Şimdi Ara

[ALINDI] Clio 4 icon (Hoparlor, anfi, subwoofer(belki) onerisi (Dusuk butceli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yeni aldigim clio 4 icon aracimin sesini gelistirmek istiyorum. Ses sistemleri konusunda hic bilgim yok, nerden baslamali bilmiyorum.

    Beklentim ise yeri gogu inletmek degil ama ara sira da olsa sevdigim sarki cikinca bass i hissedip kulagimi doyurmak istiyorum.

    Bunun icin subwoofer gerekli mi, yoksa tivitir, anfi ve hoparlorle bu is cozulur mu?

    Ornek verecek olursam sirket aracim olan accent blue da muzik dinlemek oldukca keyifli, benim beklentim ise ondan 2-3 tik daha fazla bass hissetmek.

    Ayrica aracin bagaji zaten cok genis degil, her zaman olmasa da ara sira ailemle bir yerlere gidince bagaj lazim olacak, tani subwoofer olacaksa da abarti olmamali.

    Bilmedigim icin net butce de belirleyemiyorum. 300-500 e halledebilcek olsam gozum kapali alirim ama butceyi arttirmam gerekirse biraz dusunmem gerekiyor. Sizden ricam bu dogrultuda ornek linklerle oneride bulunabilirseniz cok sevinirim.

    Edit;

    Benim tek ricam


    Marka, model, watt gucuve anfi icin kanal belirterek;

    1) amfi
    2) Hoparlor (sadece one 2 tane yeterli mi, arkadakilerin degismesine gerek var mi)
    3) Tweeter
    4) subwoofer

    Hatta bazi ikinci el ilanlarda bass icin ayri bagimsiz bir dugme gordum (benim teybim yeterli olmazsa, onu kullanamaz miyim?)

    Edit: Birkac gun once asagidaki tesisati taktirdim, memnunum.


    Mid ve subwooferlar ilandaki:http://www.atakantuning...ll-Pioneer,PR-1234.html

    Amfi:http://www.atakantuning...tt-Oto-Amfi,PR-571.html

    Yardim ve onerileriniz icin tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 26 Eylül 2016; 20:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • maalesef bütçe artması lazım
    Ben de senin gibi düşündüm 600 TL harcadım montaj hariç ( GETZ )
    kişiye göre değişmekle beraber binenler beğeniyor
    yüksek seviye bir teyp min 400 TL + yanına 1 takım min 50 W RMS mid takımı alman lazım
    nerden baksan 700 TL gibi bir fark var


    Veya sony anfili teyp ( 900 TL ) alabilirsin, aracın kolonlarından daha iyi ses gelir


    http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/sony-mex-xb100bt-4x100w-dahili-amfili-oto-teyp-P120132074

     [ALINDI] Clio 4 icon (Hoparlor, anfi, subwoofer(belki) onerisi (Dusuk butceli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Eylül 2016; 23:45:16 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Hocam dokunmatik ekranli teybi sokup kucuk teyp takmak istemiyorum (gorsel olarak ve kullanis olarak)

    Atakantuning umraniye de komple setler var (sony ve pioner gordum)

    450 ve 750 TL arasi. Yalniz forumlarda orayi pek tavsiye etmiyolar.sifir yerine 2. El tavsiye ediliyor ama ne alacagimi/arayacagimi bilmedigim icin elim kolum bagli. Ufacik bilgi icin bir suru konu okuyorum(vaktim oldukca)

    Belki de iyi ya da kotu ordaki 450 TL lik komple sistem benim beklentimi fazlasiyla karsilayacak. Ama ornek veriyorum 3 aysonra dur su subwoofer in daha buyugunu aliyim dedigimde anfiye/teybe uymayacaksa verdigim para cop olcak (eger elimde kalani 2. El olarak satamazsam, ki satamam. Bu konuda iyi degilim)

    Yani beklentim kaliteli muzik, guclu bass olarak baktigimda 5/10 seviyelerinde. Belirttigim butceyle 8/10 veya 9/10 gibi bir sey hayal etmiyorum zaten.

