Şimdi Ara

Altyapı Kapatılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaş Arda Turan dan sonra altyapıdan yetişen elle tutulur bir tane bile oyuncu göreniniz oldu mu? 100 yıldır sağbek sorunu var yetişen yok, keza solbek yok. Ortasaha da golcü de yok yok yok. Bu nasıl bir iş bilmezlik. Tamam torpille adam alıyorlar ediyorlar ama her sene hiç olmazsa 1-2 oyuncu seçselerdi bunca sene muhakkak adam çıkmış olmalıydı. Madem böyle bence komple kapatsınlar boşuna kimsenin cebine para gitmesin.
    Halbuki eskiden en çok övündüğümüz konu GS olarak diğer kulüplerer nazaran hep altyapıdan yıldız yetiştirmekti. Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, Emre Belezoğlu, Arda Turan



  • nereye kapatıyon? yabancıyı yasaklayıp alt yapıya yönelecez daha. Azizz başkan oleyyy.
  • Bende bu mevzuya anlam veremiyorum, yıllardır anadoluya topçu vermek adına çalışan altyapılarımız var başka bir şeye yaramıyorlar...

    İdeal 11 oyuncusu çıkmasa bile yedek olarak orayı dolduracak, alternatif olacak oyuncu bile çıkmıyor...İlla sıkıntılı bölgelerimize değil, herhangi bir bölgeye oyuncu çıksa yine iyi...

    Gençlerbirliği bile altyapısından çıkardığı Ahmet Çalık'ı bize satmayı başardı, biz bir oyuncu çıkartamadık.
  • Bizim konuda yazdım buraya da yazayım,2 sorun var altyapı ile ilgili.1)torpil olayı şunun yeğeni,şunun torunu derken birsürü gereksiz ile doluyor üç büyüklerde altyapılar.2)barcelonaB,dortmundB sistemi gibi alt ligde takımı yok klüplerimizin,biraz parlayan oyuncu a takıma çıkıyor direkt olarak sonra en fazla senede 4-5 maça çıkıyor kupada o kadar.Bu oyuncular kendi yaşıtlarına karşı parlıyor sonra ne oynayarak form tutacakları biryer var ne de tecrübeli oyuncularala yanyana yada rakip olarak oyunayıp birşeyler katacakları ortam var kendi yaşıtlarına karşı oynayarak tecrübe edinemez bunlar 3. ligde 30 yaşında bir adama karşı oynayarak tecrübe edinir.
  • Altyapının en büyük sorunu eğitim.Bir kere yeterince hoca çıkaramıyoruz.Sorunların başı Altyaş takımları sadece başarıya odaklı.Hocaları oyuncu çıkarmak yerine orada ligi kazanıp yönetim tarafından gönderilmemek için uğraşılıyor.Ayrıca hocalar orayı basamak olarak kullanıyor.Çünkü teknik direktör ile altyapı hocasının aldığı paralar arası çok fark var.



    Sorunlardan diğeri taraftar baskısı.Şimdi yarın maçta hoca gidip 18 yaşında birini oynatsa ve yenilse takım hemen taraftardan baskı gelecek.Çoluk çocukla şampiyon mu olacaksın diye.



    Bir de farkederseniz yurtdışında 18,19 yaşında oyuncular artık "olmuş" diyebiliyoruz.Çocuklar sırıtmıyor orda.Fiziksel olarak gelişmiş,mücadeleye girebilen,ezilmeyen tipler.Bir de inanılmaz sakin oynarlar sanki daha önce sayısız a takımda maça çıkmış gibi.Bizimkiler sudan çıkmış balık gibi davranıyorlar.Bunun nedeni de eğitim.



    Altyaş kategorilerinde milli takımlarda büyük başarılar sağlıyoruz sonrası yok.Yazık gerçekten.

    En azından kulüpler ispanyada olan sisteme geçmeli.Real Madrid B gibi takımlarımız olmalı ve ikinci ligde oynatılarak gelişmeleri lazım.



    Ek olarak Altınordu kulübü gerçekten örnek alınacak işler yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Galatasarayin altyapisi en iyi kulup

    Suan basaksehirin sag beki sol beki ortasahasi senin altyapindan

    Her ne kadar begenmedigimiz semih sabri seni altyapinda

    Barceloda oynayan arda la liga deportivo da oynayan emre senin altyapindan

    Saymadigim belki anadolu kuluplerinde super lig seviyesinde oyuncular da vardir

    Bunlar buyuk basari olmasa da bu ulkede boyle olan baska kulup yok

    Ekleme mehmet guven de geldi aklima



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 17 Ocak 2017; 15:28:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.