Şimdi Ara

Almanlar'dan Ahmed Kutucu'ya 'tehdit' telefonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almanya Futbol Federasyonu ve Schalke 04 yetkilileri, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Ahmet Kutucu'yu telefonla arayarak üstü kapalı tehdit ettiler.
    Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen ve Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Ahmed Kutucu, Almaya'dan tehditvari telefonlar almaya başladı.

    Haber Global'de yer alan habere göre; Almanya Futbol Federasyonu ve Schalke Kulübü, A Milli Takım'ın davetini kabul eden Ahmed Kutucu'yu telefonla aradı.

    Türkiye seçiminin kariyerini etkileyebileceğini söyleyen yetkililer, Ahmed Kutucu'yu üstü kapalı tehdit etmiş oldu.

    Biindiği üzere teknik direktör Şenol Güneş Ahmed Kutucu'yu Andorra ile oynanacak maçın kadrosuna dahil etmişti.

    Ahmed Kutucu, Andorra karşılaşmasında 1 dakika dahi süre alması halinde Almanya Milli Takımı'nda oynayamayacak.
    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/almanlardan-ahmet-kutucuya-tehdit-telefonu-41375193







  • :) Schalke 04 yetkilileri tehdit etmiş kim diyor bunu schalke 04 resmi twitter hesabından ahmed kutucuya tebrikler dilendi türkiye milli takımı kadrosuna çağrıldıgı için :)

    Şimdi Ahmed Kutucu varsayalım alman milli takımını seçti evet dedi ki üstüne ben kariyerim için almanya milli takımını seçiyorum !!!

    Sonuç ahmed kutucunun kariyeri milli olmadan biterdi çünki sadece almanya milli takımının oyuncu havuzuna bakmanız yeterli gnabry mi kutucu mu ? Sane mi kutucu mu ? bu sadece 2 örnek rahat 10 a kadar gider mevkisi itibariyle!!!

    Almanya milli takımı maçlara 11 forvet oyuncusu ile çıksa yinede ahmed kutucu ilk 11 e giremez :)))

    Mesala Suat Serdar almanya milli takımını seçti ve seçim nedenleri arasında kariyeri var suat serdar a ve kariyerine şimdi den geçmiş olsun aynı şekil de KEREM DEMİRBAY var dı hatırlıyorsunuz dimi ? :) :) :)

    Hatırladınız dimi onun da kariyerine geçmiş olsun suat serdar ve kerem demirbayın kariyerini belirleyenler özürlü olduklarını kabul etmelidirler...

    Nerde kerem demirbay ? Suat serdar nerdesin kardeşim oynadınız mı beyaz rusya maçında ? Hayırdır.. Avrupa şampiyonasın da oynıyacakmısınız ?

    Kroos u mu kesiceksiniz ? Goreltzka yı mı kesiceksiniz ? Arkadan gelen harit i mi amiri mi yi yoksa KAİ HARVETZ i mi YOKSA JUVENTUSLU EMRE CAN ı mı kesiceksiniz hayırdır ? İlkay gündoganı mı kesiceksiniz ?

    Kerem Demirbay türkiye milli takımını seçseydi bugün herkes diyecekti vay be fena milli takım olduk suat serdar aynı şekilde BANKO İLK 11 oyuncusu olucaktı ve arkalarında çaglar - merih var ozan kabak - kaan ayhan yani bu almanya milli takımını seçen maldonado lar kariyerleri ile oynuyor!!!

    Ahmed kutucu ona gelicek forma şansını iyi kullanırsa kariyerini hayal edemecegi noktalara taşıya bilir. Suat ile kerem e de geçmiş olsun ve emin olun avrupa şampiyonalarını dünya kupalarını izlerken diyecekler keşke türkiye yi seçseydik :)))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.