Şimdi Ara

Almanya vize red acil yardim gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.04.2016 tarihinde almanya 15 günlük turistik vize icin araci kurumdan basvurdum
    toplamda 7 aydir sigortaliyim ve dün vize talep sonucu geldi
    2. ve 9. maddelerden red yemisim
    yani bu maddelerin anlamlari seyahat gerekcenizi aciklamamissiniz digeride üye ülkelerden ayrilma niyetinde olmadiginiz kanatina varilmistir diye
    yarin itiraz dilekcesi yazacam ne gibi bir dilekce yazmaliyim ve ne tür belgeler sunmaliyim yardimci olurmusunuz arkadaslar veya basina daha önceden böyle bir olay gelen arkadas varmidir



  • Kadrolu bir çalışan olduğunuzu belirtin iş yerinizden XX isimli çalışanımız xxx tarihleri arasında Almanya seyahati için izinlidir ve XX tarihinde iş başı yapacaktır. gibi bir evrak talep edin. ( İmzalı-Kaşeli )
  • tamamen ordaki görevlinin halt etmesi.
    benim londra vizem,
    ankarda ögrencisiniz ama başka bir şehirde çalışıyorsunuz, bu bize karışık geldi!!
    diye reddedilmişti. ( maddelerin biri buydu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef almanya bu konuda çok katı. yunanistandan da italyadan da vize aldım hiçbiri bu kadar kasmadı. italyaya bazı evrakları hatta eksik vermiştim sonradan dank etti ona rağmen 3 aylık mult vermişlerdi. yunanistana da p.tesi başvurdum çarşamba pasaportu teslim aldım.

    tüm evraklarınızı tamamlar almanyaya başvurursunuz adamlar red verir. ne kadar gıcık bir durum sizden eşşek yükü evrak isteyip bi de üstüne red vermek kadar insanı aşağı gören bir sistem daha dünyada yoktur herhalde. şeytan diyo gitmeyeceksin böyle pislik heriflerin ülkesine. biz çoğu avrupa ülkesine vize uygulamıyoruz, uyguladıklarımıza da internetten e-vize dönemi başlatmışız adamlar kredi kartı ile ödeme yapıp vizeleri email adreslerine posta olarak gidiyo biz ise eşşek yükü evrak verip dünya kadar para ödeyip bi de suçumuz olmadığı halde red yiyoruz.! yerin dibine batsın avrupası da zihniyeti de. her schengen alışımda küfür ederdim kendi kendime..




  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    abi mail fax bulamadim izmir icin nasil itiraz etcem sasirdim
  • turistik vizelere itiraz olmayabilir.
    bi arastirin bence.
    ingilterede yok mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya vize reddine itiraz edemezsiniz.
    Çünkü itiraza konu olan durumu da başvurunuz sırasında siz yaratıyorsunuz
    Almanya dan vize reddi aldığınızda da başka bir schengen vizesine dahi olsa 3 aydan kısa sürede başvuramazsınız 3 ay sonra durumunuz değişmedi ise yine vize reddi alırsınız .
    Bakın 7 aylık çalışma süresi çok kısa bu bir
    ikincisi ve daha önemlisi profesyonel destek alsaydınız kimse size bu şartlarla başvuru yaptırtmazdı ve bu şaibeye düşmezdiniz vize almak sanıldığı kadar kolay bir süreç değildir hele sizin için artık çok daha zor bir süreç haline geldi
    Bilginize.
  • Probleminizi çözdüğünüzü tahmin ediyorum, çözememiş olan arkadaşlara da bilgi olması ve rehberlik etmesi amacıyla bu mesajı yazıyorum. 2017 Ekim ayında aldığım Almanya vize reddi üzerine, tekrar başvuru yapmadan önce biraz araştırma yaptım. Aldığım ret kağıdında 2. ve 8. maddeler işaretlenmişti. Bu arada kağıdı da Almanca verdiler, sanki herkes Almanca bilmek zorundaymış gibi. Araştırmalarım sonunda bulduğum vizeyebasvur.com isimli vize danışmanlık sitesinin Almanya vize reddi yazısında konuyla ilgili detaylandırmalar ve çevirileri yapılmış. Ret sebeplerini direkt oradan alıntı yapıyorum.

    quote:

    2. Madde: Öngörülen seyahat şartları ve amacı kanıtlanmamıştır.
    8. Madde: Öngörülen seyahatin amacı ve şartlarını gösteren kanıtlayıcı belgeler inandırıcı değildir.


    Maddelerde yer alan açıklamalar ilk bakıldığında anlaşılmayabiliyor. Ben açıkçası nesi inandırıcı değil gibi düşünmüştüm çünkü tüm belgelerim tamdı, maddi olarak bir problemim yoktu ama yine de ret aldım. Ancak yazıyı incelediğimde maddelerin o kağıtta belirtilmeyen alt sebepleri olduğunu gördüm. Yazıyı okuyana kadar neden vize reddi aldığım aklıma gelmemişti ancak sonrasında üniversite zamanında alıp da kullanmadığım bir Schengen vizem vardı, sebebin büyük ihtimalle bu olduğunu tahmin ediyorum, ki zaten hem 2. hem de 8. maddenin altında bu sebep bulunuyor.

    Umarım benim durumumda olan birisine faydalı olur.




  • Beyler bende İsveç vizesinden geçen hafta red aldım. Öğrenciyim AÖF de ve daha önce aynı ülkeye gidip geldim. Bu sefer sebep olarak bana evli değilsin gençsin çocuğun yok aktif bir para hesabın yok ve öğrenci olduğunu idda ettiğimi söylemiş. Bana ordan davetiye geldi ve benim tüm ihtiyaçlarımı karşılayacağını söyledi. Ayrıca ben burda sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak annem emekli 800 tl maaş var onu sponsor olarak gösterim mi yada eniştem öğretmen onu mu göstersem olur mu ne dersiniz acil cevap verin lütfen ona göre dilekçe yazıp itiraz etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizisyen

    tamamen ordaki görevlinin halt etmesi.
    benim londra vizem,
    ankarda ögrencisiniz ama başka bir şehirde çalışıyorsunuz, bu bize karışık geldi!!
    diye reddedilmişti. ( maddelerin biri buydu)

    Ben de Almanya vizesine ogrenci belgemle basvuru yapmak istemistim fakat gorevli bana ikametgahimin Turkiye'de oldugunu ama ogrenci belgemin Kibris'ta yasadigimi gosterdigini ve belgeleri bu sekilde yollarlarsa kesinlikle red yiyecegimi soyledi. Buna istinaden ogrenci belgesini cikarip, dilekceyi degistirip issiz gibi basvurdum babamin sponsorlugunda. Ulkeler arasi tren biletlerim dahil satin alip tum belgeleri sundum fakat icimde red yiyecegime dair bir his var. Keske yazin oldugu gibi Italya'dan alip oradan Almanya'ya falan gecseydim.
  • Arkadaşlar selam,
    Almanya vize reddine itiraz edebiliyorsunuz. Turistik ya da ticari vize başvurusu farketmeksizin red sonrası 30 gün içerisinde mail ortamında itirazınızı yapmalısınız. Vize reddine karşın yazacağınız dilekçeniN Almanca veya İngilizce yaZmanız gerekir.
    Bu sayfa da güncel haberler var. Umarım işinize yarar!

    https://www.saltvisa.org/vize-reddi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.