Şimdi Ara

ALMANCA CENG SAÇMA MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı kişiler almanca nın bilgisayar mühendisliği için nasıl bir artısı olabileceğini merak ediyor.

    Can değer 20 yıllık IT ve Güvenlik alanında tecrübeli şu anda Daniamrka da çalışıyor. Bu sorunun cevabını veriyor.

    "Almanca ve İngilizce bildiğin anda sana bir anda 7 tane ülke açılıyor....Almanca yı mutlaka hallet"

    dakika 11.41

    Can Degeryoutube
    0:00 - Intro 0:08 - Üniversite Kulüpleri 1:14 - Siber Güvenliğe nasıl başlarım - Bruh! 3:19 - Tıp okumak mı? Siber güvenlik mi? 6:00 - Youtube Supraaaaaaaa 6:25 - Komşudan DDoS yemek! 9:00 - Yanlışlıkla Aşçılık kazanmak?! 11:41 - İkinci dil ne öğrenmeliyim? 14:05 - Linux'un kullanım oranı? 15:07 - Danimarka'da yabancılık çektin mi? 16:59 - Önce okul kazanıp, sonra kendini geliştirmek mi? Neden? -------------- ABONE OLMAK ICIN : http://tiny.cc/AboneOlunOGLUM -------------- Her hafta PERSEMBE - PAZAR gunleri saat 20.00 de twitch.tv/lunizz adresinde canli yayindayiz... bekleriz efenim... ======= https://twitch.tv/lunizz https://instagram.com/candeger https://twitter.com/candeger ------------------------------------------------------------------- ⚠️ This video is made for educational purposes only, we only test devices and systems that we own or have permission to test, you should not test the security of devices that you do not own or do not have permission to test. ⚠️
    https://www.youtube.com/watch?v=36m3D1WagZs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sadece ingilizce bildiğinde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda gibi dünyanın muhtemelen expat yaşama en uygun ülkelerinin kilidi açılıyor zaten. Ben mutlaka 2. bir dil istiyorum derseniz evet hem Avusturya hem Almanya hem İsviçre ve kısmi olarak ne kadar iş bulabilirsiniz bilmem ama Lüksemburg kapıları açılıyor. Fransa, Belçika ve Kanadaya kapı açtığı için belki Fransızcayla beraber 2. diliniz olmak için rakip olabilirler.

  • Nicelik olarak bakacaksak Almanca öğrenince 200 milyon kişilik ülkelere kapın açılacak İspanyolca öğrenince 500 milyon kişiye ( sayılar sallamadır ama İspanyolcanın daha çok konuşulduğunu biliyorum ) o zaman İspanyolca öğrenin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji dili İngilizcedir. Almanca veya diğer dillerin faydası sadece marjinal seviyededir.

    Almanya'da çok sayıda mühendislik firması olduğu için avantaj çok fazlaymış gibi algılanıyor ama işinizi yaparken gereken dil gene de İngilizce olacak.

    Almanca size dünyada sadece 2,5 ülke için çok ufak bir avantaj sağlar, aynı şekilde Fransızca yaklaşık 10 ülkede marjinal fayda sağlarken, İspanyolca da yukarıda da yazıldığı gibi tüm G. Amerika'da çok az avantaj sağlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 15 Ekim 2021; 12:3:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğru düzgün ingilizcesi olmayan adama ne Almancası önce İngilizce hal olmalı ondan sonra nereye gitmek istiyorsa o ülkede dil kursuna gider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet saçma, almancayı dil kursunda öğren.

  • önce b2-c1 ingilizce, sonra b2 almanca veya b2 fransızca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.