Şimdi Ara

'Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış-Takas-Paylaşım' Bölümü Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
17
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • || Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü Kuralları ||


    1-) Forum Anlaşması* forum genelinde olduğu gibi 'Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü'nde de geçerlidir.

    2-) Bu bölümde yalnızca çek/kupon satışı yapılabilir. Ürün satışları için İkinci El* bölümü tercih edilmelidir.

    3-) Bölüm temasına aykırı açılan soru başlıkları yayından kaldırılacaktır.

    4-) Konu başlıkları mümkün olduğu ölçüde konuda belirtilen ürün ve fiyatı hakkında bilgi verecek şekilde yazılmalıdır. Dikkat çekeceği düşünülerek başlığa ilgisiz kelimeler yazılmamalıdır. Ayrıca alım/satım işlemi tamamlandığı takdirde konu başlığına son durum hakkında bilgi eklemek sizlerin lehine olacaktır.

    Örnek konu başlığı şablonu aşağıdaki şekilde olabilir;
    SATIŞ - DH'de Geçerli %25 İndirim Çeki - 25 TL

    Örnek satış sonrası şablonu aşağıdaki şekilde olabilir;
    SATILDI - DH'de Geçerli %25 İndirim Çeki - 25 TL

    5-) Referans kazanç amaçlı link ve link kısaltma servisi ile kısaltılmış linklerin konu/mesaj yoluyla paylaşılması yasaktır. Bu tip linkler içeren mesajlar/konular silinecek ve gerektiği takdirde uyarı puanı verilecektir.

    6-) Satışı gerçekleştirilecek kuponların/çeklerin fiyatları belirtilmiş olmalıdır. Teklif almak amaçlı açık arttırma vb. ilan açılamaz.

    7-) Yanıltıcı, konu içeriği ile uyumsuz başlık oluşturmak yasaktır.

    8-) İçeriği boş konulara rastgele zamanlarda silmek suretiyle işlem yapılabilir.

    9-) İlan içerisinde konuyu açan üye haricinde başka bir üyenin mesaj yazmak suretiyle ilan vermesi yasaktır. Bu tip mesajlar silinecek ve gerektiği takdirde uyarı puanı verilecektir.

    10-) Satışı gerçekleştirilecek kuponların/çeklerin ilgili firmaların talebi doğrultusunda ilanlar haber vermeksizin yöneticiler tarafından silinebilir.

    11-) Birden fazla çek/kupon satışı söz konusu olacaksa tek bir konu altında toplanabilir. Her çek/kupon için ayrı ayrı başlık açılması durumunda 24 saat kuralı devreye girecektir. 'Alınık' ve 'Satılık' alt forumlarında 24 saat içerisinde her bir bölüme 1'er olmak üzere 2 konu/ilan açılabilir ve güncellenebilir.

    12-) Konu içerisinde özellikle fiyat hususunda; tartışma çıkartmaya yönelik, kışkırtıcı, rencide edici, hakaretvari mesajlar yasaktır, kaçınılmalıdır.

    13-) Sıcak Fırsatlar* bölümünde açılmış olan çek/kupon içerikli konular zamanla konunun akışına göre yöneticiler tarafından 'Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü'ne taşınabilir.

    14-) Bölümde Netflix, Spotify vb. uygulamaların deneme hesaplarıyla yapılan satışlar yasaktır. Tespit edilmesi halinde mesajlar/konular silinecek ve gerektiği takdirde uyarı puanı/uzaklaştırma verilecektir.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.