Şimdi Ara

ACİL SATILIK - STEAM DECK 512 GB + 1TB SSD ( Statik poşetinde )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ACİL SATILIK - STEAM DECK 512 GB + 1TB SSD ( Statik poşetinde )

    Arkadaşlar ürünü 1 hafta kullandım o 1 haftanın da her günü kullanmadım kullandığım günlerde taş çatlasın 1 saat kullanmışımdır fark ettim ki oyun oynamaya hiç vaktim yok ve işim gereği yatırım yapmam gereken bir durum var elimdeki bir çok şeyi satıyorum bununla beraber artık hangisi ilk giderse 30-40 bin lira çıkarsa bunu satmam ama belki daha hızlı satılır diye bunu da koyuyorum hiç bir problemi yok full kutusu her şeyi duruyor mührünü kestim ama onu bile atmadım isteyene yapıştırır sıfır gibi yollarım :D



    EK olarak 1TB SSD de sipariş vermiştim gelmedi daha gelince belki takmam bekletirim onunla birlikte yollayabilirim isteyen olursa SSD'ye verdiğim paraya direk veririm kar etmek gibi bir derdim yok Steamdeck de bu fiyata geldi zaten.


    Fiyat: 18.000



    EK olarak dolap hesabımdan da ulaşabileceğiniz 1TB WD SSD getirtmiştim ama Steamdeck i satmayı düşündüğüm için onu takmadım statik poşetinden bile çıkarmadım onuda satıyorum bilginiz olsun. fiyatı 3000TL dir.



    ACİL SATILIK - STEAM DECK 512 GB + 1TB SSD ( Statik poşetinde )


    ACİL SATILIK - STEAM DECK 512 GB + 1TB SSD ( Statik poşetinde )


    ACİL SATILIK - STEAM DECK 512 GB + 1TB SSD ( Statik poşetinde )







    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Yoruma kapalı mı? Kusura bakmayın da en doğal hakkım yazmak yazabilmek. Kirletmek değil amacım neyin nasıl kaça alındığını bildiğim için oraya not düşüyorum diyelim. Zaten bu düşünceler yüzünden ikinci el araçlar sıfır fiyatlarını geçti :) sizde haklısınız Türkiye burası değil mi. İyi satışlar dilerim.
  • takip..

  • Bana göre aşırı pahalı ( ben 64 lüğünü 7500 e aldım 512 likte 11500e geliyordu sanırım) ama geçen bir arkadaş burada 64 lüğü hafıza kartı ve çinden bir dock ile 17 ye sattı yani uygun duruyor o deck e göre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sana göre pahalı ise. Görüşün sende kalsın adamın ilanını niye kirletiyorsun. Burası satış bölümü, senin fikirlerinin paylaşılacagi yer başka bir yer



    Böyle yapınca ne anlıyorsunuz , enterasan adamlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Yoruma kapalı mı? Kusura bakmayın da en doğal hakkım yazmak yazabilmek. Kirletmek değil amacım neyin nasıl kaça alındığını bildiğim için oraya not düşüyorum diyelim. Zaten bu düşünceler yüzünden ikinci el araçlar sıfır fiyatlarını geçti :) sizde haklısınız Türkiye burası değil mi. İyi satışlar dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.