Şimdi Ara

ALMANAYA’DA YAŞADIĞIM REZİLLİK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

    Farklı bir kültürün yemeğini yiyorsun,senin ağız tadına uyacak diye bir durum yok,daha önce aynı yemeği farklı yerlerde kaç kere yedinde bu yemek olmamış diyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Ha eğer dediğin gibi olsaydı haklısın ama ben kendim ilk defa yememe rağmen benim yemeğim güzeldi ama kız arkadaşım çok sık o restoranta gidiyormuş ve kendisi ısrar etti gidelim diye ve her zaman yemiş olduğu bir yemekten söyledi ve berbat beğenmedi ve sık gittiği bir yerdende böyle tavırla karşılaşmak büyük hayal kırıklığıydı onun içinde .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekanın 1000'e yakın puanlaması var ve 4.4 puan almış. Sen gidip beğenmemişsin olabilir ama çoğunluk belli ki beğeniyor. Neden dışarıdan alakasız kişilerin restoran puanlamasına etki etmesini istiyorsun? Belki restoran sahibi ile kişisel problemin var ve intikam almaya çalışıyorsun. Olay nedir bilip bilmeden insanların ekmeği ile oynamaya gerek yok. Sen yemeği beğenmeyip 3 tane 1 yıldızlık yorum yazmışın zaten daha neyin derdindesin. Senin gibiler yüzünden Türklere farklı gözle bakıyor Avrupalılar sonra bizi sevmiyorlar ırkçılık yapıyorlar diye gezinirsin orada. Bir de Türk'ün gücünü gösterelim falan, bizim milletimize bir laf mı atılmış neyin milliyetçiliği bu?


    Beğenmediysen bir daha gitmezsin olur biter.

  • aybeerk A kullanıcısına yanıt

    Ahahahaha. Mehter marşı falan da isteyecek birazdan. Çok doğru yazmışsın. Aldığı hizmeti beğenmeyen, yaygara koparan bir arkadaştan mantıklı bir şey bekleyemezsin. Milli ve yerli duyguları sömürmeye çalışıyor ayrıca. "BİZ TÜRKÜZ, HAYDİ TÜRK OLDUĞUMUZU BELLİ EDELİM! OSMANLI TORUNLARIYIZ" Boş konu silinebilir. @Moderator


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip restoran sahibi olmadığını nasıl ispatlayacaksın?

  • Beni almanyaya götürürsen yüzlerce hesaptan yorum yaparım restorana okey ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 26 Şubat 2022; 11:56:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • japon restoranları hariç asya afrika kültürüne ait retoranlara gittiğnizde ensenize vurmadıklarına dua edin.

  • aybeerk A kullanıcısına yanıt
    Sen olayı anlamadın galiba. Kafanda ki şartlanmış düşünceleri bir kenera bırak ve tekrar oku konuyu . Ben ırkçılığa falan hiç uğramamadım Almanya’da benim yaşadığım yer avrupanın buluşma noktası her ırktan insan var bu yüzden kimse kimseye ırkçılık yapmıyor . Daha kendi şehrinin dışına çıkamamış insanlar neyin ne olduğunu herkesten iyi biliyor . Neyse konuya dönecek olursak ben bahsettiğim şeyde yemeği beğenmediğim için yaygara koparmıyorum. İş yeri çalışanlarının ve yetkilinin gereksiz yere ortada hiç bir şey yokken kaba davranmasından bahsediyorum . Normal şartlarda bir şeyi beğenmezsen aynı tutarda başka bir şey sipariş edersin böylece restorant çalışanlarıda sıkıntıya girmez . Ama böyle bir alternatif sunmadılar bile . Sizin gibi Türkler yüzünden de . Tüccar tüccarı tekke’de toprak toprağı gurbetde ….. diye bir laf çıkmış ortaya .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 26 Şubat 2022; 12:54:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kızarmış çekirge kebabı ile karınca pilavı mı soylediniz menüden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahbeyaz kullanıcısına yanıt
    Burda yaşayınca insan memleketine ve insanına canı gönülden bağlanıyor bu yüzden böyle yazmış olabilirim ama görüyorum ki hissedilen duygu sadece bizim içimizdeki hasretten yoksa bizim insanımızda düşersen bi tekme atarmış meğer.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Rakip restorant sahibi olsam bunun için bu forumdan böyle bir destekte mi bulunurum ? Lütfen mantıklı düşünün biraz . Bahsettiğiniz işler öyle yürümüyor .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle hocam . Bu tarz yorumlar beklenirken yukarıda 2 tane özel harekatcı vatan milliyet diye yorum atıyor . Herhalde terfi alacaklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Hayır kızarmış pilavlı somon salatası . Benim ki
    Güzeldi ama kız arkadaşımınkinde acayip bir baharat vardı ve bunu verelim yeni birşey söyleyelim dedik . Demez olaydık . Acayip sinirlendim olaya bunu fark ettiklerinde yumuşamaya çalıştırlar biraz da yemezler artık .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vietnamlı arkadaşım var almanyaya gelmem için bin euro vermek istedi.
    Ayrıca sen haksızsın wildboys açıklamış.
    Benim puanım 5 knk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim aynı dili konuşmamıza rağmen iletişim kuramıyoruz malesef . Wild boysun dediği yemeği beğenmemiş olabilirsin vs. Evet yemeği beğenmemiş olabilirim zaten bir dahada oraya gitmem ama bakın şurası sizin anlamadığınız yada görmezden geldiğiniz çok önemli bir kısım . AMA BEN BEĞENMEDİĞİM YEMEĞİ GARSON GELİPTE HERŞEY YOLUNDA MI YEMEKLERİMİZ NASIL DİYE SORDUĞUNDA BUNU SÖYLEDİĞİM İÇİN HAKSIZSAM O ZAMAN SİZ ORDA HAKKINIZI SAVUNMAYA SAVUNMAYA KÖRELMİŞSİNİZ ARKADAŞLAR . Ben bunu son derece nazik ve kibar söyledim ama insanların tavrı değişti birden sanki küfür ettim . Yani eğer yaşanılan olayı görseydiniz sizde tilt olup hak verirdiniz eminim .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birgun kizarkadasla Almanyada bir Restorana gittik. Kiz iceri girdi basladi soylenmeye yok burayi begenmedim yok surasi pis vs. Ben acim ve kimsenin nazini cekecek durumdada degilim. Garson geldi siparisi verdik, bizimki basladi nerde kaldi vs cok beklettiler demeye. Ben yine acliktan birsey demiyorum kiza. Yemekler geldi ben afiyetle yedim ama herzamanki gibi guzel degildi gercekten biraz soguktu ve sunum tabaklari yanlisti. Neyse ben bunlara takilan takan biri degilim olabilir hergun insanlar herseyi ayni guzel yapamayabilirler belki bir sikintilari vardir. Neyse bizimki iki lokma aldi berbat yok vs. yok geri ver. Ben buna sus cektim. Onumdekileri yedim, Garson geldi baska istek olup olmadigini sordu kiz birsey diyecektiki Garsona gozune soyle bir bakip sakin isareti yaptim. Yok tesekkurler guzeldi dedim hesabi odedim ve ciktim. Baska sefer gittigimde yemekler yine guzeldi.

