Şimdi Ara

Alto's Odyssey Android kullanıcılarıyla buluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Noodlecake Studios’un geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürmüş olduğu oldukça fazla beğeni toplayan IOS oyunu Alto’s Odyssey, Android kullanıcılarıyla buluştu. Bugün itibariyle Android kullanıcıları oyuna Google Play Store üzerinden erişebilecekler.

     
    IOS üzerinden 24,86TL’ye satışa sunulan ve herhangi bir uygulama içi satın alma işlemine sahip olmayan oyun, Android üzerinden bedava indirilebiliyor ve kazancını uygulama içi satın alma işlemlerinden sağlamayı hedefliyor. Ayrıca IOS üzerinden indirilen oyunda herhangi bir mobil uygulama reklamı bulunmazken, oyunun Android versiyonunda bulunuyor.
     
    Alto Odyssey'in Android sürümünü buradan, IOS sürümünü buradan indirebilirsiniz. 

     
    Oyun Tanıtımı 

     
    Ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çöl uzanır. Sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğunda Alto ve arkadaşlarına katılın.

    Rüzgarlı kumulların üzerinden uçun, nefes kesici kanyonların üzerinden geçin ve evinizden çok uzaktaki olağanüstü yerlerde saklı şehirler keşfedin.

    Yol boyunca binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecek, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek ve yaramaz lemurlar yakalayacaksınız.
     
     







  • Android'de para kazanma yöntemi, uygulama içi satın alımlar. Beni en çok rahatsiz edense zaten paralı olan bir uygulamanın tekrar içinde uygulama içi paralı içerik sunması oluyor. Neyse ki fazla değiller fakat birkaç tane karşılaştım...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.