Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.193
Cevap
49
Favori
79.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 2017 kampanyası başladı ancak detaylar yok konu güncellenecektir.


    Edit 2: KAMPANYADA SON DURUM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

    - Kampanya dönemi boyunca herkes sadece 1 adet dondurma alabilecek.
    - Mevcut kartlar daha önce aldığı için bir daha dondurma alamayacak.
    - Daha önce hiç dondurma almamış eski kartlar kod ile dondurma alabilecek.
    - Eski alınan kodlar hala geçerli.
    - Sistem sadece daha önce kod almamış numaralara kod verecek.


    Daha önce telefon numarasıyla kod alanlar bir daha kesinlikle alamıyor, bir Money Club kartla alım yapılmışsa o kartla bir daha alım yapılamıyor.

    Daha önce hiç kod alınmamış telefon numarasıyla kod alıyorsunuz ve migrosa gidip daha önce hiç dondurma alınmamış kayıtlı money kartınızla bedava dondurma alıyorsunuz.

    Hiç dondurma alınmamış Money kartla sadece 1 adet dondurma alınıyor başka alınmıyor. Cep telefonu numarasıyla sadece 1 adet kod alınıyor başka alınmıyor.


    3. Katılımcılar, şifre edinimi sonrasında hediye olarak, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut & Böğürtlen, Magnum Double Fıstık Ezmesi, Cornetto Disc Oreo, Cornetto Disc Antep Fıstık, Cornetto Disc Vanilya-Karamel, Cornetto Disc Cheesecake ve Nogger Winner ürünlerinden birini Migros’tan elde edebilir. Katılımcılar, kullanılan Money Club Card başına, kampanya süresi boyunca sadece 1 şifre karşılığı 1 adet ürün kazanacaktır.





    Site tekrar aktif fakat sistemi değiştirmişler arkadaşlar, telefon numarasını girip kod alabiliyorsunuz. Afiyet olsun.



    Kod alma aşamaları aşağıdaki gibidir;



    1.Adım --->www.yazbaslasin.com sitesine girin ve çıkan alana cep telefonu numaranızı yazın.

    Algida #YazBaşlasın




    2.Adım --> 5 saniye bekleyin telefonunuza Algida isimli sms servisinden kod gelecek, onu da sitede çıkan bölüme yazın.

    Algida #YazBaşlasın




    3.Adım --> Çıkan kodu ekran görüntüsü alın veya bir yere yazın, money club kartınızı yanınıza alın, kasiyere gidin kampanyadan faydalanmak istiyorum diyin ve kodu söyleyin. Afiyet olsun.

    Algida #YazBaşlasın




    S.S.S. 1 : Kodu aldım, migrosa gittim. Peki hangi dondurmayı seçeceğim?

    Eğer kod ekranında Magnum resmi çıktı ise gittiğiniz de Magnum Double çeşitlerinden (Karadut & Böğürtlen, Çikolata ve Yer Fıstığı) 3'ünden birini alıp kasaya gidebilirsiniz.

    Eğer kod ekranında Cornetto resmi çıktı ise gittiğiniz de Cornetto Disk çeşitlerinden (Oreo, Cheesecake, Vanilya & Karamel ve Antep Fıstığı) 4'ünden birini alıp kasaya gidebilirsiniz.

    Eğer kod ekranında Nugger Winner resmi çıktı ise gittiğiniz de sandviç değilde diğer uzun olan Nugger Winner ürününü alıp kasaya gidebilirsiniz.



    S.S.S. 2 : Bir karta kaç tane alabiliyoruz?

    Bir kart başına günde 3 FARKLI çeşit (Magnum, Cornetto ve Nugger Winner) alabilirsiniz. Art arda 3 tane magnum alamazsınız veya aynı anda 2 tane cornetto.



    S.S.S. 3 : 24 saat dolmadanwww.yazbaslasin.com sitesinden aynı numarayla kod alabilir miyiz?

    EVET, alabilirsiniz. Mesela perşembe günü 15.30 da aldınız ertesi gün 13.00 da alabilirsiniz. 23.59 da aldınız, 00.01 de alabilirsiniz.



    S.S.S. 4 : 24 saat dolmadanwww.yazbaslasin.com sitesinden aldığımız kodlarla migrosa gidip dondurma alabilir miyiz?


    EVET, alabilirsiniz. Mesela perşembe günü 17.30 da aldınız ertesi gün 11.00 da alabilirsiniz. 21.58 de aldınız, 10.01 de alabilirsiniz.



    S.S.S. 5 : Peki dondurmayı kasadan nasıl alacağız?

    Kasaya dondurmanızla gittiniz, sıranızı beklediniz sıra size geldi. Money Club kartı uzattınız. Siteden aldığınız kodu söylediniz. Kasiyer dondurmanızı geçirdi, fiyat otomatik olarak düştü. Afiyet olsun.



