Şimdi Ara

Alex Ich Gambitten Ayrıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gambit Gaming’in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Alexey “Alex Ich” Ichetovkin kendi isteğiyle takımdan ayrıldı.

    Yapılan açıklamada kısaca şunlara değinildi;

    Alexey, Gambit Gaming takım yönetimine ayrılmak istediğini Mart ayında bildirdi. Yaptığımız görüşmede Alexey sürekli uçuş yapmaktan fiziksel olarak rahatsızlık duyduğunu ve ailesine daha fazla vakit ayırmak istediğini belirtti. Bu görüşmeden sonra kendisine iki seçenek sunduk.

    1) Alexey’in kaptanlığında ikinci bir takım kurmak istedik. Kendisini sürekli hazır hissetmesi ve Gambit Gaming’e yeni oyuncular yetiştirmesi amacıyla bu tür bir teklif sunduk.

    2) Birinciye alternatif olarak kendisinin ana kadroda kalmayı sürdürmesini ve ailesiyle birlikte onu Köln’e yerleştirmeyi teklif ettik.

    Sonuç olarak Alexey takımdan ayrılmayı tercih etti. Onunla çok büyük başarılara imza attık ve kendisine teşekkür ediyoruz.

    Aynı haber içerisinde Alex Ich’in açıklamasına da yer verildi. Alex Ich ayrılmasını yukarıdakilere ek olarak takımın durumuna bağladı. Takımın eski heyecanını yitirdiğini, 2013 EU LCS Bahar Sezonu’ndan sonra her takım üyesinin kendini çok büyük görmesinden ötürü ahengin bozulduğunu ve artık takım olarak değil, bireysel olarak hareket ettikleri için takımdan ayrılmayı istediğini söyledi.

    Alex Ich’in ne yapacağı henüz belli değil ancak çeşitli söylentilere göre ise k0u, Nukeduck, Freeze ve Mithy ile yeni bir takım kuracak







  • M kardeş
  • A qnq
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

    M kardeş

    ben başka konu göremedim varsa linkini atarmısınız alex ichin ayrılması ile ilgili?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

    https://www.facebook.com/AlexIchLoL?fref=ts

    alex ıch'i takip etmiyodum neyse en azından bilmeyenler görmüş olur konu şurda kıvrılsın
  • Türkçesi

    Gambit’teki zamanım artık sona erdi, bu kararı almama sebep olan birçok nedeni sayabilirim. Her şey 1.5 yıl önce, sezon 2 dünya şampiyonasının ardından başladı. Bir anda birbirimizi dinlemeyi bıraktık, herkes kendini üstün ve muhteşem görmeye, oyundaki her şeyin farkındaymış gibi davranmaya başladı. Diğer koridorlardan gelen destek görüşlerini dinlemedi. Bizi M5 yapan o muhteşem coşkumuzu kaybettikten sonra veteranlar gibi oynamaya başladık, çılgın kule altı girişleri, riskli hareketler bitti, sürekli temkinli oynayan bir takım geldi. Bu iyi olabilirdi, ancak tam tersi oldu. Çünkü birbirimize güvenmeyi bıraktık, takım oyunu oynamamız gereken yerde takım arkadaşlarımıza güvenmedik.

    Bir analist tutma planımız neredeyse hiç sonuç vermedi. Takımdaki herkes sadece kendisini dinlemeye o kadar alışmıştı ki, bir başkasının önerilerini almaya tahammülü bile yoktu. Yine de bu kişinin önemli bir rolü oldu, problemlerimize önem gösterdi, dışarıdan görüş sağladı, karakterlerimizi değiştirmenin imkansız olduğunu anlayınca bunu en azından şampiyon seçimlerimizle düzeltmeye çalıştı.