    Benim tek ricam


    Marka, model, watt gucuve anfi icin kanal belirterek;

    1) anfi
    2) Hoparlor (sadece one 2 tane yeterli mi, arkadakilerin degismesine gerek var mi)
    3) Tweeter
    4) subwoofer

    Hatta bazi ikinci el ilanlarda bass icin ayri bagimsiz bir dugme gordum (benim teybim yeterli olmazsa, onu kullanamaz miyim?)

    Bir de bugun atakantuning i aradim, aracimin marka modelini soyledim. Orj. Hoparlor 13 cm, 16 liklar oluyor mu dedim. Evet yapiyoruz dediler. (Arti ucret vs var mi diye sordum, sadece montaj ucreti 100 TL baska ucret yok dediler)

    Hic konu acmadan gidip almama sebebim ise, bu forumda ve baska yerlerde orayla ilgili olumsz yorumlar okudum, urunler orj degildir, arizali cikiyor, dandik oluyor va diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakan ın müşteriye davranışlarından ve özensiz işçilikten yakınıyorlar
    Yaptıkları işin de arkasında değiller

    Ben bu tarz yorumlar okudum
  • Arkadaşım galiba ne istediğini anladım. Accent era ve blue ile çok uzun kilometreler yaptım. Ses sistemi gümbür gümbür. Fabrika çıkışı b sınıfı bir araç için çok iyi bence. Malesef clio da aynı şey geçerli değil. Ses seviyesi iyi ancak kalitesi düşük. Özellikle bass sesleri zayıf kalıyor. Sana iki farklı önerim olacak.

    Bu ses sistemi işlerine ilk önce megane 2 aracımda başlamıştım. Kapılarda 4 fabrika çıkışı hoparlör ve önlerde de 2 adet tweeter vardı. Bass sesini ya duymuyordum ya da bass levelini yükseltince, teypin sesini yükseltince ses bozuluyordu. Ben de şöyle bir uygulama yapmıştım. Amfi dönüştürücü, 4 awg cadence kablo seti, jameson usa6040 amfi ve kutulu jbl gt5 subwoofer aldım. Teyp bass level "0". Tiz level "+7". Amfiyi köprüyelip subwooferı sürdük. Teyp bass leveli 0 yaptığımız için orjinal hoparlörler sesi bozmuyor ve olabildiğince net ses veriyordu. Bass sesleri de wooferdan alıyorduk zaten. Ortalığı yıka yıka gidiyorduk. Tabi bu beklentilerle de alakalı bir durum ama o zaman için on numara sistemdi benim için. Ses sisteminden çok fazla anlamayan herkes de beğeniyordu, hatta bassı fazla bile buluyorlardı. Bence sen de çok fazla beklenti içinde olmayan ancak biraz olsun bass sesi duymak isteyen o gruba dahilsin.

    Benim sana önerimde iki şekilde olacak. İlk önerim,orjinal ana üniteye amfi bağlaman için amfi dönüştürücüye ihtiyacın olacak. Ses sistemi bağlayan yerlerde 50 tl fiyat çekerler. Ancak aynı ürünü internetten 20 tlye bulablirsin. 4 awg cadence kablo seti alırsın, o da zaten 70-80 lira birşey. Bir tane 4 kanal amfi. Bir adet subwoofer. Amfin 4 kanal stereo olsun köprüyelip wooferi beslersin. Aslında woofer, mono d sınıfı amfilerle beslenir ancak bir süre sonra ses sistemini geliştirmek istersen; kapılara filan component bağlatmak istediğinde aynı amfiyi kullanabilirsin. İleriye dönük olur yani.

