Şimdi Ara

Altın Değerinde İlişki Öğütleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Bir baska konuya yazdigim yorumu buraya kopyalarak platonik ve aci ceken arkadaslara bir nebze yardimci olmak istiyorum. Yanlis kisi ve iliski pesinden gitmemeleri icin yardimci olur umarim.

    -----

    Eger siz de bir anda gorup hoslandiysaniz iliskiye basladiktan sonra kizi tanimaya basladiysaniz bir an once bu bagimliliktan kurtulun. Bundan sonra da once karsinizdaki insani tanıyın ve tartin, daha sonra bu kisi ile mutlu olur muyum diye dusunup iliskiye baslayin. Bunun icin de once kendinizi ve isteklerinizi taniyin. Kisaca şöyle anlatayim :



    Ornek 1 : Adam instagramdan kizlari stalkliyor. Begeniyor yaziyor. Sonra sevgili oluyorlar. Kusura bakma kardeşim böyle buldugun sevgili ayni sekilde seni boynuzlar. Instagramdan buldugun kizi sonra kiskanma sakin. Sen boyle gorup begendin, begenmeseydin kabullenemeyeceksen.



    Ornek 2 : Adam sahilde kosu yapiyor. O da ne guzel bir kiz. Gidip konusuyor ve iliskiye basliyorlar. Asik oluyor hemen aptal adam tabii ki. Sonra vay efendim sen sahilde ben yokken kosma kıskanıyorum. Kardesim bu kizi boyle gorup beğendin. Aklinla degil şeyinle hateket edersen boyle olur iste. Bu kiz yanlis seyler yapıyorsa niye gidip konustun. Sen oyle kizi dikizleyip begenene kadar senden once bir suru erkek daha dikizlemisti ve dikizlemeye devam edecekler de, kusura bakma.



    Ornek 3 : Beyefendi plaja gidiyor. Vay vay o da ne etraf kiz dolu. Guzel bir kizdan etkileniyor hormonlari yuzunden. Sonra sevgili oluyor. Aşkım bir dahaki yaz denize gitme kiskaniyorum diyorum. Hadi ordan kardeşim yine sinifta kaldin



    DOGRU ÖRNEK : Bir kiz goruyorsun. Sen hayatinda olmadigi halde edepli, adapli, erkeklere karsi mesafeli. Sen böyle biri oldugu icin seviyorsun. Evet kizin yüzünü de begeniyorsun ama iliski kurma sebebin senin icin dogru insan olmasi, HAYVANİ hisler degil ! Bu kiz zaten kıskançlıga sebep olmaz, cunku sen yokken bile duzgundu.



    ÖZET : Neden kiz arkadas istiyorsun ? Nasil bir kiz arkadas istiyorsun ? Ayran gonullu musun ? Denize gitmesin, orada burada kosmasin diyorsun ama tam aksini yapip plajdaki kizlardan mi etkileniyorsun ? Yani dediklerinle yaptiklarin birbirini tutmuyor mu ?



    O halde acilen KENDİNİ TANI ya da ACI ÇEKEREK kim olduğunu öğren.

    ALTIN tavsiye : İşiniz, paraniz ve gücünüz hazir olmadikca bir kiza açılmayın. Tabi amaciniz evlenmekse. Cunku 3-5 senelik sevgililik sevgiyi tuketiyor. Tecrubeyle sabittir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Erkeklerin saçmalıklarını güzel özetlemişsin. Kadını öyle beğenirler sonra kapalı giyin, saçını boyat vs diye değiştirmeye çalışırlar. Artık beğenmemeye başlar ve aldatırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC422BF28 -- 2 Mayıs 2020; 20:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.