Şimdi Ara

Allah üst komşunun belasını versin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
13
Favori
63.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oooo bi gün balkonda oturuyorum sigara içmek için adamın üst katlardan attığı izmarit küllüğe düştü nasıl tutturdu hayret ediyorum.

    Not*** abartı değil gerçek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muxo

    Benim üst komşum hergün gece evdeki eşyalarının yerini değiştirir. Hiç abartmıyorum. Yapacak bir ugraşları da yok. Ailecek kafayı yemişler. Böyle öküzler için apartmanda ve toplum içinde yaşayabilir veya yaşayamaz gibi bir ruhsat olmalı. Ev alırken de kiralık ev tutarken de bu ruhsata bakılıp tapu veya kira sözleşmesi yapılmalı. Çok şikayetin geldigi topluma adapte olamamış bu öküzlerin bu ruhsatı iptal edilmeli. Anca şehir dışında yaşayabilecekleri noktara yönlendirilmeli. Ben bu fikri cimere yazacağım. Bence tek çözüm bu
    katılıyorum, nasıl ki ticari araç kullanıcıları için psiko teknik belgesi isteniyorsa aynı olay ev alırkende yapılmalı.
    ve bu belge belli aralıklarla yenilenmeli.
  • Ne demis buyuklerimiz!

    Ev alma komsu al!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Kaç kere uyardım hocam olmuyor. Kadın gidiyor mutfağa inadına bişeyleri, düşürüyor bişeyler koyuyor 6 yılın sonunda belediye şikayet ettim. İşe yaramadı ceza keseceğiz dediler yok. Gerekli uyarılar yapılmıştır diyip duruyorlar papağan gibi kimsenin gelip uyarıda bulunduğunu sanmıyorum. En iyisi tehdit vari konuşmak belki işe yarar
    aynısı benim başımda vardı veletleri habire tepinir duvarlara birşeyle vurur parkeleri yerinden söker sonra tekrar dizerdi o derece anormal sesler gelirdi çok kere uyardım laftan sözden anlamadılar ayy öylemi ıyy öylemi her defasında sonuda ben ne yaptım koydum gecenin 4'ü yatak odasının altından takozu kolonla tavanın birleştiği ense köküne balyozla iki koydum bam bam uykularına mermi sıktım adeta sonra ne oldu tabiki adam oldular :) bende çok sürmedi 1 ay sonra taşındım oradan zaten ama içimde ukte kalmadı bildiğin uykularına çöktüm :)))) aşağı gelselerdi ne olurdu açmazdım kapıyı yada açsam ayy öylemi vah vah yapardım herhalde :D




  • benimde alt komşunun versin. gerizekalı beyinsizler köyde nasıl anırıyorsa apartmanda aynılar. yontulmamış bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Eylül 2019; 0:40:36 >
  • Eski oturduğum yerde 2 yıla yakın süre çekmiş biri olarak söylüyorum, çözümü yok. Yalnızca geçici çözümler olabilir. Onun haricinde kavga gürültü tek çözüm, göze alabilirseniz tabi.
  • Bizim üst komşu her gün halı, çarşaf vs. silkeliyor. Annem de zavallı dilinde tüy bitti yapmayın etmeyin her yer batıyor demekten. Bir de pisler inanamazsınız. Bir halıdan bir çarşaftan bu kadar pislik dökülmesi imkansız. Yok inkar ediyorlar biz yapmadık yan binadan gelmiştir vs. Ki gözümüzle görmemize rağmen. Küçük bebeklerinin üstüne yeminler falan. En son bi gün kardeşim aradı ben dışarıdayken. Annem tartışıyor yine üst komşuyla diye. Atladım eve geldim çıktım balkona ana avrat sövdüm. Bağıra bağıra nefesim tükenene kadar. Bunu yaptığım günden beri tek bir toz gelmedi balkona. Artık devam etseydi katil olacaktım herhalde.
  • Sen başına bela arıyorsun onlara düz giderken korkma onlarda düz gider

    Bir farklı versiyonu bize oldu kavga polis dava derken hüküm her iki tarafa hapis cezası fakat ceza ertelendi yani 5 yıl boyunca bir halta karışmaman lağzım

    Avukat yüzüme biri sövse başını ey geç dedi en ufak bir cezada bu cezanıda birleştirip içeri düşersin dedi

    Yandığım konu madem ceza alacam aldığıma deyseydi ya ben ya onlar hastanelik olsaydı

    Adli tıp raporu her iki tarafda çizik mizik verdi

    Hiç tavsiye etmem bu tip olaylara karışmanı

    Adalet inan çok keskin
  • 155'i ara 5 dakikada gelirler.
  • Şeref60 kullanıcısına yanıt
    Hocam en fazla şarteli kapatabilirim. Onu da tekrar açarlar kesin çözüm lazım evinde temizlik yaptırmayacağım bir çözüm şarteli bir kaç kez kapatıp açarsam o zaman evdeki cihazları hasar görür mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 12 Eylül 2019; 1:31:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Valla ayni dertten ben de muzdaribim. Ust komsum tam bir sigara tiryakisi. Ictigi sigaranin tum izmaritlerini balkonuma ve asagi balkonlara firlatiyor. Kac kere kapisina dayandim , biliyorum arkada ama kapiyi acmiyor. Alt kat komsularimizla mektup yazdik. Sonuc degismezse polise bildirecegiz. (Hali hazirda yonetime ilettik)

