Şimdi Ara

Almanya’ya insan kaçırdığı iddia edilen Ersin Kilit, Fatma Şahin’i işaret etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeşilyurt Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği 45 kişinin 43’ünün geri dönmemesi olayında 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit, “Hiç kimse Fatma Şahin’i araştıralım demiyor,” ifadelerini kullandı.


    Geçen yıl Almanya’nın Saksonya Eyaleti Hannover şehrinde faaliyet gösteren Mega Kilit GMBTH adına çevre, eğitim ve kültürel inceleme gezisine katılan 45 kişiden 43’ü geri dönmediği ortaya çıkmıştı.


    Almanya’ya insan kaçırdığı iddia edilen Ersin Kilit, Fatma Şahin’i işaret etti

    Malatya’dan Almanya’ya gönderilen 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit Artı TV’de yayınlanan Ahmet Nesin ile Ustura programında konuştu.


    ‘SADECE ALİ AYRANCI KONUŞULUYOR, HİÇ KİMSE FATMA ŞAHİN’İ KONUŞMUYOR’

    Olayın merkezinde AKP’li Bingöl’ün Servi ilçesi eski Belediye Başkanı Ali Ayrancı’nın bulunduğu iddia edilmişti. Artı TV’ye konuşan Ersin Kilit, Ahmet Nesin’in Ali Ayrancı ile ilgili, “Ali Ayrancı ile nasıl bir ilişki kurdun, daha önceden tanıyor muydun?” sorusuna “Şu an sadece Ali Ayrancı konuşuluyor. Hiç kimse Fatma Şahin’i konuşmuyor” yanıtını verdi.


    Kilit şöyle konuştu:


    “Türkiye halkının kendisine şunu sorması gerekiyor. Söz konusu Ali Ayrancı mı yoksa Türkiye geneli mi? Şu an sadece Ali Ayrancı konuşuluyor. Hiç kimse Fatma Şahin’i araştıralım demiyor, eski bakan. Şu an mevcut Antep Belediye Başkanı. Ben bir vatandaş olarak kendi araştırmalarımla bir şeyler öğreniyorsam devlet her türlü öğrenebilir. Bunu öğrenmek istemiyorlar diye düşünüyorum. Resmi kurumlarda bu işi yapan valiler ve belediyeler aynı işlerine devam ediyor. Ama onlar gündemde değil, söz konusu olan Ersin Kilit. Siz resmi iş yaptınız da, Ersin Kilit size davetiye gönderince mi resmiyetsiz oluyor? Sizin göreviniz devam ediyor, neden Ersin Kilit’in hakkında soruşturma açıldı? Kimse bunu sormuyor.”


    ‘VALİ YARDIMCILARININ GÖREVDEN ALINMASI SADECE GÖZ BOYAMADIR’

    Ahmet Nesin’in 2 vali yardımcısının görevden alındığını hatırlatması üzerine ise Kilit, bunun göz boyama olduğunu ve üstünün kapatılmaya çalışıldığını ifade etti. Kilit, “Bunlar sadece göz boyamadır. Bununla da üstünü örtmeye çalışıyorlar. Belediye başkan yardımcısını veya vali yardımcısını görevden alıyorsunuz neden valiyi görevden almıyorsunuz? İmzayı atan vali ve belediye başkanı, Ersin Kilit değil” dedi.


    ‘VALİLERİN, BELEDİYE BAŞKANLARININ EVRAKLARDA İMZASI VAR’

    Evraklarda ve resmi işlemlerde valilerin ve belediye başkanlarının imzasının olduğunu söyleyen Kilit, ‘Neden bunların üzerinde durulmuyor?’ dedi. Kilit sözlerini şöyle sürdürdü:


    “Gerçekten samimi ve gerçek gazetecilik yapıyorlarsa, Moldova’yı anlatsınlar. 90 kişi Moldova’ya gitti ve 90 kişi Moldova’dan ceplerinde gri pasaport çıktığı için Türkiye’ye geri gönderildiler neden bunu anlatmıyorlar? Gazetecilerin hepsi Ersin Kilit yapmış diyor. Bütün belediyeleri Ersin Kilit’mi ayarlamış? Benim isyan ettiğim konu budur. Belediye başkanı dün ‘vatandaşları gönderdik, boynumuzdan çıkarttık, karşılığında kamyon aldık’ dedi. Urfa Ceylanpınar Belediye Başkanı’nın açıklaması var. Bütün evraklarda valinin, belediyenin, belediye meclis üyelerinin imzası var. Hadi diyelim Ceylanpınar’da öyle, Diyarbakır, Urfa niye böyle? Antep’e ne oldu Fatma Şahin’in üzerinde neden durmuyorlar.”


