Şimdi Ara

Alkolü bırakamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alkol ile ortaokul son sınıfta tanıştım lisenin ilk iki senesi hayatsız gibi içiyordum ta ki hastanelik olup çevreme rezil olana kadar. Birkaç kötü olay yaşadım ve bunun artık bana zarar verdiğini anlayıp kendime bir söz verip alkolü tamamen bıraktım, 2 yıldır da ağzıma sürmüyorum. Ama son zamanlarda sürekli aklıma gidip birkaç yudum içmek geliyor, rüyalarıma bile girmeye başladı ve artık kendi içimde savaş vermeye başladım. Bir yanım eskisi kadar olmamak şartıyla ufak ufak iç diyor, diğer yanım da 2 yıldır tuttuğum sözüme sadık kal diyor, kendimle çatışıyorum sürekli. Eğer tekrar içmeye başlarsam sözümü tutamamamın verdiği büyük bir pişmanlık olacak, eğer kendimi tutmaya devam edersem de kafamın içinde sürekli bunun çatışması olacak. Ne yapmalıyım ?



  • yardım alacaksın bu kadar basit. alkol, sigara ve diğer bağımlılıklar yardım almadan geri dönmeyle sonuçlanabiliyor. yeşil ay hattı var. buna benzer ücretsiz hatlara bir bak. psikiyatri de bu konuda yardım eder. bakabilirsin. kolay gelsin

  • Eskisi gibi olmamak kaydıyla içmeyi çıkar kafandan. Tekrar bağımlı olman ilk oluşundan çok daha kolay bir kere içersen hep içersin.

    Alkolü bırakmanı saglayan kötü olayları düşün ve alkolun senin icin bir seçenek olmadigini kabullen artık. Yoksa psikolojik olarak zayıf olduğun ilk an koşacaksın alkole
  • Bir yudum bile içersen devamı gelir onun. Az az içmekle durmazsın yani, 1 hafta az az içersin sonra aynı tempodan devamke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 19 Eylül 2021; 12:53:32 >
  • 2 yıldır içmemişsin. İçme işte. Ben bırakalı 10 yılı geçti.

  • cormen kullanıcısına yanıt
    Deniz kenarına oturup birkaç yudum viski yudumlamak istiyorum hocam çok canım çekiyor, dışarıya çıktığımda, markete falan gittiğimde içkileri görünce içim gidiyor. Ama buradan biraz motivasyon aldım kendimi tutmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.