Şimdi Ara

Alpine CDA-9857R hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu yaz artık sisteme ufaktan başlamak istiyorum herşey yavaş yavaş.

    bir kaç arkadaşıma sordum alpine önerdiler. biraz araştırdım bi tanıdıkta bu modelden buldum. temiz, pek kullanmaya fırsatı olmamış. kullanan , bilen varsa ve bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

    ayrı olarak bir arkadaşımın teybine usb flash bellek taktığını gördüm. alpine'in böyle bir özelliği varmıdır? var ise nasıl kullanabilirim? cevaplarınız için teşekkürler.



  • Alpine'nin bazı modellerinde usb özelliği var.CDE-102Ri,CDA105, gibi.

    Sony,Pioneer'in bazı modellerinde usb özelliği bulunmakta.(Genelde model adının yanında ..U,veya US olur)

    Benim tavsiyem USB modelli olanı almandır.Hem pratik,hem kolay bulunur.
  • Arkadaşım alpine kullananlar için bir söz vardır
    Alpine kullanan Mercedes kullanan gibidir, başka bir teyp beyenmez kullanmaz...
    soyledıgın teyp ıyı super usb ıstersen baska modellerıne bak
  • Benim 2 güne kadar önceki teypimdir kendisi... Tabiki satıldı.


    Ürünün kalitesine gelince ses kalitesi gayet tatmin edici. Ama subwoofer anlamında iyi bir amplin yoksa cok iyi bir sonuc beklemen hata olabilir. Bu teype ek kablolaar yardımı ile yani aksesular ile. Örnek alpine kce-422i modeli ile ipod bağliya biliyorsun. yada başka bi ekle usb kontrol su bu...


    Ürünün genel olarak kullanımına gelince ürün şarki geçişleri aramalar gerekse kullanımı ile sizi memnun edicektir. 4x60 (4x25 rms) çikişlari ile 1 adım önce ses elde ede bilirsiniz. Teypi kullanmaya bi süre aliştiğinizda seviceğine eminim. F


    Fiyati uygunsa benden +1 almiştir. Benim gibi seçiçi birinden :)
  • aldım makinayı. getz'ime taktım. şimdi yavaştan diğer parçalara başlarım kısmetse. usb özelliği iyi bir pratiklik olsada çok sorun olmaz benim icin, tabiki olsa iyi olurdu (: . şimdi düşüncem ne tür amfi ve 4 kapı hoparlorunun yerine ne tür hoparlörler ya da mid alabilirim. tabi getzin bagajı çok ufak olduğu için kabinli 1000lik jbl woofer'ı koyduğum zaman neredeyse 1 karış yer kalıyor en olarak (: arabayı babamla beraber kullandığım için o konuda problemliyim.

    cevaplar için teşekkür ederim. ilk bakışta teyip gayet iyi. birşey çalarken arka plandaki animasyonlar ve kırmızı&mavi değiştirilebilir ışığı görüntü olarak hoş. ses konusunu henüz test edemedim fakat aracın orjinal teybinden çok daha iyi ses verdiği kesin
  • Mümkün oldugunca cebinizdeki para ile alabiliceğiniz en iyi ürünleri almaya çalişin. jbl 1000 lik lafini ortadan kaldırıp. Sizi yüksek seslerde memnun edip ve fazla yer tuttumak sublara bakmaya çalişin. Bagajiniz kac litre bilmiyorum ama.

    Örnek aklıma ilk gelen: Pioneer ts-w256c portsuz kabin ile 17 litrelik bir kabin ile çalişabiliyor. Suydu buydu derken 20 litre yani. Düzgün bir ampli ile düzgün kaliteli sonuclar alinabilir.

    Ampliye gelince. Ampli alinca olabildiğince JAmeson vs... gibi markalardan uzak durup Jbl in eski modeli bile olsa veya pioneerin vb. markalarin ürünlerini almaya çalişin. Hem arabaya yazık etmeyin hemde kulagınıza.

    Ampli olarak sirf component beslemek için jbl 60.4
    Ampli olarak sub beslemek için 301.1

    Sub olarak önerim olarak. Ufak yerde çalişan gine Hertz es250 bir model önericem. Gerek kalitesi gerekse fiyati ile memnun edicektir.
  •  Alpine CDA-9857R hakkında bilgisi olan?


    255 litre bagaj hacmine sahip getz. stepne kısmında lpg tüpü var, bagajda 1 tane daha lastikle dolaşıyoruz ): , yan koysan koyamıyorsun dik koysan koltuklardan dik koyulmuyor alt taraf içeri , üst taraf dışarı çapraz bir şekilde koltuğa tutturuyorsun. stepne konusunu halledersem bir şekilde pek sorun kalmaz.

    amfi olarak ilk aklıma gelen jbl oluyor herzaman fiyatlarıda gayet uygun. yanlız bilmediğim bir konu var bas icin ayrı , diğer sistem icin ayrı bir amfi mi almam gerek. sorularım şimdi bukadar. başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
  • Küçük bagajlar için kicker comp vt serisi olabilir.Normal subwooferlere göre daha ensiz yapısı var.Bagaj dar olduğu için 4 çıkışlı anfi yeterli.2 çıkışı kompenentleri,diğer 2 çıkışı köprüleyip woofer bağlanabilir.
  • Dediğim gibi kullanmaniz ayri ayri ampli daha sağlikli olabilir. Ama ben bir amplide işi bitircem diyorsaniz 5 kanalli veya 6 kanalli amplilere bakmanizda yarar var En kısa örnek: Jbl 755.6
  •  Alpine CDA-9857R hakkında bilgisi olan?


    makinanın fotoğrafını da koyayım.

    şimdi sistem kafamda şekillendi az cok

    Jbl 755.6 fikri çok hoşuma gitti, çünkü getz zaten ufak sistemi olabildiğince gizlemeye calısıyorum.

    2 cift - 13 cm jbl mid takımı -> kapı kolonlarının yerine

    bası bagaja kabinli olarak koyamıyorum o yüzden bende özel pandizot yaptırmayı düşünüyorum. bas olarakda yine jbl'in binliği gayet uygun fiyat performans açısından bakarsak.

    bunlar sanırım benim icin yeterli olur. teşekkür ediyorum tekrardan cevaplarınız icin.
  • Yanliş bir düşünce.


    Size demek istediğim ufak bir kabin olanağiniz olmasa bile. Alt basslari illaha ki kabine ihtiyac duyucaktir. Zaten componentlerdeki bi gidimda olsa açiklari kapamak sub la amacimiz.


    Pandizotta ne kalite alirsiniz nede ses. Nede alt frekanslar sub liktan çikip hoparlöre dogru çikiş yapmiş olur.
    O yüzden ya ucuz bi portsuz kabin ve ya da Free-air sub modellerine göz atmanizi tavsiye ederim.
  • bagaj sorunum olmasa komple bagaj büyüklüğünde birşey almayı düşünüyorum :D

    söylediğim gibi babamla beraber kullanıyorum. ve uzun yola çıkarken lpg olduğu için stepneyi de bagaja koymak zorundayım. öyle garip bi durum (:
  • elimde tam sana göre bi bass war 20cm sony xplod aktif kutu bass okaadar küçükkü nerdeyse hiç yer kaplamıo ama çıkardığı sese inanamazsın istersen yerim istanbul avcılarda dinletebilirm
  • bende Alpine 9887 r vardı on numara profosyonel bir cihaz tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.