Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 vs BMW E36 vs Mazda Lantis Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    55 bin lira düzeyinde bir param var. Alfa Romeo 156 - 147, BMW E36 veya Mazda Lantis almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım. Lütfen araçları deneyimlemiş arkadaşlar yorumlarıyla destek olursa memnun olurum.


    İyi günler.




  • Sanayi sitesi yönetimine gireyim dersen Alfa Romeo,

    Sanayi sitesi yönetimine girmişken bir de saç ekim hizmeti alayım dersen Bmw,

    Minör arızalarla sağdan ikileyeyim dersen Mazda.

  • 50bine e36 alamazsın masraflı olur 60bin civarına çıkmanız gerekiyor. 3.16-3.18i daha temizi bulursunuz ancak satışı ağır olur. Siz sorun ben anlatayım. bmw konusunda tecrübeliyimde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 8 Mart 2021; 12:12:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaguler kullanıcısına yanıt

    Sizin tercihiniz hangisi olurdu?

  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt

    55 civarı düşünüyorum zaten. BMW de kaporta dan ziyade motor ve şanzıman korkutuyor. Temiz bir tane bulmaya çalışıyorum.

  • FerhatE. F kullanıcısına yanıt
    alacağın araçta sunroof olmazsa satışı ağır olur tavsiyem sunrooflu alman haricinde e36larda klimasız olanlar var onlarda satılmaz pek. bmw de kaportada boya değişen çok sorun değil şasede vs oynama olmadığı sürece ancak motoru herhangi birine değil bmw ustasına göster şanzımandan korkma manuelde otomatikte sağlamdır. olabildiğince orjinale yakın duran araç al. ve bir diğer tavsiyem bmw’nin hiçbir şeyinden anlamayan yok sanayi yöneticisi yok sanayide kardeş olursun diye boş yapanlara kulak asma düzgün araç alırsan başka arabaya binesin gelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa 156 /BMW kiyaslamasi yapayim,
    Bakimli alfa 156 alirsan hicbisey olmaz. 2.0 olmasi tabi oncelikli.Mk1 seri 1998/2000 Arkadasimda vardi satti bmw aldi her gun masraf her gun masraf.. Bmwnin bakimlisi bile masraf :)

    Bu arada bence alfa 156 ozel bir araba, ayni yasta bmw ise disaridan bakanlar icin kullanici kitlesi hic olumlu izlenim vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt

    Yorumlarınız için teşekkürler. Siz olsanız kıyasladığım araçlar içerisinde hangisini tercih ederdiniz?

  • FerhatE. F kullanıcısına yanıt
    ben bmwciyim objektif yorum yapamam, ha 55-60bine e36 almam çünkü piyasadakiler çok dağılmış araçlar uzun süre baktım ben. düzgünü bulursam beklemem bmw alırım ama objektif bir yorum yapmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis e36nın devri bitti bence ya. 156 şık, iyi, binicisi seviyor epey ama onlar da inceden piyasaya düşmeye başladı. Temizini bulmanı önerimim. Lantis bir ara benim de ağımdaydı, kardeşimin yakın arkadaşı binicisi, çok enteresan sorunları çıkıyor ara ara diyordu. 92-95 model arası Civic eg kasanın 1.6 si versiyonunu alabilirsin. Temizini bulursan yıllarca götürür. Ya da 1.4 i 96-01 kasa da olabilir modelli olsun dersen. Haricinde bir kıyas yapamayacağım.

  • Öncelikle merhaba, fark ettim ki eski kasa bu araçları almak maalesef ki çok büyük bir risk. Hem yaşı hem de kullanan insanların aracı perte çıkarma ihtimalleri çok yüksek. Ben de bu yüzden Hyundai Accent Admire 1.5 Crdi 2006 model arabada tercih kıldım.

  • Satinaldiniz mi hocam? Varmi onerebileceginiz uygun fiyatli accent bende uygun arac bakiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.