Şimdi Ara

ALINIK OTOMATİK ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMLAR EŞİME OTOMATİK BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 25 BİNE KADAR ARAÇ OTOMATİK OLSUN BAGAJI BEBEK ARABASI SIPACAK KADAR OLSUN BURSADAYIM VARSA SATAN ARKADAŞLAR TEMİZ KAZASIZ ARAÇ TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkpala -- 16 Şubat 2012; 16:04:17 >



  • Konu Güncel Tekliflerinizi bekliyorum
  • 2003 Zafira Elegance -112.000 km'de 1.8 Motor, otomatik vites. Bagajı inanılmaz geniş. 7 koltuk olabiliyor. Çoğu kişi LPG taktırıyor ama ben taktırmadım - kapalı garaja girilmiyor vs. diye.

    Kazasız, boyasız. Alındığından beri yağını bile serviste değiştirdim. 4 kar lastiğini de vereceğim. Çeşitli yerlerinde cizikler vs. var. Almayı düşünürseniz fotolarını gönderirim.

    Biz de çocuğumuz olduğunda aldık. Bebek arabası, mama sandalyesi, oyuncaklar vs. yükleyip geziyorduk. Bagajının neler aldığını görseniz şaşırırsınız.

    Ankara'dayım. 24.000 TL'ye veririm

    Ayrıca sonradan Cruise Control, Park sensörü ve karter koruması taktırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemdincer -- 20 Şubat 2012; 10:56:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkpala

    SELAMLAR EŞİME OTOMATİK BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 25 BİNE KADAR ARAÇ OTOMATİK OLSUN BAGAJI BEBEK ARABASI SIPACAK KADAR OLSUN BURSADAYIM VARSA SATAN ARKADAŞLAR TEMİZ KAZASIZ ARAÇ TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM?

    merhaba.bende aracımı değiştiricem acelem yok ama tavsiye edeceğim honda eski kasa city ler var otm. bende eşime aldım aynı senin durum anlayacağın.kullanması çok rahat ama daha çok ben kullanıyorum ben biraz deli kullanırım diye arabayı düz vites almak için satıcam havalar düzelsin çocuğu eşimde çalıştığı için anneannesine götür getir için kullanıyoruz ama istediğim rakam size uyarsa hemen satabilirim...İlan yok ama kabaca özellikleri 73 binde 2008 1.4 motor otm şanzıman(.cvt 7 ileri)son fiyatım 24500 tl.borçsuz harçsız istanbuldayım .ilgilenirsen resim vesaire gönderebilirim.Allah iyilerle karşılaştırsın. isarkadasi@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsin ..İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.