    Herseye soylenen birsey begenmeyen kadinlara uyuz olurum hakli bile olsalar bir restoranda gelen yemegi begenmedim triplerine izin vermem buna ragmen bunu yaparsa o hatuna yol veririm. Orda calisanlarda insan ve hersey herzaman iyi olmayabilir. Birkackez kotu bile olsa o yeri herkesin begenmeyecegi anlamina gelmez. Bu konudada yanindaki kiza yaranmaya calisan biri sonucu cikardim. Yemek kotu bile olsa buna izin vermez efendi gibi hesabi oder edebimle ordan cikardim. Orda calisanlar gun boyu insanlar gelip, yemegin tadina bakip begenmedim derse odemeden cikip gitsinler diye beklemiyoar orda ve sizde Gurme degilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Şubat 2022; 13:38:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum Ruh ikizim gibi konuştun. Son söylediğin kıza yaranma durumu yok . Hiç bir zaman kimseye yaranmaya çalışmadım . Ama Açık söyleyeceğim düşündüğün her şeyi bende düşündüm asla kendimi bu duruma düşürmeye müsade etmezdim zaten müsade etmediğim içinde olaylar yaşandı . Ve yanımda yeni tanıştığım biri olsa ben kalkar hesabı öder garsona bahşisi verir kızı orda bırakır ayrılırdım . Bir dahada görüşmezdim . Asla o durumlara düşürecek bir insan değilim kendimi . Ama belirttiğin gibi bunu bende söyledim Almanya’da yaşayan insanlarda hoşgörü diye bir şey yok . Restorant çalışanıda hoşgörüsüzdü yani yoksa konusunuda açmazdım . Ama dediğin gibi her zaman her yerde her şey harika ve kusursuz olacak diye bir şey yok .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt
    Iyide kardes kiz muhtemelen daha once tatmadigi bir yemek soylemis sonrada 5 yasinda cocuk gibi degistir bunu demis. O tip yerlerde var yani bir kez oduyorsun istedigin kadar herseyden yiyorsun oyle bir Asya restoranina gitseydin. Yemek ona gore iyi olmayabilir ama damak tadi bu baskalarina gore guzeldir. Vietnamlilar kabadir hatta Cinlilerde kabalasabilir ayni biz gibiler onlarda Asyali. Almanyada bizim kebacilar nasil ayni Turkiyedeikler gibiyse onlarda ayni Vietnamdaki gibiler. Almanyada hicbiryerde oyle garson iki buklum olup kosturmaz. TR de var bu durum, Valeler kapida bekler filan bu gibi seyler yoktur burda herkes kendi isini kendi gorur. Bende TR de biraz durumu iyi olanlarin garsonlari ezmelerine kucuk gormelerine uyuz oluyorum. Uc kurusluk sey yiyecek diye herseyi sorgulayanlar gordum. Ben TR de restoran acsam
    cogu kizi disari atardim sanirim.

    Benim gittigim kizda yeni tanistigim biri degildi yeni tanistigim kiza sus ceksem masadan kalkardi sanirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

    Forumdan destekte bulunuyorsan %100 kötü niyetli, art niyetli bir insansın. Bu isteğin normal bir insanın yapacağı bir eylem değil.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.