    S.S.S. 6 : Kasiyer "Bu kampanyaya daha önce katıldı" uyarısı verdi dedi. Ne yapmalıyım?

    Dikkate bile almayın, siz bir deneyin deyin, devam edince fiyatın düştüğünü kendisi de görecek.



    S.S.S. 7 : Kodsuz almak mümkün mü?


    EVET, mümkün. Money Club kartınıza her çeşitten 1'er tane KOD ile almak şartıyla bir kere alışveriş yaptıysanız, kampanya kartınıza tanımlandı demektir. Kasiyere kod vermeden işlem yapmalarını söyleyin (kasa numarası 4'ten yapacaklar yapamayız diyenlere söylersiniz) fiyat zaten otomatik olarak düşecektir.



    S.S.S. 8 : Kampanya ne zamana kadar devam ediyor?

    10.05.2016



    JET KASADAN ALMA ADIMLARI


    mamlamoz adlı hocamızdan Jet kasalardan alma aşamaları, denenmiştir.


    Arkadaslar daha önceden sifreverip dondurma aldiysaniz YANİ KARTINIZ KAYITLIYSA jet kasaya gidin money clupl kartla baslata basin>karti gecirin(zaten ekrenda money karti nasilgececeginizin gorseli var)> daha sonra dondurmayi okutun ilk 3.75 tl yazacak > bitir ve ödeye basin otomatik olarak 0.01 krsa dusecek "yalniz puf nokta >kredi kartiyla odete basin ve 0.01 krsu kredi kartindan taksil ediyor tekrar soyluyorum nakit kabul etmio hatta temassiz kartiniz varsa kredi karini pos cihazina dokundurmaniz yeter"


    ***her dondurmayi ayri ayri fis kestirterek alin.





    Kampanya Koşulları – Swarm


    1. Kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (“Unilever”) tarafından düzenlenmekte olup, 06.04.2016 – 10.05.2016 tarihleri arasında geçerlidir.

    2. Katılımcılar, Unilever’in Algida markasına ait Algida Sezon Açılış temalı televizyon reklamının ulusal televizyon kanallarında ilk yayınlandığı 6 Nisan 2016 tarihinden itibaren, iOS, Android veya Windows online uygulama indirme merkezlerinden mobil cihazlarına (telefon, tablet bilgisayar, vb.) yükledikleri Swarm uygulamasında, yayınlanan reklamda belirtilen hashtag (# etiketi) ile lokasyon paylaşımı yaptıklarında Algida mobil sayfasına yönlendirilecek olup, yönlendirildikleri Algida mobil sayfasındaki ekranda çıkan ‘Tebrikler! Bedava Algida’nı Aşağıdaki Kod ile Migros’tan Alabilirsin’ ekranı üzerinden bildirilen 8 haneli nümarik şifresini ve sahip olduğu Money Club Kart’ını ibraz etmek suretiyle Kampanya kapsamında yer alan ürünlerden uygulama tarafından rastgele belirlenen bir adedini Kampanya tarihleri arasında Migros T.A.Ş.’nin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki Migros, 5M Migros, Migros Jet, Tansaş veya Macrocenter mağazalarından (“Migros”) hediye olarak alma hakkı kazanacaktır. Kampanya kapsamında verilecek şifreler, uygulama tarafından kampanya kapsamında verilen hediyeler ile önceden rastgele eşleşmiş olup, katılımcının ürün değiştirme hakkı olmayacaktır.

    3. Katılımcılar, her bir şifre edinimi sonrasında hediye olarak, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut & Böğürtlen, Magnum Double Fıstık Ezmesi, Cornetto Disc Oreo, Cornetto Disc Antep Fıstık, Cornetto Disc Vanilya-Karamel, Cornetto Disc Cheesecake ve Nogger Winner ürünlerinden birini Migros’tan elde edebilir. Katılımcılar, her 24 saatte sadece bir defa şifre alarak, ödüle hak kazanabileceltir.

    4. Kampanyadan Migros’un ortak bilgilendirmesine istinaden Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club özellikli diğer kart sahipleri faydalanabilecektir. Migros’a Money Club Kart’ı ve 8 haneli nümarik şifresi ile giden Money Club üyesi katılımcılar, kazandıkları hediyelerini Migros noktalarından alabileceklerdir.

    5. Hediyenin teslim edilebilmesi için Migros mağazalarında kasiyere alışveriş öncesinde şifrenin ve Money Club Kart’ın gösterilmesi zorunludur.

    6. Hediye ürün, Money Club Kart ve 8 haneli nümarik şifre ile kasadan geçirildikten sonra fişe ücretsiz olarak yansıyacaktır. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 iş günü içerisinde alışveriş yapılan karta tanımlanacak ve katılımcıya ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.