    Bu olaylar Amsterdam'da yasanmaktadir!
    Adam Türk olabilir
  • Aynı durum bizde de vardı insanca uyardım olmadı, tartıştım olmadı, şikayet ettim gene olmadı. Bende bir iki ay boştum, üst kat ne zaman yapsa gece 3'te 4'te gider zillerini uzun uzun çalar hepsini uyandırır geri gelirdim. Öyle yapınca akıllandılar anca.
  • Beşer katlı iki binadan oluşan mini bir sitenin birinci katında oturuyorum.Bölgedeki en uygun fiyatlı ev diye tuttum 1 yıl önce.Tutmaz olaydım, ilkokul çıktı burası.Son 4 aydır gece çalışıyorum, günlük en 10 az saat mesaim var.Çoluk çocuk gürültüsünden uyku diye birşey kalmadı.Nerden baksan en az 15 tane çocuk var.Yetmiyormuş gibi diğer sitelerden çocuklarda geliyor.En büyüklerini - ki ayrıca çete lideri oluyor - kenara çekip ince ayar verdim."Tamam abi" dese de çocuk bunlar.Uykum bölündükçe gürültüden sinir katsayım artmaya başladı.Görevliye söyledim, "Tamam abim ben ilgilenecem" dedi, ilgilenmedi.Kulak tıkacı bile denedim düşünün uyuyabilmek için.Velhasıl kelam sabrım tükendi ve zıvanadan çıktım.Balkona çıkıp verdim küsküyü çocuklara, çil yavrusu gibi dağıldılar.Birkaç gün çıt çıkmasa da sonradan yine başladı curcuna.Binada hasta insanlar, yaşlılar ve benim dışında gece çalışan insanlar var.Yönetici denen gudubet karıya durumu anlattım, "Ben ne yapabilirim? Benden ne istiyorsun?" diyerek terso yaptı meymenetsiz.Şuan cinnet getirme eşiğine ulaşmış durumdayım.Aşağı inip çocuk kovalamam an meselesi.Elimden bir kaza çıkacak diye de işkilleniyorum.Hayır bir de çocukların suçu yok.En yakın zamanda uzamam lazım bu siteden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teneke1236737

    Aynı sorunu 7 yıldır çekiyoruz ailede, alt katımda oturan öküzler gece 3-4 fark etmez her dakika ses yapıyorlar.Odaların kapısını bilerek sesli kapatıyorlar. Bir de köpek aldılar gece her dakika o havlıyor sıfır uyku çekiyoruz açıkçası. Sizin gibiyim bende Hocam
    Köpek kovan cihazlar var bisikletçiler kullanıyor genelde, bir iki tane alıp köpeğin sesini duyduğunuz yerlerde sabit bırakırsanız belki köpek derdinden kurtulursunuz.
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Şuan yeni yapılmış sitedeyim, dört tane 12 katlı bina: Sanki yan daire ile aynı evde oturuyormuş gibi arada duvar yokta perde var sanırsın... Ufacık ses duyuluyor. Dairelerin ederi 400-500 milyar, özellikle tuvalet banyo kısmını ortak yaşam alanı sanırsın, kör nokta olarak tasarlamışlar sanırım, ufacık çıtırtı duyuluyor... 5-10 daire fazla sıgdırmak için koca binaları böyle yapmışlar... Daha önce böyle bir evde oturmadıgımdan çok tuhafıma gitti... Yeni evde oturacaklar, sakın lüks müş, yeni binaymış deyip aldanmayın, izolasyon kısmını soruşturmadan evi kiralamayın\oturmayın. Allahtan komşularım düşünceli insanlar da gürültü yaşamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 12 Eylül 2019; 3:31:8 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Daha önce duymadım, denemekte yarar var. Teşekkür ederim Hocam.
  • Bizimkide üst kat yaşlı bir çift. Hergün akşama kadar bir eşya çekiştirme sesleri ya kardeşim çekmene birşey diyen yokda altlarına ses yapmayan zımbırtıdan yapıştır öyle çek. Evde bebek yeni uyuyor karı mal gibi birşeyler çekip duruyor akşama kadar. Zaten bina ses yalıtımını söylememe gerek yok ki üst komşunun telefonun tüm zil sesi bizim evde. Adamlar yatak odasında bazen gecec 3-4 e kadar sesli tv izliyorlar. Bebek olmasa gene neyse ama çok batıyor artık ev sahibi ile görüştüm dedim ben bunlar yüzünden taşınacam diye.
  • Bizim komşumuz da geceleri mobilyaları değiştirir çocukları çok ses yapardı gecenin bir vakti düşünmüyorlar uyuyan var mı diye adap edep yok
    Ev sahibi biz onlar kiracı olduğu için evden çıkardık tabii
  • teneke1236737 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, köpek huysuzlanınca bakalım nolcak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.