    Woofer seçimi sana kalmış. Bütçene, bagajda kapladığı yere ve kulağına göre seçim yapabilirsin. Piyasada sayısız boyutta ve güçte woofer var. Portlu ve portsuz kutuda tamamiyle senin müzik zevkine kalmış. Ama bagajda az yer kaplasın diyorsan portsuz kutular çok daha küçük olur, tercih senin. Ama markasız çin malı ürün alma. Bilindik markalardan şaşmamak gerekiyor. İkinci el piyasasında çok temiz, uygun fiyatlı ürünler bulabilirsin. Amfi ve wooferların üzerinde yazan 1000 2000 3000 watt yazan değerlere aldanma. Rms watt değerlerini dikkate al. Daha gerçekçi değerlerdir.

    İkinci önerim ise şu şekilde: Bagajına aktif (kendinden amfili) subwoofer taktırıp kullanan ve çok memnun olan da var. Bu ürünlerin içinde kabloları vs. herşeyi mevcut. Amfi dönüştürücü olmadan direk orjinal teype hoparlör çıkışlarından bağlanabiliyor. Aracın içine istediğin yere kablolu uzaktan kumandasını bağlatıp bass ayarlarını yapabiliyorsun. Hemen elinin altında oluyor. Hatta bagajı tamamiyle kullanmak istediğinde subwooferin soketini söküp kolayca bagajdan çıkarabiliyorsun. Bagajda da yer açılmış oluyor.

    Seçim tamamiyle sana kalmış. Benim nacizane tavsiyelerim bu yönde. Bunun sebebi de hem düşük bütçe ayırmak istemen hem de accent bluedan bir kaç tık daha iyi olsun demendi. Yoksa tavsiyem çok daha farklı olurdu. Yeni ana ünite, çok daha büyük akü, hatta ikinci akü, daha güçlü alternatör, ses işlemcisi, 2-3 yollu componenetler, bagaja subwooferlar, stereo ve mono amfiler, araç ses yalıtımı.... böyle uzar gider. Bu işler bütçeyle ve beklentilerle alakalı. Ve inanılmaz çok ayrıntı var ama mükemmel ses yok. Bu işin sonu hiç yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgyvercan -- 20 Eylül 2016; 2:29:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macgyvercan M kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    İkinci el aynı paraya daha kaliteli ürün alabileceğim söyleniyor ama ikinci ele güvenemiyorum + sıfır aldığımda k.kartına taksit yapabileceğim için bütçemi zorlamayacak.

    Size zahmet olmazsa aşağıdaki sıralama için birkaç örnek link atabilir misiniz?

    1) anfi dönüştürücü
    2) anfi
    3) hoparlör (mid takımı + gerekiyorsa tweeter)
    4) çok büyük olmayan subwoofer)

    Müzik bilgimi şöyle açıklayabilirim. Evimdeki bilgisayarıma 5 sene önce logitech x230 2+1 aldım. İlk aldığımda sesi inanılmaz doyurucuydu. Hala da yetiyor. Biraz daha arttırabilirim ama lükse kaçar ve şuan için ihtiyacımı karşılıyor.

    90 TL'ye almıştım ama gerçekten o zamanki bütçeme ve geçen yıllara baktığımızda gerçekten hiç pişman olmadığım bir üründü.

    Araç ses sistemi için de aynı güzel kararı vermeye çalışıyorum.

    (Aracı da 2 hafta önce uzun araştırmalar sonucu aldım ve ses sistemi dışında çok şükür çok memnunum)
  • O halde sistemi şu şekilde kuracaksınız. Ana ünite kalacak. Ana üniteye amfi dönüştürücü takılacak. 4 awg kablo seti alacaksınız. Bir adet stereo 4 kanal amfi. Arka kapı hoparlörü teypten beslenecek. Ön kapılara bir çift komponent takılacak. 4 kanal stereo amfinin iki kanalı ön kapılardaki componentleri besleyecek. Amfinin diğer iki kanalı ise köprülenip subwoofer beslenecek. Herkes böyle başlıyor zaten.

