Şimdi Ara

Alındı! İki monitör arasında kaldım, sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Monitör bakıyorum şu sıralar ve bu monitöre denk geldim. Aslında bu fiyatlara çıkamam ama almışken bir kez alayım ömürlük olsun istiyorum monitör sonuçta. Oyun, dizi-film ve kodlama için kullanılacaklar. Bu monitör hakkındaki görüşlerinizi ve buna denk maksimum bu fiyata başka önerileriniz de varsa bekliyorum.


    Teşekkürler.

    https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/

    Edit: Ek olarak da bu monitörü de buldum aynı fiyat aralığındalar, ne diyorsunuz bu ikisinden hangisi alınmalı ve kaliteleri nasıldır sizce?
    https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-8-xg2405-full-hd-1ms-144hz-ips-panel-gsync-freesync-gaming-monitor.html



    Sonuç: ASUS TUF GAMING VG249Q Monitörü aldım Vatan'dan 1835 TL'ye. ViewSonic XP2405 alma niyetiyle gittim ama oradaki arkadaş, eski seri olduğunu söyledi ve siparişle getirtecektim ama beklemektense ve Display Port kablo çıkmadığı için 2 modelde de XP2405 yaklaşık 2 bin liraya mal olurken, benzer özelliklerdeki Asus Monitörü -kutu içerisinden DP kablo çıkmıyor, Hdmi 1.4 kablo çıkıyor- ek DP kablo ücreti dahil Toplam 1900 TL'ye almış oldum. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Fiyatına göre beklentimi fazlasıyla karşıladı. Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. Ölü piksel, ghosting, titreme, ışık sızması yok. Üşenmezsem belki inceleme paylaşırım ama çalıştığım için pek sıcak bakmıyorum, moduma bağlı. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir.

    Ürün linki:https://www.asus.com/tr/Monitors/TUF-GAMING-VG249Q/

    Ek olarak şöyle bir teklif yaptılar bana, +200 küsür lira ücretle +3 yıl garanti teklifi yaptılar, gereksiz bulduğum için kabul etmedim ama bu 3 yıllık garanti bittikten sonraki ek 3 yıllık garanti içerisinde cihaz arızalanır, ölü piksel vs çıkarsa ücretsiz onarım, sıfır ürün ile birebir değişim ya da ücret iadesi yapıyorlarmış bu şekilde. Bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 21 Ağustos 2020; 22:25:17 >







  • Sonuç olarak ikisi de aynı paneli kullanan benzer özelliklere sahip monitörler. Ben 24g2u kullanıcısı olarak monitörümden memnunum dediğin amaçların hepsine hitap edebilecek bir monitör. Sadece şunu bilmeni isterim siyah renklerde ips biraz zayıf kalır. Film izlerken aklımda bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G-Sync ekranların panelleri daha kaliteli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Üst seviye oyuncuysanız, monitörlerin ikisinin de 1ms olmayadığını kabul ederek alışveriş yapın da. 10ms falan oluyorlar genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Griffith

    G-Sync ekranların panelleri daha kaliteli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Üst seviye oyuncuysanız, monitörlerin ikisinin de 1ms olmayadığını kabul ederek alışveriş yapın da. 10ms falan oluyorlar genelde.
    Orası öyle elbette de daha fazla çıkamam, aslında 600 liradan fazla vermek istemiyorum ama tek seferlik alıp işi kökünden çözmek istiyorum, şimdilik yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkyener

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler ama keşke konuyu okusaydın. Kalın harflerle alındı diye yazmıştım. 2k'yı özellikle tercih etmedim, çünkü mevcut sistem 2k'da oyun oynatacak kadar güçlü değil, ek olarak bu indirim bugün başlamış dün yoktu ve o fiyata da çıkamam zaten. Yine de teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkyener

    Bu mesaj silindi.
    Hala alma diyor, arkadaş neye ihtiyacım olduğuna sen mi karar veriyorsun ve parasını sen mi ödüyorsun? Blok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.