    Roccat maçında analistimizin önerilerini dinlemedik ve bunun bedelini ödedik. Wolves’a karşı olan maçımızda takımın LCS slotunu kaybetmemesi için elimden geleni yaptım, bu maçı oynarken artık bir yol ayrımına geldiğimizin farkındaydım ama o 2 oyunda en iyi oyunumu oynadım. Son 1 yıldır Gambit bana sadece hüsran yaşattı. Katowice 2013′ten sonra hiçbir başarı göstermedik, kazanmak için değil oynamak için oynuyorduk.

    Son 1 yılı sürekli uçarak ve seyahat ederek geçirdik, maçlar ve oyunlar arasındaki 2 günde düzgün antrenman yapamadık. Ailemi çok az gördüm ve onlarla vakit geçirme şansım olmadı, eve gittiğim gibi antrenmana başlamam gerekiyordu: zaman, paraydı. Bu sadece beni daha çok yordu ve enerjimi aldı. İyi sonuçlar alsaydık, buna dayanabilirdim ancak Spring 2014′te durum artık o kadar kötüleşti ki, LCS slotu için yarışmak zorunda kalacak kadar düştük.

    Her ne kadar önemli bir rol oynasa da, tabii ki sorun sadece uçuşlar değildi. Motivasyonumuzu kaybettik, galibiyetlerin eskisi kadar mutlu etmediğini herkes görmüştür. Daha önce de söylediğim gibi, kazanmak için coşkumuzu kaybetmiştik. Gambit’i ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. 2 yıldır parçası olduğum bir takımla dünya şampiyonasını kazanmak istemiştim, benim için sonu “aile gibi olmak” oldu. Arkadaşlarımı terk etmek benim için zor, özellikle, son zamanlarda oynamak için beni motive eden Konstantin’i (takım koçu) ve Edward’ı. Benim için ve Gambit için yaptıklarından dolayı onlara teşekkür ediyorum. Onlar, büyük bir saygıyı hak eden muhteşem insanlar.

    Bazen bir karar vermen gerekir, zor bir karar. Sonunda, bir süredir düşündüğüm şeyi yapacak cesareti ve gücü kendimde bulabildim. Belki de takımımdaki en kötü oyuncuydum ve benim ayrılığım Gambit’i Dünya Şampiyonasını kazanabilecek başarıya götürür, kim bilir? Unutmayın, her işte bir hayır vardır.




  • Edward ve Diamondla beraber güzel bir takım kurarlar aslında. Darien ve genja utanıyormu ki yaptıklarından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

    M kardeş

    A kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naru diyorum o zaman
  • Hayırlısı be gülüm
  • Hep ryze yüzünden..
  • k0u, Nukeduck, Freeze ve Mithy nasıl takım kurcak aga? Kou zaten velet lcsde oynamaya yaşı yetmiyor, nukeduck mid oynuyor normalde. alex ich mi top oynayacak nuke mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 4 Mayıs 2014; 17:24:16 >
  • Çekilişe... pardon yanlis oda
    Sıradaki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam oyun yüzünden karıya vakit ayıramıyorum demiş işte özet bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4DanceR

    Adam oyun yüzünden karıya vakit ayıramıyorum demiş işte özet bu

    O bahane olmuş. Asıl sebebi kendi söylemiş işte takım içinde sıkıntı olmuş baksana birileri kendini büyük görmüş o yüzden takımdan ayrılmak istemiş. Kimle tartıştı acaba
  •  Alex Ich Gambitten Ayrıldı.


    Haber doğru beyler alex oyunuma geldi tagını silmiş yani resmen ayrılmış :S.Bu arada adama diyorum ısrarla sadece jungle rünü var bu hesapta başka birşey yok.Yok 4 oyundur solo jungle preyiz kaybetmioruz falan filan.Neyse beyler jungle rünlerimle adc de oynadım.Bida jungle salanın ta neyse...Bota bir gang gelmedi yukarı kankasına gang attı sürekli ve gidip renek e double verdiler oyun başlar başlamaz sonra ad renek qeyf oldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 5 Mayıs 2014; 8:23:05 >
  • Olaylar olaylar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be.. diamond ve alex ich için desteklediğim bir takımdı. Bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.