Şimdi Ara

Altered Carbon yenilenen 2. sezonu ile ekranlara geri dönecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Geçtiğimiz yılın en dikkat çekici yeni dizilerinden Altered Carbon, ekranlara geri dönüyor. Netflix, sevilen bilim-kurgu dizisine 2. sezon onayı verdiğini açıkladı. 8 bölümden oluşacak yeni sezon için bir yayın tarihi açıklanmadı, ancak dizinin 2019'un ilk yarısında ekranlara dönmesi bekleniyor.

    Altered Carbon'ın yeni sezonu farklı bir zaman diliminde geçecek ve yepyeni bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkacak. İnsan bilincinin farklı bedenlere aktarılabildiği bir gelecekte geçen Altered Carbon'ın her sezon farklı bir zaman diliminde geçmesi ve oyuncuların değişmesi en başından planlanıyordu.
     
    Dizinin ilk sezonda Joel Kinnaman tarafından canlandırılan ana karakteri Takeshi Kovacs'a hayat verecek yeni isim de açıklandı. Kovacs'i yeni sezonda, Marvel sinematik evrenindeki Falcon rolü ile tanınan Anthony Mackie canlandıracak.
      
    İlk sezonunda yer alan birçok karakterin 2. sezonda geri dönmesi beklenmiyor. Ancak dizinin yaratıcısı olan Laeta Kalogridis daha önce verdiği bir röportajda, Poe (Chris Conner) ve Reileen (Dichen Lachman) karakterlerinin geri dönebileceğini açıklamıştı.







  • Yenilenen 2. sezon ne demek anlamadım. Ortada w.sezonun bir versiyonu var da yeniden mi çekiyorlar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: reshthesucker

    Yenilenen 2. sezon ne demek anlamadım. Ortada w.sezonun bir versiyonu var da yeniden mi çekiyorlar?

    ‘Altered Carbon’ Renewed For Season 2

    Editör bey, ingilizce bilmiyorsunuz. Editoryanızda özgünlük yok tamam da yazdığınız şeyin ne anlama geldiğine dönüp bir bakın. Absürd şeyler çıkıyor ortaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kovac iyidi niye değiştirdiler ki doktor who gibi mi olmaya uğraşıyorlar anlamadım. Bence gerek yoktu kovac'tan çok ekmek yerlerdi daha.

  • Altered Carbon 2. sezon için yenilendi denebilir herhalde.

  • Metnini okumadığınız haberlere sadece başlığa bakarak yorum yazmasanız keşke. Başlıkta yenilenen 2. sezon denmesinin sebebi dizinin oyuncu kadrosunun ve zaman diliminin değişecek olması. Ingilizce haberlerde renewed denmesi değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infinitum Nihil

    Metnini okumadığınız haberlere sadece başlığa bakarak yorum yazmasanız keşke. Başlıkta yenilenen 2. sezon denmesinin sebebi dizinin oyuncu kadrosunun ve zaman diliminin değişecek olması. Ingilizce haberlerde renewed denmesi değil.
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Basit bi sıfat tamlamasından bahsediyorum. İçeriği bildiğim için başlığın saçmalığından dem vuruyorum. Başlıkta yenilenen diye bahsedilen şey ikinci sezon. Eğer siz de benim gibi içeriği okuduysanız yenilenenin ikinci sezon olmadığının farkındasınızdır.



    Ülkenin ikliminden midir nedir, kimse burnundan kıl aldırmıyor. Bunu yazacağınıza kabul etmediğiniz hatanızı düzeltseniz, sizin de benim de yorumları okuyan diğer insanların da az vakti çalınmış olurdu. Ama yok, ego daha önemli. Siz de haklısınız. Baştaki neyse dipteki de o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadın polis olacak mı adını unuttum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reshthesucker R kullanıcısına yanıt
    Anlam kayması sizin dediğiniz gibi düşünce var ama kimse 2. Sezonun tekrar çekilmeyeceğini düşünmeyeceği için doğru anlaşılıyor içerik okunduktan sonra tabii.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk sezon insanların yüzlerce yıl sonra bile halen sigara içmesi dışındaki güzeldi. Umarım artık içmezler o kadar ilerlememiş bir toplumun sigara içmesi çok anlamsız geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başrol oyuncusunu sevmedim 2. Sezonun.

  • Lütfen şu editörlerinizi bir İngilizce kursuna gönderin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Anlam kayması sizin dediğiniz gibi düşünce var ama kimse 2. Sezonun tekrar çekilmeyeceğini düşünmeyeceği için doğru anlaşılıyor içerik okunduktan sonra tabii.

    Üzücü olan anlam kayması denilen şeyin de ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ben de dolayısıyla dil-anlam bilgisi konusunda yaptığınız hatayı kabul etme erdemini göstermenizi beklemiyorum. Amacı bilgilendirme olan bir meslekte de okuyucu üzerinden varsayımda bulunarak icra edilen bir işin de nasıl berbat bir ürün olabileceği de somut bir örnek kazanmış oldu. Donanımhaber editörleri işini kötü yapıyor. Bir ayrıcalığın yok. Dolayısıyla defansif tutuma da gerek yok. Gerçi bir kulaktan giriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bari elektronik sigara içselerdi.
  • ya bu yeni aktörü hiç sevmedim. ilk sezonki aktör çok daha başarılı bence. rating yapamaz

  • 2 sezonda başrol değişmemeliydi seyirci onu ilk sezonda begendi 2 sezonda da ayni kisinin olmasini isterdim bu değişiklik ilk sezon kadar tutulmayacaktır diye tahmin ediyorum ama bakıp görüceğiz ama 2 sezon bekleneni vermicektir

  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Elektronik tv’de havalı gözükmüyor diye yönetmen tercih etmemiş ama içenler bende karakterin zeka seviyesi hakkında düşünmeme yol açtırıyor o ayrı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Ofistekilerden gözlemlersiniz artık onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ALLAH MUHAMMED AŞKINA BU ADAM FALCON OLARAK EFSANE Bİ OYUNCULUK SERGİLEMİŞ GİBİ BİDE MARVEL SİNEMA EVRENİNDEN YAZILMIŞ. GAYET VASAT BİR OYUNCU. GÜZELİM DİZİ GİTTİ ÇÖPE

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.