Şimdi Ara

ALBUM ARTWORK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar artwork (albüm kapakğı) itunes üzerinden uğraşmanıza gerek yok çok kolay bir şekilde yapabileceksiniz..

    1 ) Öncelikle ücretsiz olan Mp3tag programını indirin. LİNK

    2) Programı çalıştırdıktan sonra Dosya menüsünden Klasör Ekleyi seçin daha sonra pc nizde bulunan Mp3 Klasörünü Gösterin (Örnek klasör Ahmet kaya Beni bul klasörü) burada albümler ayrı ayrı yaparsanız karışıklık olmaz çünkü mp3 tagları düzgün olmaya bilir ve birden fazla sanatcı yüklediğinizde karıştıra bilirsiniz. ( Program sayesinde Mp3 taglarınıda topluca düzenleyebileceğiz..

    3) Şimdi ekrana gelen mp3lerin hepsini seçin sağ tarafta yer alan menü aracılığı ile albüm sanatcı adını yazın ve kaydedin böylece tek tek yapmak yerine birden fazla mp3 dosyasının taglarını tek bir işlemle değiştirmiş olduk.

    4) Şimdi albüm kapağını yüklemeye geldi Google girip görsellere gelin örnekte ahmet kaya beni bul dediğimiz için arama bölümüne bunu yazıyoruz. ve albüm kapağının resmini bulup bunu kaydediyoruz .

    5) mp3tag programına gelip albüm sanatcı yazdığımız bölümün alt tarafında yer alan kutuya sağ tıklayıp kapak ekle diyoruz ve indirdiğimiz resim dosyasını gösterip kaydediyoruz.

    6) Itunes dan Add Folder seçip düzenlediğimiz albümü gösteriyoruz ....

    Umarım işinize yarar..



  • bunların hiçbirine gerek yok dostum. winamp ın son versyonunda auto-tag düzeltme mevcut .tag leri düzelttir ve kaydet . sonra artık herkes itunes hesabı açabilir topiğini oku bir itunes hesabı aç . oradan auto artwork leri kaydet. tek tek resim aramaktan daha hızlı oluyor emin olabilirsin bu arada emeğe saygı lakin gösterdiğin yol uzun ve sancılı
  • bir de bişey ekliyeyim ben...itunes dan albumartwork eklemek mi zahmetli anlamadım orasını...sağ tıklayıp get album artwork diyebilirken, neden bu kadar uğraş...
    ...ha, tag bilgilerini düzeltmek için derseniz eyvallah...
  • teşekkürler arkadaşım paylaşımın için
  • Arkadaşlar ben kısaca şöyle yapıyorum itunes'de mp3lerimin bir tanesini üzerine sağ tıklayıp get album artwork dediğimde her zaman bulamıyabiliyor bu da büyük olasılıkla ya albüm adı yanlış yada isim böyle bir durumda ise, Google girip görsellerden arattırdığım sanatçının (albüm) çıkan resimlerinin arasından kafama göre en iyi resmi açıp itunes üzerindeki (sol altta) album artwork yerine sürükle yapıştır yapıyorum...
    Saygılarımla.
  • Arkdaşlar sadece farklı bir yol sundum isteyen istediği yolu kullanabilir
    Başka bir konu ise türkçe kaç albümün artworkünü bulabiliyorsunuz itunesla + burada amaç birden fazla mp3 ün taglarını tek bir işlemle düzenlemek bildiğim kadarı ile winampla tek tek girmeniz lazım belki yanılıyor olabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.