    ‘BENİM ARACILIĞIMLA YEŞİLYURT HARİÇ KİMSE BURAYA GELMEDİ’

    Nesin’in, ‘Senin Yeşilyurt dışında bir anlaşman var mı?’ sorusuna Kilit, “Benim aracılığımla Yeşilyurt Belediyesi hariç kimse buraya gelmedi. Kesinlikle reddediyorum benim. Gazeteciler bir bireyin üzerinde araştırmaya gitmesinler, genel olarak tüm araştırmalarını paylaşsınlar” şeklinde yanıt verdi.


    ‘AKP’YE ZARAR GELMESİN, ERSİN KİLİT’E ZARAR GELSİN ANLAYIŞI VAR’

    Nesin’in, ‘Ali Ayrancı ile irtibatın nasıldı?’ sorusuna ise Kilit şöyle cevap verdi:


    “Onların anlattıklarına göre bütün organizasyonu Ali Ayrancı yapmış. Ben Ali Ayrancı veya belediye ile arkadaşlar aracılığı ile tanıştım. Benden böyle bir istekleri oldu. Bizim kültürümüzde misafirperverlik var. Kimse kapımıza geldiği zaman biz sizi almıyoruz diyemeyiz. Benim yaptığım resmi işlemlerle ben gündemdeyim, ama onların yaptığı resmiyetlerle hiç biri gündemde değil. Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın imzası var ama neden onun adı geçmiyor? Çünkü AKP’ye zarar gelmesin, Ersin Kilit’e zarar gelsin anlayışı var.”


    ‘EĞER ONLARIN YAPTIĞI SUÇSA BENİMKİ DE SUÇ’

    Resmi soruşturma açıldığı iddialarını ise Kilit şöyle yanıtladı:


    “Şu an elimize gelen resmi bir şey yok. Dün de gözaltına alındığım söylendi, diyecek bir şey bulamıyorum. Dün HaberTürk’te tartışma vardı Elazığ Belediye Başkanı’nın adı geçti hemen üzerini kapattılar. Konuyu değiştirdiler hemen. Neden Elazığ’ın, İzmir’in, Antalya’nın, Antep’in üzerinde durmuyorsunuz? Gelip gidip sürekli Ersin Kilit ve Yeşilyurt diyorsunuz, Ersin Kilit resmi boyutuyla bir davetiye gönderdi. Eğer onların yaptığı suçsa benimki de suç. Valilikler, belediye başkanları görevde olduğu sürece bana suç atılması göz boyamadır. Bu tür şeylerle insanları kandıramazsınız.”


    Suç orgutu olmus her parcasi.


    https://tele1.com.tr/almanyaya-insan-kacirdigi-iddia-edilen-ersin-kilit-fatma-sahini-isaret-etti-372543//




  • quote:

    Belediye aracılığıyla Almanya’ya giden kaçak: Niye pişman olayım ki, burada her şey var, orada iş yoktu, güç yoktu; açtım yav


    https://t24.com.tr/haber/belediye-eliyle-almanya-ya-giden-kacak-niye-pisman-olayim-ki-burada-her-sey-var-orada-is-yoktu-guc-yoktu-actim-yav,946876

    Aha benim dediğim çıktı. Adam bulmuş yasal kaçakçılığı, kullanmış. Ülkenin haline bak.
  • Devlet pasaportlarını iptal edip, Alman hükümetle görüşme yapamaz mı gönderin diye. Rezil bir durum. Bu olay ülkemizin itibarını düşürüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızgınjapon

    Devlet pasaportlarını iptal edip, Alman hükümetle görüşme yapamaz mı gönderin diye. Rezil bir durum. Bu olay ülkemizin itibarını düşürüyor

    aksine bele bir durum alamanya hökümeti için avantaj ve şantaj konusu olur

  • Gaziantep zaten komple araştırılsa kaçakçılığın başkenti olduğu ortaya çıkar.Zenginlerinin hepsi kaçakçıdır.Sözlerim yanlış anlaşılmasın G.antepliler demiyorum yaşayanlar diyorum.G.antep çok kozmopolit göç alan bir şehir o yüzden hemen hemen herşey yasadışı usulsüz yollarla yapılır burada.Olay sadece Fatma Şahin değil.Ayrıca Fatma Şahinin Sankonun torpiliyle nasıl Belediye Başkanı olduğu ve fetö ilişkileride objektif şekilde araştırılmalıdır.

  • Bir siyasi partinin nasıl suç örgütüne döndüğünü görüyoruz. Yapmadığınız bir insan kaçakçılığı vardı çok şükür onu da yaptınız.
  • Artık hiç birşeye şaşırmıyorum. Daha ne yapabilirler hayal gücümüzün ötesinni zorluyorlar.

    Ülkemi yönetiyorlar başka bi şey mi bilemiyoruz.

    Tişekkirler agape
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.