    Kablo setini 4 awg almanızı özellikle öneriyorum. Hem amfinizi daha rahat beslersiniz hem de bir süre sonra ses sisteminize mono amfi gibi bir ilave etme durumunda problem yaşamazsınız. Cadence 4 awg set de çok kaliteli sayılmaz ama her türlü iş görür.

    Amfi dönüştürü:

    http://m.n11.com/oto-anfi-cevirici-magicvoice-P127755593?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwvIO_BRDt27qG3YX0w4wBEiQAsGu3eevy8W7pQOcAcNZoQpQbZheLlS-VITwPrJfqJwtu3jkaAkev8P8HAQ&gclsrc=aw.ds


    Kablo seti:

    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-aksesuar-3000-watt-4-awg-kalin-cadence-kablo-seti-277858796/detay


    Amfi, subwoofer ve component önerisi yapmak istemiyorum aslında. Çok tecrübeli sayılmam. Sizin yerinizde olsam forumlarda bu tarz öneriler fazlasıyla mevcut, hem de kullanıcılar deneyimlerini de yazıyorlar. Biraz araştırmak gerekiyor sadece.

    Yanlış yönlendirmede bulunmak istemem. Ama ben olsaydım bütçeyi biraz daha arttırır. 5-6 kanal bir amfi alır. Ön kapılara component, arka kapılara coaxial, bagaja da subwoofer ve tüm bunlarıda aynı amfiden besleyip güzel bir sistem kurardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macgyvercan M kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkur ederim, yavas yavas bilgiler zihnimde toparlaniyor. (Bura disinda face te elektronik gruplarina vs. de yaziyorum, konusuyorum)

    Kablo ve donusturucu bunlar olsun tamam.

    Component hoparlor (okudugum kadariyla). Mid-bas-tiz sesi veren yani 3 yollu dimi?

    Sanirim bana en uygunu bu. Cunku cevremde arabasinda sistem olan arkadasim yok ama birkac sene once bir arkadasimin arabasina binmistim, galiba sadece subwoofer takmisti. Muzikten bagimsiz gibi (gecikmeli gibi) arkadan gumburtu geliyodu sadece.

    Component olursa daha doyurucu ve dolu dolu olur sanirim?

    Yalniz su kismi anlayamadim. Clio 4 un hoparlor yuvalari 13 cm lik denmisti, 16 lik olmuyor denmisti. Clio 4 anakonuda 16 cm olur dediler yanlis hatirlamiyosam(ufak bir mudahaleyle)

    Bugun atakantuningi aradim sordum, yok 16 olmaz 13 cm takilir, zaten aralarinda ciddi fark yok gibi bir sey dedi.

    Bu konuda bir oneriniz olur mu? 13 cm yeter mi yoksa duzgunce 16 yapacak bir yer mi arastirsam? Ya da yanlis bildigim/anladigim bir sey mi var?

    Acaba bizim xbass basliklari yuzunden mi 13 luk dediler? O basliklar takilmasa, yeni alinacak 16 cm hoparlorun normal basliklari takilsa olur mu? (Sadece tahmin yurutuyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kapılara component taktırırsanız, amfiyle de besleyeceğiniz için orjinal hoparlöre göre daha kaliteli ve yüksek ses duyacaksınız.

    Componentler 2 veya 3 yollu oluyor. Sizin kullanacağınız 2 yollu. 3 yollu olanlar biraz el yakar ve daha kaliteli sistemlerde kullanılır. Sizin kullanacağınız 2 yollu componentlerde woofer ve tweeter var. Woofer demem sizi aldatmasın, aslında bu hoparlörler mid sesleri yada şöyle söyleyeyim orta frekanstaki sesleri verirler. Bass ve tiz sesleri vermezler. Tiz sesleri tweeterdan alıyoruz zaten.

