Şimdi Ara

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 akıllı saatleri duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazfit GTR 3 ve GTS 3 akıllı saatleri duyuruldu



    Üst seviyedeki GTR 3 Pro akıllı saat modelinin ardından Amazfit markasının biraz daha alt seviyeye hitap edecek GTR 3 ve GTS 3 modelleri de tanıtıldı. Modellerde çok fazla kırpma olmamış.



    Amazfit GTR 3 ve GTS 3 neler sunuyor?



    Amazfit GTR 3 modeli Pro modeli ile benzer bir tasarım sunuyor. 1.39 inçlik AMOLED ekran 1000 nit parlaklık seviyesine çıkıyor ancak çerçeveler biraz daha kalın tutulmuş. GPS yongası olan saat 100’den fazla temaya sahip. 



    Ayrıca Bkz.Amazfit GTR 3 Pro en iyi özelliklerle geliyor



    Nabız, kandaki oksijen, stres ve gelişmiş uyku takibi yapabilen modelde görüşme desteği yok. Bunun yerine akıllı asistanlara mikrofon ile komut verebiliyorsunuz. Tasarruf modunda 21 gün, normal modda 10 gün, yoğun modda 5 gün, GPS modunda ise 35 saat kullanılabiliyor. 



    Amazfit GTR 3 ve GTS 3 akıllı saatleri duyuruldu



    Amazfit GTS 3 ise 1.75 inçlik dörtgen şeklinde AMOLED ekran barındırıyor. Tüm fonksiyonları aynı iken büyüyen boyutlar bataryaya etki etmiş. Tasarruf modunda 22 güne kadar, normal kullanımda 12 güne kadar, yoğun kullanımda 6 güne kadar, GPS açık 20 saate kadar kullanım sağlanabiliyor. Bu iki akıllı saat modeli 180$ fiyat etiketi ile satılacak. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/amazfit_gtr_3_pro_gtr_3_and_gts_3_unveiled_with_improved_displays_battery_life_and_new_features-news-51369.php







  • Gtr2e almayı düşünüyordum ama kullanıcıların büyük bir kısmı memnun kalmadığı için almaktan vazgeçtim. Umarım bu seride sorunlarını çözmüştür

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ah ahh dolarla maaş alaydım bunlardan renk renk seri yapardım. 180 dolar birşey değil dolar olarak ama tl ye vurunca işte o zaman cüzdanı da vuruyor.

  • katılıyorum bende uzun süredir almayı planlıyorum ama hepsinde farklı sorunlar mevcut çok kararsız kaldım bu model ve wacht color 2 modeli arasında karar kılacağım gibi görünüyor tr ye geldiklerinde 1 aya kadar gelir diye umuyorum .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.