Şimdi Ara

Alan adları değerlendirmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • e-marketing.com.tr

    yemektariflerim.org

    animeforum.com.tr


    Alan adlarim para edermi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba,


    16 yıllık DEĞERLİ DOMAİN, HAZIR KURULU E-TİCARET SİTESİ (LOGOSU, SLOGANI, SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ V.S HERSEYİ HAZIR)


    Projemizi iş değişikliğimiz ve yoğunluğumuz sebebiyle anahtar teslim devrediyoruz.M


    Sitemizin alan adı oldukça değerli olup 16 yıllıktır. 31 üreticisi vardır. Şu ana kadar 261 siparişi teslim ettik. Bir pazaryeri sitesidir. İsteyen sadece kendi ürünlerini de satabilir. Ya da pazaryeri olarakta devam edebilir. Site kurgu oluşturmaya uygundur. Sunucusu, yazılımı, altyapısı herşeyi hazır.


    Websitesi, logosu, sloganı ve marka çalışması profesyoneller ile birlikte hazırlandı. İyi bir seo çalışmasıyla bu site çok daha iyi bir konuma gelecektir. İsteyen kendi ürünleriyle kendi satışını yapabilir sitede. Ya da pazaryeri oluşumu ile çalışabilir. organikbesin.com.tr (TR) tescili alınmıştır.


    Teknik Bilgiler ;

    29.01.2007 yılında tescil edilen jenerik alan adımız 16 yıllıktır. Bu sebeple SEO açısından oldukça değerlidir. Benzeri alan adlarının değeri araştırılıp on binlerce dolar olduğu analiz edilebilir. Yakın zamanda domain süresi yenilenmiştir. organikbesin.com.tr / TR uzantısı da tescillenmiştir.


    Sunucumuz Digitalocean şirketinde olup Frankurt lokasyonludur. Linux Ubuntu tabanlı olup Litespeed – Cyberpanel kullanılmıştır. Aylık maliyeti iyi optimize edilmiştir. Woocommerce Wordpress tabanlı bir e-ticaret sitesidir. Dokan eklentisi ile tam otomize bir c2c pazarlama sitesi durumuna getirilmiştir. Lisanslı Premium tema kullanılmış olup, herhangi bir sahte eklenti kullanılmamıştır. Dokan eklentisi dahil lisanslıdır. İsteyen C2C mantığıyla devam edebilir. Ya da sadece kendi ürünlerini kendi sattığı bir senaryoda da ilerleyebilir. Site altyapısı uygundur. C2C kurguda sitelerin ideasoft, ticimax gibi e-ticaret sitelerinden satın alma ve aylık bakım maliyetleri oldukça yüksektir. Bu konuda ilgili firmalardan tam kurulu full paket, kendi satış senaryonuza göre fiyat isteyebilirsiniz.


    Mail altyapısı olarak Yandex kullanılmıştır. Tüm sosyal medya kanalları açılmıştır.


    "Sağlığınız, Yediğinizdir" sloganımızdır. İsrafı önle sosyal sorumluluk projemiz var.


    Logosu ünlü bir tasarımcı tarafından tasarlanmıştır. Site tasarımında logonun renklerine sadık kalınmıştır. Kartvizit dahil tasarımı yapılmıştır. Ekstra 3 farklı yedek marka logosu da mevcuttur. İstenirse onlar da kullanılabilir.


    Facebook Pixel ve Google Ads dönüşümleri yapıldığı için dijital pazarlamaya hazır durumdadır.


    Giriş seviye seo çalışması yapılmıştır.


    İrtibat için: iletisim@organikbesin.com



    Alan adları değerlendirmesi
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.