Şimdi Ara

Alberto Bartali - GS Atletik Performans Antrenörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bu adamın işe yarar metotlar uyguladığına inanmıyorum.

    Geleli 1 seneyi aştı, takım haftada 2 maç yapmakta zorlanıyor. Alanyaspor maçının ardından çıktığımız Malatya maçında bir kez daha gördük.

    Falcao ve Sarachi kas sakatlanması yaşadı, Falcao zaten sürekli sakatlanıyor Sarachi de yeni geldi dedik, bugün de Lemina'nın baldırında sorun oldu. Muhtemelen de takımın Muslera'dan sonra en iyi oyuncusu 3-4 hafta olmayacak, 2-3 hafta da form tutması vs. derken önemli maçların olduğu şu dönemde Lemina'dan 2 ay yararlanamayacağız.

    Scott Piri vardı 6-7 yıl önce, takım ŞL ve Lig maçı yapardı ama çok az hissedilirdi yorgunluk, kas yaralanması olmazdı. Fatih TERİM umarım bunları görüyordur.



  • belki kondisyonerin, hocanın hatası vardır fakat oyuncu profili de önemli bir rol oynuyor fiziksel yetersizlikte.

    çoğu oyuncumuz kariyerlerinin gerileme evresinde. mariano, feghouli, donk, falcao hatta iyi performans veren adem dahil pek çok oyuncumuz iyi zamanlarını geride bırakmış ve fiziksel açıdan düşüşe geçmiş durumda olan oyuncular. bunun yanında transferlerimizin içinde kariyerlerinde sakatlık sorunları yaşamış ya da formasından uzun süre uzak kalmış oyuncular da var. bunların etkisini yadsıyamayız.
  • Ben bunu Galatasaray konusunda yazmıştım.
    Bence de boş bir insan bu bartali. Scott piri bundan iyiydi.
    Güçlü değil kesinlikle bizim takım. Pres yapamıyor, topu uzun süre taşıyamıyor. Sürekli yan pas, geri pas yapmak zorunda kalıyorlar güçsüzlükten. Adam gibi kondisyoner şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falcao ve Saracchi sakatlıkları zemin kaynaklığı sakatlıklar sanırım ama bunlar dışında katılıyorum çok fazla sakatlık yaşıyoruz bu sene. Lemina haftada 2 maç oynamaya kalkınca sakatlanıyor. Takım 90 dakikayı bile kaldıramıyor.
  • Bartali'den çok ümitliydim ama maalesef istediğimiz etkiyi sağlayamadı. Scot Piri zamanında 90 dakikayı rahat çıkarırdık şimdi 70. dakikalarda takımda bariz yorgunluk göze çarpıyor. Daha kötüsü sürekli adele sakatlıkları yaşıyoruz. Suçlu Bartali midir bilemiyorum ama arzu ettiğimiz yararı göremediğimiz bir gerçek.
  • Takım yaşlı kimi getirsen getir bundan daha fazlası olmaz. Adamlara çok yükleme yapsa bu sefer bu sakatlıkların 10 mislini yaşardık. Herkezin sigortası atardı. Saracchi hiç oynamadığı için sorun yaşadı. Falcao da sezon başı kampı görmemişti o yüzden verimsiz oldu.

    Bu takıma sezon sonu ciddi bir gençlik aşısı şart. Adem, Donk ve Muslera Hariç bütün 30 yaş üstü oyuncular gönderilmeli. Feghouli bizi her maçta 10 kişi oynatıyor mesela. Maça gidenler daha iyi görüyordur. Adam gittiği zaman geri gelemiyor artık yaşlılıktan. Sağ bekler onun yüzünden sıkıntı yaşıyorlar.

    Selçuk, Falcao, Feghouli, Belhanda, Babel, vs hepsini kapi disari etmek lazim. Mariano ve Yuto ile de sozlesme uzatilmamali.

    Lemina ve Seri yerine maksimum 22-23 yaşında iki tane dinamik, dribling ile adam geçen, uzun boylu, box to box orta saha alınmalı veya kiralanmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar "kumda çalıştırıyor yauuuvs " diye öve öve bitiremiyorlardi.takim bırak iki maçı 60dk dan sonra bitiyor.Scot Piri gelsin başlasın .o başkaydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tudoru getirelim iyi kondisyon yüklüyordu takıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene geldiği zaman bariz fark farattı, hatta gelmese bence şampiyon olamazdık. Arkadaşlar yukarda sebeplerini yazmış sorunun büyüğü kendisinde değil bana göre.
  • Esas suç Fatih Terim'de. Tudor'un kurduğu kadronun içine etti. Garry ve Ndiaye'yi biz kiralamış olsaydık bu sezon çok rahat şampiyon olurduk. Öyle bir kadro kurdu ki orta sahanın bütün yükü Lemina'ya biniyor.

    Adam bir hayalim var diyip CL'de başarılı olmak için 33 yaşındaki adamları takıma doldurdu. Sezonun ilk yarısı takım dökülünce 66 yaşındaki yılların teknik direktörü işi bitmiş, yaşlı oyuncuları transfer etmemesi gerektiğini yeni anladı ve oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız dedi. Fatih Terim takımdan gidecekse Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.