Şimdi Ara

Amazon boş çıkan paket rezilliği.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konum silindi ikinci kez açıyorum. Üye yanında olacağınıza konu silecekseniz üyeliğimide silin. 10 yaşında bebelerin açtığı abuk sabuk konuları tutun, zaten yıllardır seviye düşüyor.

    Ağustos ayında amazon com.tr den yurtdışı ürünlerden deeper fish aldım.

    10 gün boyunca kargoda hareket olmadı, 10 günün sonunda paketin patlayıcı malzeme olarak işaretlendiğini bu yüzden uçağa alınmadığını kavga dövüş amazon bildirdi.

    Para iadesi için 14 gün daha beklettiler.

    Daha sonra iletişime geçip ürünü yeniden satın almam durumunda teslim edebileceklerini söylediler ve tekrar satın aldım.

    Film burada koptu, gönderi bu sefer uçağa verildi ancak sonrasında hiç bir hareket olmadı. Amazon müşteri temsilcisi Deniz hnm konuyu şahsen takip ettiğini ve 48 saat içerisinde paketimi teslim ettireceğini belirtti. Bugün bu beyan üzerinden 4 gün geçti. Amazona bağlandığımda hepsi Deniz hnm konuyu takibe almış lütfen bekleyin dedi.

    Neyse esas rezillik bundan sonra, ürün bugün kolay gelsin tarafından teslim edildi.

    Kutu hiç kurcalanmamıştı, kutuyu açtım. Ürün kutusunuda açtım ancak içinde ne ürün ne kablo hiç birşey yoktu.

    Görselleri ekliyorum.

    Direkt amazonu aradım konuyu anlattım, siz hiç merak etmeyin 48 saat içerisinde dönüş yapıcaz dediklerinde bende film koptu.

    Koli ve kağıt 93 gr, ürün boş kutusu 113 gr. Bunlar zaten 206 gr yapıyo. Koli üzerindeki barkodda toplam ağırlık 0.21 olarak hazılmış eh arkadaş ürün zaten kendi 60 gr. Kablosu vs yani nasıl iş anlamıyorum.

    Defalarca amazon.co.jp den alışveriş yaptım ufak tefek bir sürü şey aldım 1 kez bile eksik boncuk dahil çıkmadı.

    Fotolar ekte. Yine 48 saat bekleyeceğim bakalım ne olacak. Amazon boş çıkan paket rezilliği. Amazon boş çıkan paket rezilliği. Amazon boş çıkan paket rezilliği. Amazon boş çıkan paket rezilliği.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • tüketici mahkemesine ver uğraşma..

  • Çok geçmiş olsun hocam, bu şekilde bir olay ile karşılaşmanız üzücü olmuş. Empati kuracak olursak çok sinir bozucu bir durum.

    Süreç hakkında bilgi verirseniz yeniden bizlerde bilgi edinmiş oluruz.

  • sadecedogan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnternette görürdük hayatımın şoku oldu. Video çekmediğim için çok pişmanım. Amazon ile tekrar görüştüm satıcı amazon.de den yanıt bekleniyor dediler, bakalım bekliyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon olmayınca ben video çekerek kutuları açıyordum, artık amazonda da video çekerim. Gerçi sizin sorunu çözerler.

  • Sanırım 48 saat içerisindr çözemeyecekler, son 2 saat hala haber yok. Aradığımda X hanım takip ediyor demeye başladılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 48 saat doldu dün dolmadan önce 48 saati geçersek direkt işlem yapacağız diyen firma şimdi depo yanıtı gelmeden işlem yapamayız diyor. İlk defa başıma böyle birşey geldi, daha önce en ufak sorunu bile anında çözen amazon bu süreçte çuvalladı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • imate kullanıcısına yanıt
    Sabırla bekledim 48 saat içerisinde çözemediler, telefonda beklemekten başka çare olmadığını ve işlem yapılamayacağını belirttiler.

    Tüketici derneğine şikayet için sohbet ile bağlandım, sohbet dökümünü talep ettim ve şikayet edeceğimi söyledim merhaba bile yazmadan para iadesini yaptılar.

    Amazon bu süreci çok kötü yönetti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.