    Ön kapılara 13 cmlik hoparlörler uygun. Ama uygun bir işçilikle 16 cmlik olanlar takılabilir. Çünkü yapısı itibariyle portlu bir kabin içine takılmış hoparlörler. Bu kabinin 13 cmlik yuvası 16 cmliklere uygun hale getirilebilir. Biraz işçilik istiyor sadece. 16 cmlikler ise 13 cmliklere göre daha gövdeli çalar. Daha nettir sesleri. ( tabi aynı markanın aynı serileri için söylüyorum bunu. Esasen çoğu 16 cmlikten çok daha kaliteli çalan 13 cmlik mevcut. )

    Son olarak; ben olsam xbass kapakları sökmezdim. Hem orjinal görüntüyü bozarsınız, hem de pek estetik duracağınız sanmıyorum.

    Fikir vermesi ve daha anlaşılır olması açısından ön kapı hoparlörünün fotoğrafını ekliyorum.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     [ALINDI] Clio 4 icon (Hoparlor, anfi, subwoofer(belki) onerisi (Dusuk butceli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgyvercan -- 20 Eylül 2016; 23:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macgyvercan M kullanıcısına yanıt
    Bugun butun aksamim sistemlere bakmakla gecti. (forumlar (donanim ve reno fan clup) sahibinden, faceteki 5-6 tesisat grubu ve hepsi buradadaki sistemler)

    Bir konuda onlere 2 yollu mid taktiklarini tiz sesini cok oldugunu (iyi ki de tweeter takmadigini) belirtmis bir kullanici. Genel olarak da onlere mid takilirsa tweeter a gerek yok denmis.

    Kafam oyle karisti ki yazacagimi unuttum.

    Hocam nolur bi yardimci olun.

    Soyle bi celiski var;

    Sifir alirsam taksitli alabiliyorum, butcemi zorlamiyor

    Ikinci el alirsam ayni paraya cok daha kalitelisini alabiliyorum ama bu seferde taksit yapamiyorum.

    Yani oyle bir dengelemeliyim ki, ornek veriyorum bu ay max 300 nakit verip kalani taksitlendirebilecegim bir sekilde yapmak istiyorum. Ya da disimi sıkıp birkac ay birikim yapip hepsini ikinci el alacagim.(tabi bunu yaparken bir dezavantaj da belki aylarca muzik zevkinden mahrum kaliyor olacagim)

    Ama hala marka, model netlesmedigi icin karmakarisigim. Tam bekliyim diyorum, 1 saat sonra yarin aksam gidip atakan tuninge taktirayim diyorum :D

    Surdaki komple sistemlerden hic biri f/p urunu olmaz mi?

    http://www.atakantuning.com/Komple-Setler,LA_257-2.html#labels=257-2

    Ilk basta 450 likleri dusunmustum ama taksitli olursa 750 likler de benim icin uygun. Onemli olan sistemin benim ihtiyacimi karsilayip karsilamayacagi. Her ne kadar bu isin sonu yok dense de ben aldigim bir urunu yillarca kullanirim, yani bu sistem arabayi inletiyorsa, "dur ben mahalleyi de inleteyim" diyerek bir ust seviyeye cikarmak istemem.

    Ozet;

    Yarin aksama kadar kararim degismezse atakantuninge ugramayi dusunuyorum. En tedirgin oldugum konu da subwooferin bagaji ne kadar daraltacagi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 21 Eylül 2016; 0:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Mid tiz olayını anlamadım. Tweeterları taktırmadan tiz sesleri nasıl duyacaksınız. Tweeter kullanmadan olmaz ki. Taktırdığınız componentin tweeterları sizi rahatsız edecek kadar tiz ses veriyorsa, siz de teypten tiz ayarını düşürürsünüz olur biter.

    Galiba en iyisi sizin atakan tuning veya benzeri bir yere gitmeniz. Onlar sizi zaten yönlendirecektir.

    Subwooferın bagajda fazla yer kaplamasını istemiyorsanız portsuz kapalı kapalı kabin tercih edin. Şöyle bir örnek vereyim: jbl 30 subwooferların fabrika kabin litre önerisi portlu kabin için 50lt, kapalı kabin için 28 litredir.