    7. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı hediye ürün hakkı kazanamayacak olup, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

    8. Unilever kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, cep telefonları ve internet erişimlerinden veya herhangi bir teknik aksaklıktan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara ve/veya cep telefonlarına yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

    9. Kampanyaya katılıma ilişkin tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde sunulması gereklidir. Kampanyaya katılım sırasında katılımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı hediye hakkının doğmaması veya kullanılmamasından Unilever sorumlu değildir. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabuledilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Unilever katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.

    10. Kampanya’ya Unilever çalışanları katılamazlar, katılmış olsalar dahi hediye ürüne hak kazanamazlar ve Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

    11. Kampanyaya katılım ücretsizdir, internete bağlantı ve data ücreti katılımcıya aittir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir ticari koşul aranmamaktadır

    12. Hediye ürünün talep edilebileceği en son tarih 10.05.2016 Migros mağazalarının kapanış saatidir. 10.05.2016 tarihinde mağaza kapanış saatine kadar kadar hediyelerini teslim almayan veya talep etmeyen talihliler hediye hakkından vazgeçmiş sayılır. Katılımcının hak kazandığı ürünün, teslim alınacak ilgili Migros mağazasında bulunmaması durumunda Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş ve Migros Ticaret A.Ş. sorumlu olmayacaktır. Kampanya işbu koşullarda yer alan Migros satış noktaları ile sınırlıdır.

    13. Kazanılan hak veya hediye devredilemez, satılamaz, iade edilemez, nakde veya mala çevrilemez

    14. Kampanya tüketicilere yönelik olup, sadece bireysel tüketiciler katılabilir. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması veya kampanya hediyelerinin ticaretinin yapılması yasaktır.

    15. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Unilever tarafından yapılacaktır.

    16. Unilever katılım ve kullanım koşullarını gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirme veya Kampanya’yı istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek içinwww.algida.com.tr/kampanyakatilimkosullari uzantılı Algida sayfasını düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

    17. Kullanım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

    18. Bu kampanya Unilever tarafından Milli Piyango İdaresi’nin izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

    19. Kampanyaya katılan kullanıcı, Kampanya kapsamında paylaştıkları her türlü bilginin kendisine ait olduğunu kabul ve taahhüt eder. Kampanyaya katılan kullanıcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi ve görsel veya işitsel materyali iletemez. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran kullanıcıya aittir. Unilever ve bağlı şirketleri sorumluluk kabul etmemekte olup, ilgili üçüncü kişilerin herhangi bir hak talebinde bulunması halinde Unilever’in hiçbir sorumluluğu bulunmadığını, bu konuda tek muhatabın kendisi olduğunu katılımcı kabul, beyan ve taahhüt eder.

    20. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve kampanya katılım koşullarınawww.algida.com.tr/kampanyakatilimkosullari uzantılı internet sitesinden veya 444 2519 nolu Kampanya Danışma Hattı’ndan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 4 Nisan 2017; 17:48:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Eski kodlar ne alemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 günde en fazla 3 kod alabilirsiniz yazısı geliyo daha önce kod başvurum olmamasına rağmen
  • Hata veriyor bende. Siz alabiliyor musunuz ? Veya nasıl yapmam gerekir?
  • Bir gün içinde en fazla 3 kez aktivasyon kodu alabilirsiniz

    böyle diyor ama hiç almadım.

    edit: sanırım tam aktif olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Nisan 2016; 16:10:43 >
  • Bendede aynı uyarıyı verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3kez uyarısı bana da çıktı.
  • 1 günde 3 dondurma sandım da aktivasyon kodu yazıyormuş :)
  • Simdi birazdan gelir beyler acik yok mu fazla alamazmiyizcılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi oturtmaya çalışıyorlar sanırım şuan az önce hata yoktu fakat kod ekranı bomboştu şimdi de aynı hata bende de var arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 14 Nisan 2016; 16:16:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben aldım teşekkürler..
  • Yok mu özet geçecek biri nedir bu olay ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Nisan 2016; 16:24:27 >
  • twitter kullanmıyorum ben kod paylaşabilecek varsa pm rica ediyorum
  • Telefonuma kod geldi.
    Migrostan hergün bedava dondurma yiyeceğiz.
    I LOVE YOU ALGİDA-MİGROS
  • Telefonu girdim, kodu aldım. Önceki kodların gecerliligi hakkında fikri olan?
  • kod geldi kaydettim bi köşeye. Simdi bende money kart yok. gidip migrostan kart alıp kasadan mı geçirmem gerek?
  • wwwww kullanıcısına yanıt
    gerek yokhttp://www.yazbaslasin.com/ adresine girip cep telefonu numaranız ile kod alacaksınız kimseden istemenize gerek kalmaz
  • kod alındığı gün mutlaka kullanılmalı mı peki sonra kullanılabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.