Şimdi Ara

albayrak: 2010’da adayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, 2010 yılında Galatasaray Kulübü Başkanlığı’na aday olacağını bildirdi.

    Mart ayında yapılacak kongrede yönetime girmek için aday olacağını belirten Albayrak, başkanlık için ise henüz çok erken olduğunu söyledi. “Yani pişmem lazım” diyen Albayrak, 2010 yılında Galatasaray Kulübü Başkanlığı’na aday olacağını, o zamana kadar da yönetim kurullarında görev alacağını açıkladı.

    Bentour’un düzenlediği “Tatil Olimpiyatları” gala gecesine katılan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray’ın gelecek yıl mart ayında genel kurulunun toplanacağına işaret ederek, bu kongrede yönetime girmek için aday olacağını ama hangi gruptan katılacağına henüz karar veremediğini söyledi.

    Fenerbahçe yenilgisi ile Kulüp Başkanı Özhan Canaydın’ın seçilme şansının zora girdiğini iddia eden Albayrak, “Şu anda dört aday var. Benim hangi yönetime gireceğim belli değil. Fenerbahçe yenilgisi Canaydın’ın yeniden seçilme şansını zora soktu ama Galatasaray’da yeni bir yönetim, yeni bir heyecan olmalı” diye konuştu.

    Galatasaray’ın başarılı olabilmesi için herkesin bir araya gelerek takımı maddi açıdan desteklemesi gerektiğini ifade eden Albayrak, “Galatasaray’ın duayenleri bizleri bir araya getirmeli. Selahattin Beyazıt, İnan Kıraç gibi duayenler, Galatasaray’da birleştirici rol oynamalı. Yönetime girecekler maddi olarak takımı desteklemeli” dedi.


    Bence gs böyle bir adamı başkan yapmaz.



  • O başkan olursa zaten olay bitmiştir zaten

    Mükemmel olur herşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.