Şimdi Ara

Alınan pc de linux işletim sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu aralar gaming laptop arastırıyorum ve çoğunda linux yada windows 8 işletim sistemi olduğunu görüyorum. Fakat benim kullanmak istediğim Windows 7. Windows 8 kullanmak hadi yine sorun değil ama linux işletim sistemine sahip olan pc lere ne yapabilirim. Linux ü kaldırıp windows 7 kurmam çok zor bir işlem midir? ve Windows 7 işletim sisteminin fiyatları nedir ? şimdiden teşekkürler.



  • up
  • o linuxler işletim sistemsiz freedoslara kuruluyor.genellikle monster notebooklarda görürsün.linuxu kaldırıp w7 kurmak zor değildir diye düşünüyorum monster kullananlar bu konu hakkında daha fazla bilgi verirler.
    monsterı arayıp işletim sistemsiz, linux olmadan da notebook alabilirsiniz.
    bunlar ufak şeyler önemli olan notebook seçimi
  • bende hp aldim linux geldi.. w 7 attim direk.. kurmak zor değil standart format islemi iste.. linux kullanmadim ama kod vs ile çalıştığını duydum yani bize göre re deği..

    w7 iorjinal olarak 300 tl yada $ olmasi lazim. netten indir korsan kur gitsin o kadar para verme bence. bende oyle kullanıyorum.. sıkıntı yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum beyler :D konu dışı olucak ama sormak istiyorum sizde W7 mi W8 mi ? benim fikrim Windows 7
  • bende yeni pc almam dolayısıyla win 8 kullanayım dedim önceden win 7 kullanıyordum ilk başta alışmakta zorluk çektim ama gerçekten iyiymiş bir de şunu belirteyim bi arkadaşım 3-4 ay önce lenovo notebook aldı ve win 7 yi çok seviodu win 8 e alışamam diye win 8 gelen pc ye win 7 kurdu 4 ay kullandıktan sonra pc de sorunlar oluştu hiç birşey açamıyordu internete felan hiç birşeye giremiyordu internette araştırıp lenovo yetkili servisini aradıktan sonra sorunun win7 de olduğuğnu anladı ve win 8 kurdu sorun çözüldü şimdide onu çok sevdi yani bazı yeni laptoplarda hata verebiliyormuş win7 zaten win8 kullandıktan sonra iyiymiş diyeceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.