Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit Bip Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
77
Favori
171.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olucak bip lite model saate sahibim 1 aylık filan bir kullanımım oldu banyo yaparken sadece çıkartırım kolumdan saati dün saati çıkardığımda bileğimde yanık izini gördüm daha önce olmuyordu bu sorun ne olabilir şimdi takmıyorum saati garantiyemi versem ? başınıza geldimi böyle bi sorun?
  • coldcrash kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır egzersiz kısmını kullanmıyordum ama son iki seferde de başladıktan bir süre sonra kendi kendine egzersizi kapattığını normal saat moduna girdiğini gördüm. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Çözümü bilen veya neden olmuş olabileceğini tahmin eden var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün itibari ile tekrar bip saatime geri döndüm arada amazfit stratos kullandım orta tuşu elimi zedelediğinden kullanamadım sattım ve bip takınca hiç ağırlık gelmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electribe

    Arkadaşlar bir sorum olucak bip lite model saate sahibim 1 aylık filan bir kullanımım oldu banyo yaparken sadece çıkartırım kolumdan saati dün saati çıkardığımda bileğimde yanık izini gördüm daha önce olmuyordu bu sorun ne olabilir şimdi takmıyorum saati garantiyemi versem ? başınıza geldimi böyle bi sorun?
    Yanık izinin fotoğrafı var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sattım saati uyardım geceleri kolunuzdan çıkarın diyerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electribe

    Sattım saati uyardım geceleri kolunuzdan çıkarın diyerek
    Geceleri bende takma taraftarı değilim yaydığı radyasyon vs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    3 yıldır takıyorum ben alarm ve uyku takibi için, tedirgin oldum bende, takmamak en iyisi aslında da alarm filan iyi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyasiyabend

    3 yıldır takıyorum ben alarm ve uyku takibi için, tedirgin oldum bende, takmamak en iyisi aslında da alarm filan iyi oluyor.
    Hocam yalan yok takmadığım günler daha rahat uyku çekiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cihazı 2018 Ağustosta almıştım, şimdiye kadar toplam 10 en fazla 15 kere şarj etmişimdir. Açıkçası ilk zamanlar tam fonksiyonlarıyla kullanırken daha sonraları sadece saat ve adımsayar bazen de uyku kontrolü yapmak için kullanmaya başladım.Bileğim ince olduğu ve bileklik gibi olanların tasarımını sevmediğim için benim için olabilecek en iyi seçenek buydu ve 10-15 kez şarj etmek dışında kolumdan çıkarmadım cihazı, zaten başta da hafifti sonradan hissetmemeye başladım. Açıkçası bu konfora alıştım fakat şarj aletimi kaybettim ve orijinali satılmıyor sanırım. Ben de farklı bir cihaz almaya karar verdim.Kısa bir araştırma yaptım ve Amazfit GTS'i gördüm.Sanırım boyutları 40-42mm ve benim için uygun olabilir. Yalnız şarj süresinde sanırım ciddi bir kayıp var. Biraz daha araştırmaya devam edeceğim. Amazfit Bip ile son günüm muhtemelen, son şarjını bırakayım buraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 5 Mayıs 2020; 18:56:26 >




  • merhaba amazfit saate Huawei de uygulama yükleyen varmı_?
  • Arkadaslar benim amazfit bip ye egzersiz modu yok nasıl ekleyebiliriz. Birde spor yaparken davranış etiketleme kısmından sporu yapınca verileri kaydetmiyor bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj cihazı bulunabilir diye düşünüyorum. Orijinal olmasa bile idare edecek bişey bulunabilir.
    ancak değiştirme niyetiniz varsa bence gtr modeline de bakabilirsiniz. veya verge lite iyi bir seçenek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazı sipariş verdim hocam, umarım iş görür bekliyorum. Yakından görmeden herhangi bir yeni tercih yapmak istemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 10 Mayıs 2020; 5:44:31 >
  • amazfit bip alıcak varsa 1 ay once alındı sıfırdan farkı yok
  • Bir degisiklik yapip cok uygun fiyata Suunto Core satin alarak Amazfit Bip'i dun gece itibariyle kenara koydum. Yeni saatim akilli saat degil ama benim ihtiyaclarim dogrultusunda fiyat/performans acisindan en uygunuydu. Forumu takip etmeye devam edecegim, gorusmek uzere.
  • Merhaba arkadaşlar. Mi Band 4'üm var. Satıp üzerine para koyup uygun fiyatlı bir saat almak istiyorum. Kendimi burada buldum bu saat hala alınır mı ? Başka önerisi olan var mı ?
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    Bileklik değil de saat formunda olsun diye düşünüyorsanız Bip alınabilir.Onun dışında neredeyse 1000-1200TL'ye kadar Mi Band 4'ten fazlasını yapabilen cihaz yok diyebilirim.Hatta Band 4'teki müzik kontrolü olayı Bip'te yok, Watch GT'nin 1. versiyonunda dahi yok 800TL bandında olmasına rağmen.Tasarımını/ekranını yakından görmeden tercih yapmayın derim, fonksiyonel olarak bir artınız olmayacak çünkü.
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Amazfit GTR nasıl hocam bilginiz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    Amazfit GTS ve GTR gayet iyi hocam, ben oldukça fazla araştırdım piyasadaki saatleri.Bip kullanıcısı olarak tasarım formu/fonksiyonellik olarak yeterli upgrade nedenleri görmedim fakat bileklikten geçmek ya da sıfırdan akıllı bir saat almak için çok iyi alternatif. Yalnız cihazı klasik saat yerine alıyorsanız mantıklı tercih, aktivite/spor takibi gibi işler için alıyorsanız Mi Band 4-Honor Band gibi bileklikler aynı işi yapacaktır. Ben GTS'e yakındım fakat pek mantıklı bir değişiklik olarak da görmedim Bip'in üzerine, o nedenle hem farklılık olsun hem de 1-2 ekstra işi yaptığı için Honor Magic Watch 2 tercih ettim. Eğer klasik saat yerine kullanmasaydım Mi Band 4 veya Bip kullanırdım muhtemelen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 17 Mayıs 2020; 1:14:11 >
  • Bir akıllı saat alma isteğim var.Lakin fiyatlarının 1000 tl olduğunu gördükten sonra vazgeçtim. Bu yüzden akıllı saat olmasa da temsilen bir cihaz arayışına girdim. Akıllı bilekler hoşuma gitmiyor. O yüzden onları düşünmüyorum.Saat gibi olanları düşünüyorum. Araştırma yaptığımda Xiaomi Amazfit ve Haylou LS 01 gördüm.Aralarında 150 tl bir fark var.Hangisini tercih etmek mantıklı.Alternatif önerebileceğiniz başka bir model var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.