    Kablonuz 4 awg olsun.

    Amfinizin çıkış rms gücü hoparlörünüzden düşük olmasın.

    Fırsatınız olursa da hoparlörü dinleyip seçim yapın. Sizin için bir hoparlörün kalite göstergesi, hakkında yapılan yorumlar veya üzerinde yazan sayısal değerler değil; kulağınızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macgyvercan M kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler arastrmaya devam ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Araştırmaya devam ettikçe kafanız iyice karışacak. Tabi bu çok normal. Piyasada ürün çeşidi sonsuz. Bu ürünlere yapılan yorumlarda. Kimisi için mükemmel ses ve tonlama veren hoparlör,bir başkası için berbat ses verebiliyor. O yüzden en iyi kararı dinleyerek verebiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgyvercan -- 21 Eylül 2016; 13:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macgyvercan M kullanıcısına yanıt
    Atakantuning e dinleyip deneme sansimiz var mi diye sordum, yok dediler. Mediamarkt veya teknosa da gordum gibi sanki ama acik alandaki sesle arabadaki ses nasil kiyaslanabilirki?

    Bugun arabanin bass-tiz ayarlariyla oynadim ses biraz daha duzeldi gibi. Hatta yorgunluktan midir bilmiyorum, yarim saat sonra kafam sisti kistim sesini.

    Acaba subwoofer olayina hic girmesem sadece kaliteli 3 yollu hoparlor mu alsam diye dusundum.

    (Ama onlarin da tam verimli olmasi icin ille de anfi gerekiyor sanirim)

    Ilerde iyi bir sistem yapana kadar 200-300 TL yi hibe etmeek mantikli mi?

    Edit: Goruldugu uzere yine karar degistirdim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 21 Eylül 2016; 19:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen tesisat olmadan açılan sesle kafan şiştiyse SW veya anfi işine girmeden
    mid takımı alsan işini çözer ama 16 cm lik olmalı
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Ne onerirsiniz? Mid takimla component farki nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende önlerde mid takımı
    Arkada coaksiye yani 5 yollu var
    Mid in sesleri çok daha kaliteli
    Mutlaka mid takımı almalısın
    önlerde JBL 3508C 2 ohm var
    arkada sony 4 ohm var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Eylül 2016; 17:10:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sing_a_song

    Ne onerirsiniz? Mid takimla component farki nedir?

    Fark yok, aynı şey. Kolon-hoparlör, tiz-tweeter, bass-woofer gibi.

    Mid aslında orta frekans sesleri üreten hoparlöre denir. Tam adı da "midrange"dir. Ama toplumumuzda componentlere mid, mid bass, mid tiz gibi de isimlendiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgyvercan -- 23 Eylül 2016; 0:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkac gun once asagidaki tesisati taktirdim, memnunum.

    Mid ve subwoofer ilandaki:http://www.atakantuning...ll-Pioneer,PR-1234.html

    Amfi:http://www.atakantuning...tt-Oto-Amfi,PR-571.html

    Yardim ve onerileriniz icin tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 26 Eylül 2016; 22:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio ses sistemi konusunda ne kadar dandik bir araç çok pişman oldum nette bilgide yok bu araca ne olur ne olmaz bikac konuda sadece orjinal duble ekranla ceviricili en kral anfiyide kullansan beş para etmez ses alındığı high level inputlu bir anfi ile kullanılması gerektiği ben şimdi morel tempo ultra 602 kompenant 1 aded 2 yollu sağlam bir anfi ile besleyip mono bir anfi ile 25 lik woofer atıp soft kaliteli bir ses almak istiyorum ama uyar mı uymazmı olurmu hicbir bilgi yok tesisatcılarada telefon ettim birkaç yere nette tavsiye edilenlere onlardanda kesin bir ses yok tövbe son renault alışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.