fiyat. Amazon.com dan alıp ingiltereye gidecekse fiyatı değişir. İngilterede tanıdık var dediğiniz için diyorum yoksa amzon ingiltereden alınacaksa ayrı mevzu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.